Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bmw 650 i מגבר פנימי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור. לחבר שלי את הרכב הזה ( שנת 2010 ) והחלטנו שהגיע הזמן להחליף את מערכת הסאונד ברכב קנינו הכל ( אגב הכל של חברת הרצ ) התחלנו בהתקנה ( פרטית בעצמנו ) חיברנו הכל והכל טוב מאוד רק בעיה קטנה כידי לחבר את המגבר צריך להתחבר איתן על המגבר הפנימי של הרכב ( שמגיע ככה מהחברה ) ורק ה׳ יודע כמה חיפשנו אך ללא הצלחה מישהוא יודע אולי איפה המגבר הזה יושב ברכב תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

יש 2 מקומות מסתור

אחד בכנף שמאל אחורית של הרכב

השני מתחת לדיפון הפנימי יותר בתא המטען

שלי מסתתר שם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין בעיה מיוחדת לעקוף את המגבר הפנימי, בייחוד לא כאשר בכל מקרה הם מתכננים כנראה להרכיב מערכת קומפלט (אצלי ברכב היתה מותקנת בטרם הרכישה מערכת משודרגת עם סאב\מגבר\רדיו דיסק שונה, והכל פעל מצויין בנסיעת המבחן. לבקשתי המערכת המשוברת פורקה ובמקומה הותקנה לי מחדש המערכת המקורית של הרכב עם הסאב ומגבר המקוריים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם יש מגבר אז הוא באופטי לhu המקורי. אתה לא יכול לקבל שם פולרנייג׳ ללא מתאמים מיוחדים. לא יודע מה עשו לך ברכב אבל אם לא חיברו מתאם אופטי אז קיבלת שם סלט שלם. נשמח אם תסביר איך בדיוק עוקפים את המגבר המקורי ללא מתאמים מיוחדים.

פורסם

בדר"כ אני בעד DIY א ב ל אני לא רואה סיבה להרוס רכב כ"כ יקר, מספיק לשבור פלסטיק אחד ,תקלה במחשב או אפילו שהפלסטיקים לא יחזרו באותו האופן שהיו מורכבים ברכב והכדאיות של ההתקנה העצמית יורדת לטמיון.

אני משוכנע במאת האחוזים שלא ממש בעיה למצוא מתקין שיודע "להתעסק" עם הרכב.

בהצלחה

• תוכן חדש...