Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם

יש לי רצון עז לשים מערכת מולטימדיה לC4 שלי , מכוון שאני הולך להיות עם הרכב מספר שנים לא מבוטל (בסביבות ה5 לפי דעתי)

רציתי להתקין מערכת מולטימדיה , הרכב כרגע עם מערכת מאוד בסיסית שאפילו לא קוראת קבצי MP3 , יש מערכת מולטימדיה לרכב והנה לינק למערכת http://www.ebay.com/itm/270916606250?item=270916606250&viewitem=&vxp=mtr#ht_12153wt_952

המחיר = 1900 שקל

אני מבקש ממכם זה לא סכום קטן ואני צריך את חוות הדעת של המומחים כאן , האם כדאי להביא את המערכת הנ"ל הייעודית או להביא מערכת מולטימדיה עם מתאם לשליטה מההגה של אחת החברות הגדולות ?

אני מבקש ממכם להגיד לי האם יחול שיפור באיכות הסאונד מלבד הפונקציות שיוספו כגון בלו טוט DVD וכו'

בארץ רוצים על מערכת כזאת 5000 שקל בבקשה : http://www.cadence4u.co.il/car/sound-multimedia/multimedia/oe-fit-multimedia-systems/roadrover-c7041cq

האם לנסות להתקין לבד ? הרי זה פשוט לנתק מהמקורי ולחבר לחדש אין צורך בידע מכני מיוחד חוץ מלהוציא מהשקע ולחבר את התקע החדש , או שאני חי בלהלהלנד ולשאול בעל מקצוע כמה הוא יקח לי על התקנה של המערכת ,

(כמובן שהרווח שלו לא יהיה כמו שאם היה מוכר לי אותה אז בטח הוא ידרוש סכום מוגזם לההתקנה , והפחד שלי שהוא יהרוס בכוונה משהו במערכת ככה שאני יצטרך לקנות ממנו)

על הרכב יש רמקולים של הרץ DCX690 זוג טוויטרים ורמקולים מקוריים מקדימה .

בבקשה זקוק לעזרתכם

בן

פורסם

אתה לא לקחת בחשבון עלות משלוח ומיסים מה שיעלה את המחיר באלפיה לערך.

תבדוק כמה יעלה בארץ פאנל תואם של C4 ותחפש דאבל דין סיני פשוט עם אופציות רבות המחיר הסופי יהיה קרוב למחיר שאתה חושב שתשלם על המערכת הזאת .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

בדקתי וראיתי שהמקסימום הוא 33.4 אחוז מס , לכן זה יצא מתוך 1900 שקל יעלה ל2500 שקל , עדיין 50 % זול יותר מבארץ !!:shock:

השאלה הכי ענקית שלי , האם זה יתן לי איכות סאונד של מערכת כמו פייוניר או משהו בסגנון או שזה עדיין איכות של מערכת מקורית

(לא משהו )

פורסם
מה החוק החדש אומר שאפשר לייבא עד איזה סכום ?

500$ זה הרבה מעבר למשלוחים פתורים ממכס.

עלות משלוח זה פלוס/מינוס 300 ש"ח.

עלות סופית בסביבות ה-3000 ש"ח.

קח בחשבון שהמערכת מגיעה עם פאנל לרכב, דבר אשר יעלה לך לא מעט כסף בארץ אם תרצה להתקין מערכת 2DIN אחרת.

אם אתה חושב על להתקין מערכת אחרת (לא ייעודית) תבדוק לפני זה כמה עולה הפאנל (לדעתי לא פחות מ-500 ש"ח בארץ, אולי אפשר לשקול יבוא מחו"ל של פאנל)

פורסם

תראו מה מצאתי :

http://www.multitop.co.il/211537/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-gps-dvd-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-c4

השאלה שלי האם האיכות של הסאונד גם תשתפר בהתאם מהמקורית הפשוטה או שמבחינת איכות סאונד זה יהיה אותו דבר

פורסם

קח בחשבון שרוב מערכות המולטימדיה המובנות, הן דגמים סיניים ממפעלים שונים,

ואיכות הסאונד שלהן לא מרשימה. מצד שני, אם אתה לא מבקש אולם קונצרטים

ברכב, ומסתפק באיכות סבירה, תקבל חבילה כוללת של GPS, בלוטוס, DVD וכד',

והתאמה מלאה לרכב, במחיר זול מאוד יחסית למערכות של מותגים מובילים.

