Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות רכב מחברת ליסינג. אני שוקל לעשות טרייד אין לרכב שיש ברשותי כרגע (מאזדה דמיו 2002, 200,000 ק"מ, יד שלישית, מצב טוב) או להיות סבלני ולמכור אותה בשוק הפרטי או ישירות לסוחר רכב.

ההפרש שמציעה לי חברת הליסינג עבור הטרייד אין מאד לא אטרקטיבי לעומת המצב בו אני רק קונה מהם (אקבל בעסקה בערך חצי ממחיר המחירון על הרכב שלי).

מה אתם חושבים? אצליח למכור יחסית בקלות את הרכב שהזכרתי, או ש"אתקע" איתו ?

תודה

פורסם

מכירה בקלות זה פונקציה של באיזה מחיר אתה מציע.

מחירון הרכב הוא 30 אלף, בפועל הם מוצעות בסביבות ה-25, ואם נתונים כמו שלך אני חושב שמחיר ריאלי יהיה בסביבות ה-20 אם לא פחות.

אני הייתי מציע לך לנסות למכור אותו בכול זאת בשוק הפרטי, גם 1000-5000 שקל זה כסף וחבל לזרוק אותם סתם לפח.

פורסם

לדעתי, אתה תתקע.

השוק מת, ואי אפשר למכור במחיר מחירון אפילו רכבים בעלי נתונים טובים מאוד.

רכב עם 200 אלף ק"מ יימכר אחרי הורדה רצינית.

לדעתי, גם הסוחרים לא יתנו לך יותר מחצי מחירון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה שואל כי לא אהבת את התשובה שלי?

מה לעשות - לפעמים רושמים לך דברים בניגוד לציפיות...

אין לי שום קשר או חצי קשר לחברת ליסינג\טרייד אין\ מגרש סוחרים .

תבין, השוק מוצף ברכבים מליסינג\ השכרה\ פרטי לאחר ליסינג,

והמחירים יורדים ויורדים.

מה בדיוק אטרקטיבי במזדה דמיו בת 10-11 עם 200 אלף ק"מ?

את עניין הסוחרים אתה העלת - לדעתי הם לא יתנו יותר מ 40% ממחירון, כי הם רוצים להיות בטוחים ברווח עתידי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמובן שלא התכוונתי לשום דבר שלילי, לכן הוספתי מראש "באופן דיפלומטי" (אפילו אם זה לא הצליח לי... :-)

כמובן שאני לא אוהב את התשובה, כי זה מעיד על הרווח האפשרי שלי מהעסקה :-)

עם זאת, אין טעם לשאול שאלות אם אני מצפה לקבל רק תשובות שהן לרוחי.

תודה על התשובה העניינית.

אם כבר אנחנו בעניין - הנה פרטי העסקה - יונדאי i30 cw שנת 2009, 47000 ק"מ, היה אצל נהג יחיד, נקי מתאונות ע"פ הסוכנות. רוצים שאחזיר עליו 60,000 אחרי הטרייד אין על המאזדה.

מה אתה חושב?

פורסם

תנסה למקם את הרכב שלך בין מה שמוצא למכירה בצורה אובייקטיבית ובהנחה שהמחירים הם לא המחירים שהרכבים נמכרים בפועל:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=22&SubModelID=188&FromYear=2002&UntilYear=2002&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

לעניין מה שהציעו לך - אם מדובר במנוע 1600 סמ"ק סטיישן INSPIRE, המחירון המלא של הרכב (לפי יד 2) 75 אלף ש"ח,

המחיר לאחר שכלול של ליסינג נהג יחיד (10 % הורדה) 68,500 .

תבדוק מול יצחק לוי, ואם המצב דומה, מדובר בחזירות מצד חברת ליסינג - תמכור לבד בחצי מחירון, עדיף, ותקנה ללא טרייד אין מאותה חברת ליסינג או אולי יותר טוב מחברה אחרת.

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=24583&Year=2009

פורסם

התעניינתי בטרייד אין בחברת ליסינג גדולה והם אמרו שישנה הורדה של 10% משווי הרכב בעת ביצוע עסקת טרייד אין.

לאחר שתסגור על טרייד אין תוכל להתמקח על מחיר הרכב שאתה רוכש(לדעתי 85 אלף על יונדאי I30 זה יותר ממוגזם).

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ובכן, ע"פ יצחק לוי המחירון של הדגם הזה הוא 86000 (לפני שמתחשבים בתאריך היציאה לכביש). הסוחר טוען (וייתכן שזה נכון) כי המחירון של הרכב שהוא מוכר הוא 89000. בכל אופן הורדה של כ-10% מ-86 מביאים אותנו בערך ל-76 שזה המחיר שהוא רצה במקור...

אני לא כ"כ יודע לפי מה יד 2 קובעים את המחירון (זה לא כמו יצחק לוי). אולי לפי מחיר העסקה הממוצע. אבל אני גם יודע שיש להם באג בחיפוש לפי דגם מסוים אז צריך לקחת את זה בחשבון. גם המחירון שהם קובעים על הרכב שלי הוא יותר גבוה מהמחירון הרשמי ובטוח יותר גבוה מהממוצע המוצע (:-)) ביד 2.

