Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב יפני, אין להם תקלות.

וביתר רצינות, לפני מס' שנים מעטות, ירדנו לאילת ב306 1.4 320 אלף קילומטר, מעשן כמו קטר, וכדי להוסיף על החגיגה זה היה באוגוסט, האוטו נסע כמו גדול!

רדו בכיף, מקסימום תחזרו באוטובוס. :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתכלס, נסיעה של 500 ק"מ בדרך בין עירונית על מהירות שיוט מצריכה מהרכב הרבה פחות מאמץ מאשר 500 ק"מ בתוך העיר, עם המון עצירות והתחלות נסיעה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לפני שנה וחצי נסעתי מקריית גת לאילת, עם פולקסוואגן בורה 2001 וקצת פחות מ-150,000 קילומטר.

ברכב היה אותי, את אחי הגדול (התחלפנו בנהיגה) ומלא ציוד שלי שהעברתי מהבית של ההורים לדירה החדשה שלי.

בדקנו שמן ולחץ בצמיגים לפני הנסיעה, והנסיעה עברה חלק...כולל חזור לקריית גת באותו ערב ועקיפות סמיטריילרים על 120 קמ"ש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם חיפושית 1.3 יכולה, גם את היכול,

אם מנוע 5.7 משנת 1987 עשה את זה גם אתה יכול

אם סובארו לאונה עושה את זה, גם אתה יכול,

בהצלחה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני מציע לעשות את זה בהדרגה, קודם תסעו לת"א ותחזרו.

אח"כ תנסו להגיע לב"ש ולחזור,

בפעם הבאה ליטבתה, ואז תוכל להיות בטוח שהאוטו יגיע בפעם הבאה לאילת, או שלא.

פורסם

לדעתי פותח הנושא פתח את הנושא בשביל ההומור ולא ברצינות, תקנו אותי אם אני טועה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עשיתי את הנסיעה לאילת מחיפה עם רום כרמל בת 15, מאשקלון עם רנו 5 בגיל דומה ו400,000 קילומטרים עם ציוד של 400קילו, עם מגאן מודל 2006עם 1500000 קילומטרים ועוד רכבים ישנים וחדשים. הפעם היחידה שנאלצתי להעזר בשירותי דרך היתה דווקא עם קרייזלר בת שנתיים שהלך לה המצבר ביטבתה.

רכב מטופל עושה את הנסיעה הזו בלי שום בעייה. זו לא נסיעה קשה לרכב ולא מרחק קיצוני. לעלות לרמה הקבה יותר גרוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עשיתי מהקריות לאילת עם לנטרה 95 עם 220 אלף על השעון. עברה טיפול יסודי לפני. בדקנו שמן ומים ויצאנו.

פשוט תעשו הרבה עצירות. יקח קצת זמן אבל לפחות תהיו בטוחים. עשינו 4/5 עצירות, כל פעם אוכל, שירותים או סתם להתרשם מהנוף והיה ממש סבבה.

שים עין על המד חום והכוח יהיה בסדר.

פורסם

גם אני רוצה!

אם טויוטה פוראנר שנת 96 עם ראש מנוע גמור ו5 אנשים+מטען עשה את זה+טיול ג'יפים בדרך, לא נראה לי שיש בעיה לרכב שלך ועוד שהוא תקין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...