Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון החמש נשר 20.04.2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמידי יום שיש הגיעו רכבים מובחרים ונהגים נפלאים למפגש.

התמונות שוות אלפי מילים...

לא לקחתי מספיק צבעים במצלמה אז חלק בשחור לבן:wink:

P1050639.JPG

P1050640.JPG

P1050642.JPG

P1050643.JPG

P1050644.JPG

P1050691.jpg

P1050646.JPG

P1050647.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם

השבוע הסריטו סרט וכמה ממכוניות החברים קיבלו מספרים לבנוננים.

שמרון עשה "סיבוב" צילומים ליד האוטו שלי.

שבת שלום לכולם!

P1050570.JPG

P1050569.JPG

P1050665.JPG

P1050664.JPG

P1050676.JPG

P1050681.JPG

P1050677.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם

אני רואה שהיה לכם מפגש יפה. היה לי את הכבוד לנסוע כמה מאות מטרים אחרי שתי מכוניות מאלו שהוצגו בתמונות (מכיוון הקריות). זה מחזה מאוד מיוחד ליראות כזה רכב נע על כבישי ארצינו, מכוניות שזמן לא שולט עליהן.

באחת התמונות ראיתי רכב אספנות תופס חניית נכים (אני מקווה שאני לא מדמיין :roll: - לא רואים את הרכב במלאו אבל הוא כחול בהיר). איזה מסר זה אמור לתת לבאים למרכז המסחרי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני רואה שהיה לכם מפגש יפה. היה לי את הכבוד לנסוע כמה מאות מטרים אחרי שתי מכוניות מאלו שהוצגו בתמונות (מכיוון הקריות). זה מחזה מאוד מיוחד ליראות כזה רכב נע על כבישי ארצינו, מכוניות שזמן לא שולט עליהן.

באחת התמונות ראיתי רכב אספנות תופס חניית נכים (אני מקווה שאני לא מדמיין :roll: - לא רואים את הרכב במלאו אבל הוא כחול בהיר). איזה מסר זה אמור לתת לבאים למרכז המסחרי?

המרכז הזה "מת " בשעות שאנו מגיעים ולכן אפשר להבין את מי שחונה בחניית נכה אך ורק בשעות האלו של המפגש .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

דרור אני מבין את מה שאתה רושם. הבעיה זה צולם בתמונה ותמונות כאלה יכולות להפוך למורשת (בגלל זה רשמתי מסר כי יש ערך היסטורי למפגשים כאלה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
המרכז הזה "מת " בשעות שאנו מגיעים ולכן אפשר להבין את מי שחונה בחניית נכה אך ורק בשעות האלו של המפגש .

דרור .

יש לכבד את חניית הנכים שהמחוקק קבע שנועדה לנכים בלבד.

יש לכבד זאת בכל שעה ובכל תנאי מה גם שבשעות המפגש אין מצוקת חנייה.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
יש לכבד את חניית הנכים שהמחוקק קבע שנועדה לנכים בלבד.

יש לכבד זאת בכל שעה ובכל תנאי מה גם שבשעות המפגש אין מצוקת חנייה.

נתי ,

אני איתך ,

אולם יש כאלה שבגלל שהמקום שומם חונים שם .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

מוזר גם אני הייתי במפגש עם הפונטיאק שלי ולא צולמתי

יכול להיות שהוא צבוע בצבעי חמקן ואני אפילו לא ידעתי?

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם
מוזר גם אני הייתי במפגש עם הפונטיאק שלי ולא צולמתי

יכול להיות שהוא צבוע בצבעי חמקן ואני אפילו לא ידעתי?

בני לך לרופא עיניים דחוף!

ראה את הרכב שלך לעיל:

בשרשור 2 תמונות 2 ו- 3

בשרשור 4 גם אתה וגם המכונית שלך.

נ.ב.

מגיע לך מזל טוב על שתי רכישות בזמן האחרון. למה אתה לא מעלה תמונות?

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...