Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פק"ל ציוד מומלץ ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+1.

ארגז גדול, עם כבלי התנעה, בקבוק שמן, בקבוק מים, בקבוק נוזל קירור, ג'ק ומפתחות לגלגל רזרזבי, נורות ספייר+פיוזים בשקית.

כל זה בנוסף לספריי ריח, שפריצר לשמשות+נייר לניגוב וג'ילדה. פלייר, קטר, מברג פיליפס ומברג טסטר, מפתח שוודי ופלוק.

ככה אם בדקת על הבוקר שחסר שמן, לא צריך לעלות שוב הביתה/מחסן להביא, יש בבגז' :).

וגם אני יכול להגיד שזה בגלל הצרפתייה. אבל שיהיה.

אם חסר קצת שמן זאת לא בעיה ואפשר אחרי יום למחרת למלא,אבל אם אתה רואה שיש ירידה פתאום ירידה מאוד חזקה,לא הייתי נוסע עם הרכב בכלל כנל לגבי נוזל קירור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 248
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אוהב לנסוע לייט. ליטר מים לשעת חירום. ופלאפון. ושמיכה. זהו.

משקל כבד מדי (למשל עגלה לתינוק) - והנתונים משתנים לרעה - צריכת דלק, מרחק בלימה, שליטה...

וגם יכול להשפך כמו שאמרו מעליי.

והשאר - אללה יוסתור יהיה בסדר. גם דלק מסוכן זה דליק.!

פורסם

אני מעדיף להחזיק ולא להזדקק מאשר לא להחזיק ולהזדקק. בכל זאת רכב כבר לא חדש, צינורות יבשים ועוד. יש לי סט כלים, בנדים לצינורות, אנטיפריז, מים מזוקקים 4 ליטר, כמובן שמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כאשר נהגתי במכוניות ישנות נהגתי להחזיק בבגאג' ארגז עם כמה כלי עבודה, מיכלי נוזל בלמים ושמן וכמה נורות ופיוזים ספייר.

כעת אני נוהג ברכב כמעט חדש, הבגאג' ריק למעט וישר שמאלי ישן אך תקין (לימני נקרע הגומי, במוסך הוחלף זוג).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
...הבגאג' ריק למעט וישר שמאלי ישן אך תקין (לימני נקרע הגומי, במוסך הוחלף זוג).

מצחיק. יאללה תרוקן כבר לגמרי. יהיה מקום לבן אדם. והוא לא יקבל בראש תוך כדי נסיעה.

פורסם
יהיה מקום לבן אדם. והוא לא יקבל בראש תוך כדי נסיעה.

אני חושב שסוג הנוסעי היעד של מקום הזה כבר לא יכולים להתלונן ולא ממש אכפת להם לקבל בראש בכלי כלשהו. בכל אופן, מומלץ להחזיק בתא המטען כמה שקי ניילון גדולים וחזקים ומסור - זה יעזור לשמור על הגב של הנהג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני חושב שסוג הנוסעי היעד של מקום הזה כבר לא יכולים להתלונן ולא ממש אכפת להם לקבל בראש בכלי כלשהו. בכל אופן, מומלץ להחזיק בתא המטען כמה שקי ניילון גדולים וחזקים ומסור - זה יעזור לשמור על הגב של הנהג.

גם מצחיק. אבל אף פעם אתה לא יכול לדעת... פעם הבאה זה יכול להיות אתה :-)

(דרך אגב, מתסבר שלשמיכה [כמו ש"מישהו" הציע קודם] יש עוד יתרונות שלא חשבתי עליהם).

פורסם
מצחיק. יאללה תרוקן כבר לגמרי. יהיה מקום לבן אדם. והוא לא יקבל בראש תוך כדי נסיעה.

הבעיה היא שבבית כבר אין מקום אפילו לוישר.

מחר מתוכן יום סדר במחסן. נהג האשפה ביום א' יצא ברכוש גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמר כאן מי שאמר כי דלק הוא מסוכן לנשיאה בתא המטען כי הוא דליק. אם כך, אולי כדאי גם לא לשאת שמן שגם הוא דליק? נוזל קירור, מים וכדומה אפשר לקחת, אבל במחשבה שניה - אולי כדאי להימנע מנשיאת שמנים עקב סכנת הידלקות?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מבחינת הנוזלים:

ליטר שמן שתי פעימות לאופנוע.

4 ליטר שמן ארבע פעימות לאוטו.

4 ליטר נוזל פרסטון לקירור.

אבל זה עוד כלום, אז נתחיל:

ארגז כלים בינוני עם כלים המתאימים לאוטו וחלקם יעודיים לאופנוע.

אימפקט חשמלי.

ג'ק שטח לאופנוע.

כסא נייד אחד.

ארגז ציוד רכיבה לאופנוע.

רצועות קשירה לעגלת הנגרר לאופנוע וצלב בולמים.

ביום שאצטרך את הגלגל הרזרבי, אתבאס מאוד. :lol:

אופנוען

פורסם

לא בציניות!

18 מצברים, מנורות מכול הסוגים, פיוזים ארגז כלים, שמני מנוע ונוזלי קירור, מגבים, מברגה, ג'ק הידרואלי,

מסנני מזגן רדיו דיסקים ועוד מלא שטויות.

• תוכן חדש...