Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לחתוך לגמרי את הבאס מהרמקולים 6*9 שלי,אבל אפילו שאני חותך אותם ב300hz יש באסים .. לא בדיוק באסים אלא יותר נקישות כאלה שמתחזקות עם ההגברה.

זה הגיוני?

לא ניתן לחתוך לגמרי את ה"באסים"?

8)
פורסם

איזו שאלה, כמובן שניתן

איך בידיוק אתה יודע שאתה חותך ב300 ?

עריכה, עכשיו שמתי לב שדיברת על הקרוס במגבר, א אכן הקרוס במגבר יכול לזייף טיפה

ואני מאמין שהנקישות זה של המידבאס, לא באס עצמו,

בכל אופן קרוס אובר אקטיבי יכול לחתוך את זה בלי בעיה, או תתחיל להתעסק עם קבלים או תבקש עזרה ממישהו שהתנסה עם זה לאחרונה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כמו שנאמר פה פעמים רבות (ומופיע בFAQ) החיתוך הוא לא מוחלט אלא בהדרגה. מהסיבה הזו אם אתה מכוון את הקרוס ל300HZ עדיין תוכל לשמוע תדרים מתחת ל300HZ.

ככל שהחיתוך יותר חד ככה פחות תשמע את התדרים שמתחת לתדר החיתוך:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=29100#29100

פורסם

כמו שידוע לי חיתוך דרך מגבר הוא חיתוך פשוט, בדרגה 6, חיתוך דרך רדיו דיסק הוא ניראה לי 18 או 12, אבל יותר מ6 בטוח.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...