Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פק"ל ציוד מומלץ ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ארגז תנובה שמעוגן לרכב עם כבלים נמתחים זה הפתרון הכי טוב כשיש לך הרבה דברים קטנים לשים מאחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 248
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני וחברים שלי משתמשים בארגז של תנובה הירוק, הוא בדיוק בגובה של המיכל שמן ומיכל נוזל קירור, ממש נוח

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני אישית קשרתי הכל ביחד עם חבלים נמתחים כמו חבלי טיפוס. וזה לא זז מילימיטר.

אגב מה יעזור ארגז של תנובה אם כל הארגז יזוז?

ואחרי שקשרת את הכל ביחד נשארה לך חבילה קשורה שעדיין תזוז במהלך הנסיעה.
פורסם
בכל חנות גדולה של אספקה טכנית יש ארגזי פלסטיק של "כתר" בשלל מידות וצבעים, בחר לך אחד שיכיל את כל הדברים הקטנים ושמור אותם בבגאז' בתוך ארגז סגור.

המהדרין יוסיפו גם רשת מטען, רצוי עם וויי פלסטיק ולא מתכת (למקרה של פגיעה בראש או בפנים), שגם אותה בד"כ ניתן לרכוש באותה חנות אספקה טכנית. אם אין טבעות עגינה ברכב, גם אותן ניתן לרכוש שם בתוספת ברגי פח קודחים, ובתוך רבע שעה עבודה להעמיד תא מטען מסודר למופת.

אם תספר לנו מהיכן אתה בארץ, תוכל לקבל גם המלצות לחנויות של אספקה טכנית באזורך.

אני מעדיף לא לקדוח ברכב (רכב חדש), ולשאלתך - אני מרמת גן.
פורסם
ארגז של תנובה רעיון מציון, אפשר להשיג במכולת השכונתית תמורת סכום צנוע. ארגז שטוח של ירקות יעשה גם את העבודה. קבץ לתוכו את כל הציוד [שמנים,מים,כבלים ושאר ירקות] והוא לא יזוז. תאמת שלא ניסתי רשת.
ונניח שאני משיג ארגז כזה ואני מכניס לתוכו את כל הדברים - אין מצב שהארגז יעמוד דום בנסיעה, בטח ובטח לא בסיבובים.
פורסם
לא נראה לי שהארגז יעמוד יציב בנסיעה אלא אם כן הוא מקובע למרכב הרכב.

מאוחסן אצלי ארגז כלים קטן לא כבד וגם קרטון עם שמנים ומים, ותתפלא - הם לא זזים, גם הסאב וופר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אני לא חושב שהבנתם. מטען בתא המטען חייבים לרתום למקום. בתא המטען של כל מכונית יש נקודות ריתום לצורך זה ממש. ניתן להשתמש ברצועות או ברשת מטען ייעודית. בנוסף, רצוי להצמיד את החפצים הגדולים והכבדים ברכב לקדמת תא המטען (בצמוד לגב המושבים האחוריים), על הרצפה ורצוי בצדדים.

מטען שמסתובב בחופשיות בתא המטען גורם נזק, מפריע ליציבות הרכב, מפריע לריכוז הנהג ויכול לפרוץ דרך המושבים האחוריים לתא הנוסעים בעוצמה השקולה למאות ואלפי קילוגרמים ולגרום נזק חמור לנוסעי הרכב! כמובן שמדובר על מטען יחסית כבד ולא על חפצים קטנים ורכים.

יצאתי עכשיו לרכב לבדוק ואכן אתה צודק - יש 2 נק' ריתום (שמעולם לא שמתי לב אליהם, מתחת לכיסוי פלסטיק) בצמוד לגב המושבים האחוריים.
פורסם
elians - הכל טוב ויפה אבל המידות של הרשת קטנות - האם יש כזו רשת במידה גדולה יותר?

תתפלא כמה היא נמתחת, אמנם התא מטען של הגטס לא כזה גדול, אך זה נתפס מעולה מקצה לקצה ועוד כיווצתי לולאות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
ארגז תנובה שמעוגן לרכב עם כבלים נמתחים זה הפתרון הכי טוב כשיש לך הרבה דברים קטנים לשים מאחורה.
חבר'ה - אני לא יודע למה כולכם נדבקתם לארגז של תנובה, ואם זה ארגז של טרה זה לא טוב? :-P
פורסם
לא נראה לי שהארגז יעמוד יציב בנסיעה אלא אם כן הוא מקובע למרכב הרכב.

תלוי מה אתה מכניס לתוכו. רוב האנשים פה מתייחסים לארגז עם בקבוקי שמן, מים, כבלי הנעה וכלי עבודה.

elians - הכל טוב ויפה אבל המידות של הרשת קטנות - האם יש כזו רשת במידה גדולה יותר?

כן, יש רשת כזאת בגודל שמספיק לכיסוי ארגז של טנדר, סביבות ה-50 שקלים באותן חנויות.

אני מרמת גן.

נסה את צלח שבאור יהודה או את בלוק-טיב שביהוד.

בתא המטען של כל מכונית יש נקודות ריתום לצורך זה ממש.

מטען שמסתובב בחופשיות בתא המטען גורם נזק, מפריע ליציבות הרכב, מפריע לריכוז הנהג ויכול לפרוץ דרך המושבים האחוריים לתא הנוסעים בעוצמה השקולה למאות ואלפי קילוגרמים ולגרום נזק חמור לנוסעי הרכב!

המשפט הראשון שלך נכון אך לא מדוייק, לא בכל רכב (במיוחד אם הוא ישן) יש נקודות ריתום או טבעות עגינה.

שאר ההודעה הדרמטית הזכיר לי את הסרטון הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=yYqP904hEqU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...