Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פק"ל ציוד מומלץ ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר שלך בחור חכם.

חלקית , עקב נסיון מר מאוד שיש לי עם ספיד סטיק ג'ל (אפילו לא ספריי בבקבוק לחץ) , היה לי בתא כפפות ספיד סטיק ג'ל , ומרוב החום שהאוטו היה בשמש במכללה יום אחד שפתחתי את תא הכפפות כולו היה חומר צהוב כמו פירורים , מאז אני לא שם , ומפחד לחשוב אם היה שם ספריי באריזת לחץ.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 248
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנצל את השרשור - היכן קונים ערכת עזרה ראשונה?

אני קניתי בבית מרקחת. ככה אפשר להוסיף על הדרך מה שחסר בערכה

ונצל"ש נוסף- באיזה גודל המטפה שאתם שמים ברכב?

הכי קטן שתמצא

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

סורק קטן של ODBII לניתוח ראשוני של תקלה - קונים באיביי או בסין.

:mm_yeah:

אני מחזיק כזה באוטו, משהו שנקרא ELM327, ועלה 12$ ב-DX. מתחברים אליו בבלותות' עם אפליקציה בשם TORQUE לאנדרואיד (אני חושב שיש גם ל-IOS דברים דומים), ורואים את כל הנתונים מה-ECU.

תקף לרוב רק למכוניות מ-2002 ומעלה - אז שקע OBDII נהיה חובה בתקינה אירופאית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם לדעתי אין צורך להחזיק שמנים ונוזלים אחרים ברכבים חדשים.

בתא המטען מחזיק רק ערכת עזרה ראשונה קטנה, קצת סמרטוטים, כבלים להתנעה ואת מה שהגיע עם הרכב: גלגל חלופי, משולש אזהרה, ג'ק ומברג.

אבל בתא הכפפות את הספרות של הרכב (לא רשיונות), קצת נייר ניגוב, פיוזים, נוריות, משקפי שמש נוספים, וג'ל לניקוי ידיים.

סתם הרגל, מכשעבדתי במשמרות לילה: כרית ושמיכה קטנה בסלון. היום זה כבר לא משמש אותי, אבל לפעמים בנסיעות ארוכות את החברה.

אגב, ברכב הקודם שלי (הי"ד, נגזל בידי בני עוולה) שהיה אוכל קצת שמן, ומוריד את זה עם מי קירור, הייתי מחזיק גם מי קירור ושמן, בשני בקבוקים. אבל היופי הוא שהיה להם מקום לשבת בין המצבר לפיירוול. כך שגם אז וגם היום, תא המטען שלי נראה ריק לחלוטין (את הכבלים אני מחביא מתחת לגלגל החלופי).

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מהם לדעתכם הדברים החיוניים שצריך שיהיה בכל רכב?

כמו למשל: כבלים, מים, אפוד זוהר...

על רקע רכישת רכב חדש הייתי מעוניין לאבזר אותו באיזה קופסה מסודרת בתא המטען עם כל הדברים החשובים שצריך שיהיו באוטו וחשבתי לשמוע מה דעתכם בנושא..

פורסם (נערך)

תלוי איזה רכב, גיל שלו וקישורים שלך.

באופן כללי מומלץ שיהיה את כל הנוזלים: נוזל קירור, שמן מנוע, שמן גיר, שמן ברקס.

אם הרכב ישן ויש לך יכולות בסיסיות במכונאות, אז: סט כלים עם בוקסות, פלייר, מברג', ג'בקה, אפוקסי מונע נזילות, כבלים.

כמובן צריך סט מלא להחלפת גלגלים ומשאבה לניפוח צמיגים, רצוי גם ספריי לפנצ'ר.

כדאי גם תיק עזרה ראשונה, מי שתיה (למקרה שתתקע בשיא החום בהמתנה לגרר) וטלפונים של גרר, מונית, סוכן ביטוח.

בשכונות פשיע אתה עשוי להזדקק לציוד נוסף מתחת למושב הנהג.:lol:

עם אתה פאן של דיטיילינג, אז צריך סט מגבות, וקס, נוזלים לדשבורד וכד.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכי חשוב דיבורית תקינה (או BT ומתקן קבוע לנייד).

הסיכוי שלא ידברו בטלפון הוא 0, אז לפחות שלא יתעסקו איתו בידיים...

כל השאר מתגמד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מטליות לחות,כדי לנגב את הידיים אחרי שסיימת את הארטיק שקיבלת בחינם בתחנת הדלק.

קשה לנהוג עם ידיים דביקות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...