לי אישית יש ברכב מע' כזו, שנשלחה אליי ישירות מסין, מהיצרן. תעשה חיפוש באתר ALIBABA,

תמצא שם עשרות יצרנים כאלה.

אין ספק שמבחינת נוחות, זו חבילה משתלמת ביותר, ונותנת מענה לכל הצרכים ברכב,

עם מע' ניווט, קישור לטלפון/סמרטפון, DVD כולל חיבור למסכים, אפשרות למצלמת רברס, ועוד.

מצד שני, איכות הסאונד היא סבירה ולא יותר מזה.

בנוסף, לפעמים יש באגים ותקלות. לי אישית קרה פעם אחת שהייתי צריך לנתק את המע' כדי

לאפס אותה, ומבחינת אחריות, למרות שהיצרנים נותנים שנה אחריות, שליחת המוצר אליהם

כרוכה בעלות גבוהה ולא משתלמת, והקפדה על נהלי המכס כדי לא לשלם שוב מיסים.

פורסם

יש בחור בשם דניאל צעיר בן 25 מקרית אתא האתר שהעלאתי הוא שלו, יש לו את המערכת היעודית הזו של C4 והוא מתקין אותה התקנה ראשונה שבוע הבא על רכב , אני אמרתי לו שאני רוצה שהוא ישלח לי תמונות של לפני ואחרי הפרוייקט ואני גם ירצה לשמוע ולראות את הרכב שהותקן אצלו המערכת , במידה וזה יהיה מספק אני ילך על זה במידה ולא לא קרה שום דבר

אני שונא , אבל שונא איטיות , מסכי טאצ' שלא מגיבים מהר ולוקח להם שנה להיכנס לתיקיה או להפעיל שיר או להגיב לאצבע שלי , אני יכול לשבור את המסך (בגלל זה השקעתי 6500 שקל במחשב מהיר)

אם המסך יקרטע לי ולא יזוז ולא יהיה לו תחושה של מהירות כמו למשל במסך של האייפון אני לא ילך על זה .

הבנתי שיש במערכת הזו גם מגבר פנימי מה שאין במערכת הפשוטה שיש לי כרגע שאפילו לא מפעילה קבצי MP3

יש גם יציאה לסאב וופר , ככה שאפשר לוותר על מגבר

מה אתם אומרים ?

פורסם
תראו מה מצאתי :

http://www.multitop.co.il/211537/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-gps-dvd-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-c4

השאלה שלי האם האיכות של הסאונד גם תשתפר בהתאם מהמקורית הפשוטה או שמבחינת איכות סאונד זה יהיה אותו דבר

במקרה שלך ממש לא הייתי הולך על זה.

מאחר ואין לך שום כפתורי פיקוד מחוץ למסך המגע אין שום סיבה להתקין מערכת עלומת שם סינית.

אתה צריך רק לרכוש את הפנל פלסטיק המתאים למערכת 2DIN לסיטרואן C4 [תחפש באיבי] ואז אתה יכול להתקין כל מערכת שבא לך.

המבחר עצום ובכל רמת מחיר שתחפוץ.

לי לדוגמא בפיג'ו 3008 התקינו מערכת של פיוניר לא רעה בכלל שאני בטוח שעולה בכמה רמות מאשר הפקקטה סיני..

המחירים למערכת מולטימדיה בעלת שם נעים מ-2000 ש"ח עם 7000 ש"ח, תלוי באיכות, רק תבחר, וכולם יהיו יותר איכותיות מהתחליף הסיני.

אני לדוגמא מחפש מערכת מולטימדיה לטויוטה קאמרי וכאן יש לי בעיה מאחרוישנם כפתורי פיקוד אשר נמצאים מחוץ למסך המגע כפי שניתן לראות בקישור הבא: http://www.ebay.com/itm/8-Car-Radio-DVD-Player-GPS-Navigation-Fit-Toyota-Camry-2007-2008-2009-2010-2011-/270948318387?_trksid=p3284.m263&_trkparms=algo%3DSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D21%26pmod%3D290595464838%26ps%3D54

ישנה אפשרות נוספת של פאנל פלסטיק אשר מתאים לכל מערכת 2DIN לקאמרי, אך בגלל המבנה של הקונסולה זה יוצא מכוער [המערכת נראת קטנה ולא קשורה ביחס למיקום].

