Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה VRS רשמית בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל גם לי קשה לגרד 19K -תאמין לי אני עובד ממש קשה בכדי לרכוש רכב ספורטיבי,אז אל תזלזל.

לגבי "סרטוני יוטיוב וקטעי עיתונות" אותם ציינת בזלזול.... מגזיני הרכב המקצועיים דוגמת CAR,AUTO.CAR&DRIVER

הינם החומר המקצועי בו ניתן לקבל תובנות לגבי רכב מסויים.

ברור לי כי אין תחליף לנסיעת מבחן,אבל אם היית קצת שם לב ציינתי בפירוש כי אין נסיעות מבחן על קליאו ספורט/קופרS

בלי לזלזל היו לי לא מעט מכוניות "ספורט" גם מהאסכולה הישנה כך ששלדה טובה אני כן יודע להעריך.

לא מזלזל בך, באהבתך לתחום או בעתונות הרכב הזרה והמקומית.

לא רוצה להשתמש שוב במילה הזו, אבל קשה לי להעריך את העובדה שאדם הולך להוציא סכום מכובד(קל וחומר כשאתה עובד קשה עבורו) ומראש מכוון גבוה כי EVO אמרו או מוישה זוכמיר כתב - ועל כן הוא פוסל אלטרנטיבה שהיא דווקא זמינה מיידית עבורו לנסיעת מבחן.

בשנה שעברה קיבלתי מקרסו קליאו ומגאן RS לכמה שעות, לבד. אותו הסיפור היה לפני כשנתיים עם קופר S.

ואם זה לא מסתדר, תמיד יש יד 2. כמו שאומרים בצבא, תסרוג...

בידידות וחג שמח.

נ.ב-כמה נקודות בהן נופלת קופר S ביחס לקורסה ולרנו:

*משיכה לא מבריקה ובעקבותיה היגוי מומנט(טורק סטיר)על אספלט ישראלי טיפוסי. רוב הסיכויים שה-ELSD האופציונאלי יצמצם לך את הבעיה משמעותית(הרנו עולה בהקשר זה על שתיהן).

*מושבים קדמיים עלובים לרכב כזה.

*שימושיות נמוכה יותר, תא נוסעים צפוף, תא מטען קטנטן.

*רעשי רוח חזקים מאד מכוון קורה A במהירויות כביש 6 טיפוסיות.

*איכותם של חלק מהפלסטיקים ירודה, תחושת האיכות הכללית בסדר אבל לא מבריקה.

*עלויות טיפול במוסכי ב.מ.וו - שווה בדיקה.

*ספידומטר מרכזי שמסיח את הריכוז ומסיט את המבט. מצאתי את עצמי משתמש יותר בדיגיטלי הקטן המצוי במרכז מד הטורים.

*מעט שטח מת במרכז ההגה(חשמלי).

נקודות חוזקה יחודיות למיני:

*התנהגות חדה ומהנה. יותר "קארטינג" משתיהן גם אם מעט פחות אוחזת.

*עיצוב וסגנון, בחוץ ובפנים.

*יחודיות וקסטומיזציה(לא רוצה להשתמש במילה המאוסה פרימיום).

*איכות החלפת הילוכים.

*גג נפתח שמרגיש כמעט כמו טארגה.

*מימדים קומפקטיים.

מקווה שסייעתי במשהו.

ול-AVIA, לא צריך את הקאפ. הרגילה מספיק ספרטנית - מחד - ומספיק מהנה, מאידך.

וכמובן שלא במחיר הנוכחי, כשהדגם מתקרב לסוף ימיו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בנוגע למונטה קרלו - דווקא הרבה יותר מעניין. נראית נחמדה.

יש סיכוי שהיא תצטרף אלי היטי בחנייה :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

"מקסימום גם ניתן את רכב התצוגה לרוני, וזה ישבח ויפאר אותה לרוב. ככה נמכור עוד כמה קליאו 1.2"

אם הם היו מייבאים את הקליאו קאפ ומציעים אותה במחיר תחרותי (150K~), הם גם היו רואים קצת רווח מהתרגיל השיווקי הזה. גם אנחנו.

מזל שהקליאו באמת מכונית ספורטיבית טובה, אחרת גם זה לא היה להם... ואני ממש בספק שהם חושבים שהם ימכרו עוד קליאו 1.2 בזכות הקליאו ספורט.

נ.ב-כמה נקודות בהן נופלת קופר S ביחס לקורסה ולרנו:

*משיכה לא מבריקה ובעקבותיה היגוי מומנט(טורק סטיר)על אספלט ישראלי טיפוסי. רוב הסיכויים שה-ELSD האופציונאלי יצמצם לך את הבעיה משמעותית.

*מושבים קדמיים עלובים לרכב כזה.

*שימושיות נמוכה יותר, תא נוסעים צפוף, תא מטען קטנטן.

*רעשי רוח חזקים מאד מכוון קורה A במהירויות כביש 6 טיפוסיות.

*איכותם של חלק מהפלסטיקים ירודה, תחושת האיכות הכללית בסדר אבל לא מבריקה.

