Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פק"ל ציוד מומלץ ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 248
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1x ליטר שמן 10W40 חצי סינטטי.

1X ליטר פרפלו אדום.

1X מים מסוננים.

1X מים מזוקקים.

1X מחבט גולף למקרה שתהיה תקרית.

1X צמיג וג"אנט רזרבי.

פורסם
אני מהפולנים שמתכוננים לסוף העולם וסבורים שכנראה זה יקרה במחלף הכפר הירוק :lol:

ליטר שמן מקורי של היבואן קשור היטב במקום המיועד למטף כיבוי אש בתא המטען[...]ספריי לתיקון תקר (למקרה חירום ובו יהיה פנצ'ר בשני גלגלים לא עלינו)[...]גלגל רזרבי וכל הכלים הייעודיים[...]ערכת עזרה ראשונה.

אפילו שאני מבין שהדברים נאמרו בהומור, אני חייב להזהיר את כל מי שנושא עמו כלים/נוזלים - אל תבנו על להשתמש בהם אם הרכב נתקע בשוליים, או כדי לעזור למישהו אחר שנתקע בצד הדרך. זה מסוכן! עדיף לנסוע עם נורת OIL דולקת (עד למקום בטוח שמופרד מהכביש) ולא לעצור בצד. עדיף לתת למנוע להתחמם ולא לעצור בצד, עדיף לנסוע על הג'נט ולא לעצור בצד. עדיף לדחוף את הרכב עם הסטרטר ולא לעצור...

הייתי ממשיך אבל לדעתי המסר עבר - לא לעצור בצד, גם אם מדובר במקום מרווח שהעצירה בו אינה גורמת הפרעה לתנועה. הטיפול ברכב - רק לאחר עצירה במקום בטוח שמופרד מהכביש כמו תחנת דלק או כביש צדדי קטן.

גם אם כן עצרתם בצד - אסור בתכלית האיסור לטפל ברכב בעצמכם - מיד להתפנות למקום מבטחים: מאחורי גדר הבטיחות, בעומק השטח או מעבר למחסה כלשהו ואם אין מקום כזה אז להישאר חגורים ברכב. לצורך הטיפול ברכב המתינו עד לאחר גרירת הרכב או עד שהכוחות יאבטחו את הזירה.

לעצור לעזור לנהג אחר גם כן לא מומלץ בכלל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אני מהפולנים שמתכוננים לסוף העולם וסבורים שכנראה זה יקרה במחלף הכפר הירוק :lol:

א. ליטר שמן מקורי של היבואן קשור היטב במקום המיועד למטף כיבוי אש בתא המטען.

ב. כבלים להתנעה.

ג. נוזל קירור G12 .

ד. נוזל שמשות.

ה. קומפרסור חשמלי למילוי אוויר בצמיגים.

ו. מודד רמת טעינה.

ז. ספריי לתיקון תקר ( למקרה חירום ובו יהיה פנצ'ר בשני גלגלים לא עלינו)

ח. גלגל רזרבי וכל הכלים הייעודיים.

ט. שואב אבק קטן.

י. ערכת עזרה ראשונה.

יא. מוצרי נקיון וטיפוח לרכב.

יב. כיסוי חיצוני לרכב.

**הכל מסודר כמו בית מרקחת בחלק התחתון של תא המטען המפוצל של פולו TSI 8)

הרגת אותי מצחוק, יש לך רכב חדש עם תא מטען שמוכן לפולו שנת 1980:). אישית, תא המטען שלי נטול כל דבר למעט גלגל ספייר וערכת החלפת גלגל ותיק עזרה ראשונה ייעודי ומוסתר. לפני כחודשיים הלכתי לתקן פנצ'ר. הצמיגאי צחק עלי ואמר שהוא כבר התקונן להתחיל להוציא דברים מתא המטען.

פורסם

^ כן אני יודע, כמו שאמרתי - פולני שמתכונן לסוף העולם :lol:.

אני חושב שהחברה בפולקסווגן חשבו עלי בזמן שהחליטו לעשות לפולו תא מטען מפוצל לשתיים,

אמרו לעצמם "דיזיס פור קוסטא פרום יסראל יאא" :lol:.

זמין 8)

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מאלה שמחזיקים את כל הבית בבגאז', יש לי מעט מאוד דברים בבגאז' אבל בזמן נסיעה (במיוחד בסיבובים) אני שומע את החפצים שזזים לכל עבר. אם אני לא טועה יש רשת כזו שתופסת אותם לדופן של הבגאז'. היכן קונים את הרשת הזו? או לחילופין האם יש פתרון אחר לבעיה הזו?

פורסם

אצלי יש רשת כזאת , מיועדת במקור לקשירת קסדת אופנוע, חיברתי אותה בין הקצוות של תא המטען והיא מתפקדת מעולה !

מומלץ לקנות מאיביי

http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Conversion-Parts-Tank-Net-Electric-Car-Helmet-Net-Bag-/290736460999?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b13e54c7

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני אישית קשרתי הכל ביחד עם חבלים נמתחים כמו חבלי טיפוס. וזה לא זז מילימיטר.

אגב מה יעזור ארגז של תנובה אם כל הארגז יזוז?

פורסם

בכל חנות גדולה של אספקה טכנית יש ארגזי פלסטיק של "כתר" בשלל מידות וצבעים, בחר לך אחד שיכיל את כל הדברים הקטנים ושמור אותם בבגאז' בתוך ארגז סגור.

המהדרין יוסיפו גם רשת מטען, רצוי עם וויי פלסטיק ולא מתכת (למקרה של פגיעה בראש או בפנים), שגם אותה בד"כ ניתן לרכוש באותה חנות אספקה טכנית. אם אין טבעות עגינה ברכב, גם אותן ניתן לרכוש שם בתוספת ברגי פח קודחים, ובתוך רבע שעה עבודה להעמיד תא מטען מסודר למופת.

אם תספר לנו מהיכן אתה בארץ, תוכל לקבל גם המלצות לחנויות של אספקה טכנית באזורך.

פורסם

ארגז של תנובה רעיון מציון, אפשר להשיג במכולת השכונתית תמורת סכום צנוע. ארגז שטוח של ירקות יעשה גם את העבודה. קבץ לתוכו את כל הציוד [שמנים,מים,כבלים ושאר ירקות] והוא לא יזוז. תאמת שלא ניסתי רשת.

הרוב טוב.

פורסם

אני לא חושב שהבנתם. מטען בתא המטען חייבים לרתום למקום. בתא המטען של כל מכונית יש נקודות ריתום לצורך זה ממש. ניתן להשתמש ברצועות או ברשת מטען ייעודית. בנוסף, רצוי להצמיד את החפצים הגדולים והכבדים ברכב לקדמת תא המטען (בצמוד לגב המושבים האחוריים), על הרצפה ורצוי בצדדים.

מטען שמסתובב בחופשיות בתא המטען גורם נזק, מפריע ליציבות הרכב, מפריע לריכוז הנהג ויכול לפרוץ דרך המושבים האחוריים לתא הנוסעים בעוצמה השקולה למאות ואלפי קילוגרמים ולגרום נזק חמור לנוסעי הרכב! כמובן שמדובר על מטען יחסית כבד ולא על חפצים קטנים ורכים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...