המחיר לפני טרייד אין דווקא נראה לי סביר למדי. מה שמפריע לי הוא שחשבתי שאוכל לקבל יותר על הרכב שברשותי....ע"פ החיפוש ששמת אליו קישור ביד 2, נראה כאילו ממוצע המחירים בשוק לרכב זה הוא משמעותית יותר גבוה ממה שמציעים לי.

יכול להיות שכן כדאי שאתאזר בסבלנות ואנסה למכור באופן פרטי...

פורסם

halperin, דווקא מכל העיצות שקראתי אומרים שמוטב קודם לדבר על מחיר בלי להזכיר את עניין הטרייד-אין ורק אחרי שסוגרים על מחיר שנשמע סביר, להזכיר את עניין הטרייד אין אם זה רלבנטי. בכל אופן, איפה ראית את המספר 85000?

פורסם

זה מה שהבנתי מהכתוב--כתבת שהם רוצים עליו עוד 60 אחרי שתיתן להם את המאזדה והמאזדה שווה בערך 25-20

אולי תתחיל באמת מלשאול על הרכב ורק בסוף תעבור לדאלת הטרייד אין(לדעתי אין לזה משמעות).

בהצלחה

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אם כבר אנחנו בעניין - הנה פרטי העסקה - יונדאי i30 cw שנת 2009, 47000 ק"מ, היה אצל נהג יחיד, נקי מתאונות ע"פ הסוכנות. רוצים שאחזיר עליו 60,000 אחרי הטרייד אין על המאזדה.

מה אתה חושב?

הרכב הזה נמכר במחיר "אמיתי" סביב ה65 גג 70, וזה מידיים פרטיות. תוכל לראות כמה חתיכות כאלו ביד2 שנמכרות גם ב65

ה"מחירונים" היום הם עניין מושחת ומסריח במיוחד. כולם יודעים שהם לא מייצגים שום דבר, אלא מכורים לטובת חברות הליסינג

שעלק "עושות הנחה" על ה"מחירון", ועוד כהנה.

מציע לך "להעיף" את המזדה שלך במחיר של 20K (אם אתה לחוץ בזמן ורוצה למכור מהר), להוסיף עוד 45K ולקנות

את היונדאי מיד פרטית. ובקיצור - לשלם 45 אלף על היונדאי, ולא 60 אלף. עוד 15 אלף לארנק.

פורסם

מכיוון שיונדאי I30 זה פחות או יותר אחד הרכבים הנפוצים ביותר בליסינג כרגע, אני חושב שכדאי שתנסה למכור את הרכב שלך באופן עצמאי קודם כל.

תכתוב "מחיר גמיש" ותראה אם אתה מקבל טלפונים. קח בחשבון שהרף הנמוך ביותר שאתה תגיע אליו זו העסקה שהציע לך הטרייד אין.

הראשון שמתקשר, שואל "יש מה לדבר על המחיר", יוריד לך כמה אלפים מהמחירון, יגיע, יוריד עוד קצת, ויקנה. וזה עדיין ישאיר לך לא מעט כסף ביד.

אח"כ תתחיל להתמקח עם חברות הליסינג, כשאתה מחזיק מזומן ביד. תתפלא איך המחיר צונח במהירות.

פורסם

אני שומע על אנשים שתקועים עם התלבטות כמו שלך על בסיס יום יומי. מה שכתבו לך כאן נכון ברובו אך לא נכון במאת האחוזים.

מבחינה כלכלית, כנראה שלא כדאי לך לעשות טרייד אין. ברור שכמעט תמיד תקבל בשוק הפרטי מחיר גבוה יותר כיוון שגם הסוחר צריך להרוויח מהעסקה. אם יקנה ממך את הרכב באותן המחיר בו ימכור בהמשך את הרכב, בניכוי ההוצאות שלו (בדיקה, שטח במגרש, זמן וירידת ערך) הוא יצא מופסד מהעסקה. ומה לעשות, גם הסוחר צריך לשלם חשמל בסוף החודש.

השאלה היא אם יש לך זמן. זמן להתעסק עם הישראלי הלא רציני המצוי. זמן לבדיקות ומוסכים מצד הקונה. זמן בו תהיה תקוע בלי רכב. אם התשובה היא לא, כנראה שאין לך ברירה אלא להסכים להצעה.

המחיר שקיבלת על הi30 טוב (בהנחה והרכב תקין ואכן מליסינג) ולא תצליח למצוא רכב זול משמעותית בחברות ליסינג אחרות. סקרמחירים נוסף יוכל לגלח עוד כמה אלפים בודדים מהמחיר. עזוב את המודעות שיש באתר יד 2, הם לא שוות כלטם לצורך הערכת מחיר השוק. אני יכול להעלות 20 מודעות עם i30 סטיישן ב 26 אלף ש״ח, האם זה ישפיע על המחיר האמיתי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...