אגב, לגבי המחיר, גם כאן זו לא מציאה גדולה.

כפי שאתה יכול לקרות המערכת עולה 370 דולר, תוסיף משלוח של 300 ש"ח + מיסים והגעת ל-2400 ש"ח.

באתר של הבחור הוא רוצה על אותה מערכת בדיוק 3200 ש"ח, הפרש של 800 ש"ח. http://www.multitop.co.il/211537/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-dvd-gps-%D7%9C%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99

מאחר והמערכת תואמת 1:1 לקאמרי ההתקנה פשוטה מאוד ולא תעלה יותר מ-100 ש"ח, כך שניתן בקלות לחסוך 700 ש"ח.

פורסם

אלון התמונה באתר ההישראלי המולטי טופ זה תמונה חלקית ! , המערכת המדוברת נמצאת בלינק של האתר Ebay יש לה כפתורים וכו היא לא רק טאצ' , לגבי מה שציינתה לקנות מערכת אחרת אין כזאת אופציה ! כי המסך והכפתורים המוחשיים רחוקים אחד מהשני

זאת מערכת יעודית לC4 , בעייתי משהו אני יודע , יש גם את עיניין השליטה מההגה שמערכת לא ייעודית לא תעבוד בלי מתאם מיוחד ואז מתחילים קצת עם הבלגן , שבטוח יעלה יותר מ3000 שקל , מה גם שבמערכת הסינית אתה מקבל DVD גי פי אס בלו טוט וכו' וכו'

החששות העיקריות שלי = מסך מגע לא איכותי ואיטי ! איכות סאונד בינונית או פחות גבוהה מהמערכת העכשווית שיש לי על הרכב!

הבחור ציין שיש במערכת המולטימדיה מגבר פנימי וזו 50X4 יש גם יציאה למגבר וגם יציאה לסאב באופן ישיר

המערכת המקורית שיש לי עכשיו על הרכב אפילו לא קוראת MP3 זאת והמולטימדיה קוראת לך MP4 וDIVX

חייב להיות הבדל באיכות לא ?

לקאמרי זה באמת מוזר .. אבל תראה את המחיר לC4 זה 500 דולר ! בלי מיסים וכו' זה יוצא לך בסביבות ה3000 שקל כמו שהבחור מישראל רוצה במקרה שלי זה ממש משתלם

פורסם

אם תקנה ישירות מהיצרן הסיני, יעלה לך גג 2000 שקל אם לא פחות.

המע׳ שאצלי ברכב היא בין הכי יקרות שיש מכל המע׳ הסיניות ואחרי הכל כולל התקנה

זה עלה לי קצת יותר מ 2000 שקל.

אל תבנה יותר מידי על המגבר הפנימי ואיכות הסאונד, הם לא יותר מסבירים.

איכות המסך לא רעה בכלל, ומגיב יחסית מהיר.

אומנם אין לי יותר מידי נסיון עם מסכי טאץ׳ לרכב, אבל זה לדעתי איכות יותר מסבירה.

הפלוס הגדול הוא המראה המקורי, שלא נראה חסר או ריק, השמירה על השליטה מההגה

והמחיר הזול.

פורסם

לא, יש לי מערכת כזו ב x5. תבין, בגדול זו אותה מערכת לכולם, רק יש התאמה של מתאמי ההגה והצורה של הפנל, וקצת שוני

בתוכנה שתתאים לכל רכב ורכב.

המגברים הם אותם מגברים, וכך גם הפונקציות, ה gps וכד׳.

פורסם

אני ממש לא מאוכזב, להיפך, מרוצה מאוד. אבל מראש ידעתי שאלה הנתונים, וסאונד של אולם קונצרטים לא יהיה לי.

מצד שני קיבלתי משהו שמעביר את המערכת משנות השמונים לתקופה הנוכחית. המקורית אפילו לא קראה דיסק mp3.

לגבי אליבבא, קח בחשבון שלא תמיד המחיר שהם כותבים הוא המחיר האמיתי, הוא ברוב המקרים גבוה יותר.

תסתכל גם באליאקספרס, שם המחיר סופי ונכון.

אבל שלח למוכרים אימייל, הם יענו לך בשמחה.

• תוכן חדש...