Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה התבלטויות החלטתי לאטום את הדלתות לבד..

לפני נקיון

1334543368.jpg

1334479821.jpg

1334555293.jpg

אחרי נקיון

1334491848.jpg

1334528896.jpg

איטום

1334558659.jpg

1334523337.jpg

1334536814.jpg

1334530299.jpg

1334555887.jpg

1334567658.jpg

1334503681.jpg

1334516259.jpg

1334530911.jpg

1334560165.jpg

1334528184.jpg

אשמח לקבל חוות דעת, פידבקים, הארות וכמובן הערות.

תודה לכם ותהינו. !!

פורסם

קודם כל,יפה, עכשיו חורים טכניים לא סוגרים רק עם יתום, אחרת בגלל החזר האוויר זה ידפוק. עבודת נגרות פשוטה ולסגור אחרי זה עם איטום. דבר שני איפה קנית איטום וכמה זה עלה?

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

תתחדש על הבידוד- זה משפר את הקלארוס ברמה או שתיים, מניסיון איתו לפני ואחרי בידוד.

יש מקומות שנראה שהידקת את החומר היטב לדלת ויש מקומות שפחות, אני ממליץ לך שהבידוד יהיה כמה שפחות "באוויר", כמה שיותר מוצמד לפח. באזורים שאין בהם פח חלשים יחסית, ניתן לסגור אותן עם פלאחים, פיברגלאס או אפילו לשים שם שכבה או שתיים יותר של בידוד.

אל תשכח להעלות רשמים!

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

SHAKIM - חורים טכניים? לא הבנתי על מה אתה מדבר. תסביר, קניתי אצל מתקין מקדימה ובכמה? לא ניראה לי כלכך רלוונטי.

SROOL - הידקתי את החומר טוב עד כמה שיכולתי, הייתי צריך להעלות תמונה של הידיים שלי.. הוא מוצמד הייטב ואין בו בועות אוויר. איפה שהוא נמצא ב"אוויר" יש שכבה כפולה ואפילו יותר. (לא חסכתי בחומר.)

רשמים?

תודה..

פורסם

חורים בחלק הפנימי של הדלת. דרכם יש לך גישה לדופן, כמו בתמונה פס' 8-9' עדיף לסגור אותם עם דיקט ועל זה לשים חומר.

פורסם

עדיין לא התקנתי כלום רק "הכנתי את הקרקע".

בגדול הולכים לשבת שם הייבריד אודיו קלארוס כמו שסרול אמר.

אני שמעתי הרבה מערכות ואני יודע שהאיטום זה דבר שאני צריך אז העדפתי לעשות אותו לפני כל ההתקנה.

אני מקווה השבוע לסיים גם את האיטום בבגז' ואת שאר ההתקנה.

פורסם
דפיקות של מה במה? אני לא מבין על מה אתה מדבר? :shock:

זה יכול לדפוק על המכסה של הדלת, ברגע שזה לא מחובר לשום דבר. ובמקרה שלך לפי מה שאני רואה בתמונה, השטח של החור הזה גדול יחסית, ולכן יש סבירות מסוימת שזה ידפוק. חוץ מזה,מכנים מכסים עם ברגים, שבמקרה ויהיה צורך בטיפול בחלון למשל, הטכנאי יכול לגשת לשם.

פורסם

עכשיו הבנתי. טוב דפיקות אני מקווה שלא יהיו כי החומר מתוח מאוד על השטחים המתים.

במידה ויהיה צורך לסדר את החלון או משהו כזה אני יקרע יריעה אחת ואז כבר אכין דיקט כזה כמו שאתה אומר, עד אז.. :-D

פורסם

2 מ"מ למייטב ידיעתי.

בדקתי עם כמה מתקינים לגבי מה שאמרת עם המכסה לחורים של הדופן הפנימית ואמרו לי שהיה כדי לעשות ואם לא עשיתי את זה נורא ברגע שהחומר מתקשה זה בסדר ולא יהיו עם זה בעיות. תודה בכל אופן.

• תוכן חדש...