Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במסגרת לימודיי לתואר, אנו לומדים קורס שיווק באינטרנט ותקעו לנו עבודה על יונדאי i40.

מטרת העבודה היא למשוך 4000 צרכנים פוטנציאליים לסוכנויות יונדאי (ממש כאילו אנו עושים בשבילם את העבודה :roll: ) ולבצע נסיעת מבחן על הרכב.

הפואנטה היא כמובן לשים איזה באנר שימשוך את האנשים להקליק ואז לבצע הרשמה להגעה לסוכנות.

למען הסר ספק - אני לא עובד של יונדאי, לא קשור למותג זה וסה"כ מגיש עבודה :lol:

אני חשבתי על מן באנר שיהיה בו מודעה של קורס לנהיגה מתקדמת בחינם (200 ש"ח עבור כל לקוח פוטנציאלי) למי שיגיע לסוכנויות יונדאי לנסיעת מבחן.

אחרי הרבה מחשבות (לא מבין למה זה רק עכשיו עלה לי לראש :shock: :shock: ) החלטתי להעלות לפה הודעה בכדי לשאול אתכם - מה היה מושך אתכם במודעה באינטרנט לבוא לסוכנות של יונדאי ולבצע נסיעת מבחן על רכב מנהלים זה שמפגר שנות אור ממתחריו מבחינה כמותית (מכירות) וסובל ממיצוב נמוך.

תודה לעוזרים :lol:

ניב

לא חותם

פורסם

שני הסנט שלי:

1. האם העבודה היא מעשית - כלומר מה שתבצעו אכן ישמש את יונדאי? אם כן - מדובר במשהו ששווה הרבה כסף וככל הנראה היבואנית משלמת על זה לאוני'/מכללה בה אתה לומד.

2. אתה לא יכול להציע קורס נהיגה מתקדמת בחינם אם זה לא אמיתי, אתה יודע...

3. ה-i40 ממש לא מפגרת מבחינת מכירות (בטח לא שנות אור - היא רק נכנסה לשוק לאחרונה) וכמובן לא סובלת ממיצוב נמוך מאוד. נכון, יונדאי היא שחקנית חלשה יחסית בשוק המשפחתיות הגדולות, אבל ה-i40 סוף סוף עומדת בתחרות מול מתחרותיה וביחד עם מכירות מאוד גבוהות של שאר הדגמים, אין סיבה שהיא לא תצליח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא חושב שלקוח פוטנציאלי של יונדאי i40 מתעניין בקורס נהיגה מתקדמת. ללקוח כזה הרבה יותר חשוב לדעת, לדעתי לפחות, שיונדאי i40 יותר נוחה, מאובזרת, מרווחת ומעוצבת מהמתחרות.

אבל חוץ מזה, בחרתם רכב לא כל כך טוב למשימה הזאת. מדובר ברכב שרוב השוק שלו נשלט ע״י ציי רכב ופחות בידי לקוחות פרטיים שמגיעים לעשות נסיעות מבחן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה היה מושך אתכם במודעה באינטרנט לבוא לסוכנות של יונדאי ולבצע נסיעת מבחן על רכב מנהלים זה שמפגר שנות אור ממתחריו מבחינה כמותית (מכירות) וסובל ממיצוב נמוך.

תודה לעוזרים :lol:

ניב

לך למרצה ותגיד לו/לה שאתה סובל מדעות קדומות בעיתיות ומבורות קשה על המותג ואינך יכול לייצג אותו.

גם אם אתה מסייג את דבריך, ה"גזענות" קופצת לך החוצה מהמילים.

אם טעיתי, אתה מוזמן לנסח מחדש את המטלה (כן, הבנתי. להביא 4000 איש לעשות נסיעת מבחן) כך שגם אתה תאמין שיש במוצר שאתה מנסה לשווק יתרונות שקוסמים בוודאי לחלק מהציבור.

אם אני מתחכם מדי עבור העבודה שלך, אז אם היתה סוכנות קרובה אלי, והיו מחלקים מכונת קפה של נספרסו/LCD32/אייפד 3/ במחשבה שניה גם אייפד 2/ וכד' - הבנת את הרעיון. בשביל שובר הנחה של 500 שקלים לרשת מלונות שקר כלשהו באילת - לא היית מקים אותי מהכיסא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא יודע לגבי שיווק באינטרנט, אבל היי - הנה רעיון מגניב שאשכרה גם יכול לעבוד:

1) תבדוק אם יש סוכנות של יונדאי באזור של עובדי היי-טק או משרדים.

2) תפרסם על מודעות ענק, פליירים וכן הלאה: "יום מכירות ענק, קפה וקוראסון חינם"

3) תוודא שכל זה קורה בזמן הפסקת הצהריים של העובדים, ושידעו שהמטרה היא קינוח לאחר הארוחה.

בהצלחה.

פורסם

+1, הרעיון עם הקראסון גאוני. לא לשכוח לצלם :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מה היה מושך אתכם במודעה באינטרנט לבוא לסוכנות של יונדאי ולבצע נסיעת מבחן על רכב מנהלים זה שמפגר שנות אור ממתחריו מבחינה כמותית (מכירות) וסובל ממיצוב נמוך

אם היו משלמים לי, הייתי בא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שני הסנט שלי:

1. האם העבודה היא מעשית - כלומר מה שתבצעו אכן ישמש את יונדאי? אם כן - מדובר במשהו ששווה הרבה כסף וככל הנראה היבואנית משלמת על זה לאוני'/מכללה בה אתה לומד. להערכתי זה מה שיקרה - כנראה יונדאי מחפשים עוד רעיונות

2. אתה לא יכול להציע קורס נהיגה מתקדמת בחינם אם זה לא אמיתי, אתה יודע... הכוונה הייתה שמבחינה תקציבית זה כנראה נכנס ל-4000 האנשים שיחליטו להגיע

3. ה-i40 ממש לא מפגרת מבחינת מכירות (בטח לא שנות אור - היא רק נכנסה לשוק לאחרונה) וכמובן לא סובלת ממיצוב נמוך מאוד. נכון, יונדאי היא שחקנית חלשה יחסית בשוק המשפחתיות הגדולות, אבל ה-i40 סוף סוף עומדת בתחרות מול מתחרותיה וביחד עם מכירות מאוד גבוהות של שאר הדגמים, אין סיבה שהיא לא תצליח.

אני לא חושב שלקוח פוטנציאלי של יונדאי i40 מתעניין בקורס נהיגה מתקדמת. ללקוח כזה הרבה יותר חשוב לדעת, לדעתי לפחות, שיונדאי i40 יותר נוחה, מאובזרת, מרווחת ומעוצבת מהמתחרות. תגובה עניינית - תודה

אבל חוץ מזה, בחרתם רכב לא כל כך טוב למשימה הזאת. מדובר ברכב שרוב השוק שלו נשלט ע״י ציי רכב ופחות בידי לקוחות פרטיים שמגיעים לעשות נסיעות מבחן. לא בחרנו, זה מה שהוכתב לקורס שלם (כולם עושים את אותה העבודה:cry:

לך למרצה ותגיד לו/לה שאתה סובל מדעות קדומות בעיתיות ומבורות קשה על המותג ואינך יכול לייצג אותו. אין לי שום דעה קדומה, הכל על סמך מה שקראתי ברשת:roll:

גם אם אתה מסייג את דבריך, ה"גזענות" קופצת לך החוצה מהמילים. תקרא את התגובה למעלה

אם טעיתי, אתה מוזמן לנסח מחדש את המטלה (כן, הבנתי. להביא 4000 איש לעשות נסיעת מבחן) כך שגם אתה תאמין שיש במוצר שאתה מנסה לשווק יתרונות שקוסמים בוודאי לחלק מהציבור.מצטער, גם אחרי גמר העבודה, לא מאמין שזה יקרה

אם אני מתחכם מדי עבור העבודה שלך, אז אם היתה סוכנות קרובה אלי, והיו מחלקים מכונת קפה של נספרסו/LCD32/אייפד 3/ במחשבה שניה גם אייפד 2/ וכד' - הבנת את הרעיון. בשביל שובר הנחה של 500 שקלים לרשת מלונות שקר כלשהו באילת - לא היית מקים אותי מהכיסא.הבנתי - תודה

תגובותיי באדום :-D

לא חותם

פורסם

אם יש תקציב,להביא סלבריטאית כוסית שתשב ליד הלקוח בזמן נהיגת המבחן.

בר רפאלי לדוגמה,הייתה מושכת הרבה יותר מ4000 לקוחות.

פורסם
לא יודע לגבי שיווק באינטרנט, אבל היי - הנה רעיון מגניב שאשכרה גם יכול לעבוד:

1) תבדוק אם יש סוכנות של יונדאי באזור של עובדי היי-טק או משרדים.

2) תפרסם על מודעות ענק, פליירים וכן הלאה: "יום מכירות ענק, קפה וקוראסון חינם"

3) תוודא שכל זה קורה בזמן הפסקת הצהריים של העובדים, ושידעו שהמטרה היא קינוח לאחר הארוחה.

בהצלחה.

רעיון יפה, רק שרוב עובדי ההיטק נוהגים ברכבי ליסינג

פורסם

תשכור בנות מאיזו סוכנות דוגמנות (שיהיו מעל 18 :p ) ושלח אותן לרחובות שיפרסמו את הרכב עם כל מיני עלונים או שלטים. מאמין שזה עלול למשוך לקוחות :-D

פורסם

סבבה,

עכשיו נתקדם - מכיוון שאתה צריך לשווק באינטרנט משהו שלא ראית (העדת שאת המידע קראת), קח את עצמך לסוכנות יונדאי הקרובה למקום מגורייך, ולמד את הרכב היטב.

אתה כנראה תהיה בין הבודדים בכיתה שלך שאשכרה הוציא את האף החוצה ולא חושב שבאזוורד כמו "נפתח דף ייעודי בפייסבוק ונעשה חידת חמיצר שבסופה יש יונדאי אחת כזו מתנה".

אחרי שלמדת על הרכב, אולי תמצא בו יתרונות כלשהם בסגנון של

"רוצח, יש לך איך לשנע גופות? בוא לנסיעת מבחן ב I40 שחורה, שהכנו במיוחד עבורך"

"תאומים? אצלנו ביונדאי תוכלי להביא גם שלישיה ולא תצטרכי להחליף את הרכב"

"אוהב חיות? עם היונדאי שלנו תוכל לקחת את חמותך לטיול וגם להביא את הפרה לוטרינר"

וזה רק בכל הקשור לתא המטען של הרכב, כי הרי דינאמית זה רכב כושל, ואם נדבר על היכולות הדינמיות של הרכב - הכישלון מובטח.

אבל שוב, זה רק אני...:wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...