*עלויות טיפול במוסכי ב.מ.וו - שווה בדיקה.

*ספידומטר מרכזי שמסיח את הריכוז. מצאתי את עצמי משתמש יותר בדיגיטלי הקטן המצוי במרכז מד הטורים.

*מעט שטח מת במרכז ההגה(חשמלי).

נקודות חוזקה יחודיות למיני:

*התנהגות חדה ומהנה. יותר "קארטינג" משתיהן גם אם מעט פחות אוחזת.

*עיצוב וסגנון, בחוץ ובפנים.

*יחודיות וקסטומיזציה(לא רוצה להשתמש במילה המאוסה פרימיום).

*איכות החלפת הילוכים.

*גג נפתח שמרגיש כמעט כמו טארגה.

*מימדים קומפקטיים.

גם לקורסה יש בעיות משיכה, בעיקר במהירויות נמוכות. אני מסכים שהמושבים הקדמיים לא מרשימים במיני (בטח בהשוואה לאלו המדהימים של הקורסה). גם רעשי הרוח הם עניין מעצבן אבל אני לא חושב שהפלסטיקה פחות טובה ממה שיש בקורסה או ברנו.

עם נקודות החוזקה למיני אני מסכים פלוס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הפנמתי את דברך ,תאמין לי שאני בעצמי עוד לא יודע לאן תכריע הכף.

תודה וחג שמח:-D

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
מזל שהקליאו באמת מכונית ספורטיבית טובה, אחרת גם זה לא היה להם... ואני ממש בספק שהם חושבים שהם ימכרו עוד קליאו 1.2 בזכות הקליאו ספורט.

גם לקורסה יש בעיות משיכה, בעיקר במהירויות נמוכות. אני מסכים שהמושבים הקדמיים לא מרשימים במיני (בטח בהשוואה לאלו המדהימים של הקורסה). גם רעשי הרוח הם עניין מעצבן אבל אני לא חושב שהפלסטיקה פחות טובה ממה שיש בקורסה או ברנו.

עם נקודות החוזקה למיני אני מסכים פלוס.

אכן. בדיוק ערכתי והוספתי הערה שהרנו עולה בהקשר זה על שתיהן בעת ששלחת את התגובה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

RS, ציינת שהמונטה קרלו שהוצגה בתערוכה תימכר לאחר סגירתה, יש עוד פרטים?

אם אני זוכר נכון כשהסתכלתי על המפרט לצד המונטה קרלו, ראיתי שם משפט בסגנון "הדגם המוצג, 101,000 ש"ח".

יכול להיות שהמונטה קרלו והVRS בדרכן אלינו?

פורסם

ה-מונטה הקרלו הספיציפית מוצעת למכירה, ואגב, היא (לצערי) פחות מאובזרת מאלו הנמכרות באופן סדיר בשוק הגרמני.

לגבי ה-vRS אין לי מושג. אוכל לומר שהיו דיבורים על כך בעבר (עם תחילת שיווק ה-TSI). אעדכן אם אדע מה מתרחש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מדבריו של מנהל המותג הנוכחי עולה שVRS לא תגיע ( רכב שמצריך מאמץ רב הן מהנהלת המותג והן מהסוכנים-שהרי רובם לא יודעים מה הרכב הזה בדיוק).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

סתם קשקושים.

הם יודעים שאם הם מביאים את הvRS הם יהיו חייבים לתמחר אותה הרבה פחות מהפולו מה שיהפוך אותה ללהיט מכירות וישאיר אבק לפולו.

איזה מאמץ כבר דרוש? גם ככה רוב הסוכנים לא יודעים על מה הם מדברים, אז יהיה עוד דגם שאין להם מושג לגביו.

פורסם
סתם קשקושים.

הם יודעים שאם הם מביאים את הvRS הם יהיו חייבים לתמחר אותה הרבה פחות מהפולו מה שיהפוך אותה ללהיט מכירות וישאיר אבק לפולו.

איזה מאמץ כבר דרוש? גם ככה רוב הסוכנים לא יודעים על מה הם מדברים, אז יהיה עוד דגם שאין להם מושג לגביו.

רק שכחת שהיבואן של VW זה היבואן של סקודה , והVW היא בראש סדר העדיפויות שלו , ראה את תמחור הפולו , לעומת הפאביה והאיביזה

ראה את תמחור האוקטביה או הלאון , לעומת הג'טה או הגולף.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מדובר במהדורה מוגבלת (לציון 100 שנה לראלי "מונטה קרלו") המבוססת על ה"ספורט" (וה"ספורטליין"), עם מנועי 1.2TSI105 ו-1.6TDI105, המשודכים אך ורק לתיבה ידנית. לא קיימת אופציה כזו או אחרת לקבל את ה-MCE בשידוך לתיבת DSG7.

השוני הקוסמטי:

גריל מושחר, פנסים קידמיים עם רקע מושחר (גם הערפל / DRL), פנסים אחוריים בגוון כהה יותר (בורדו - ולא אדום), מראות וגג צבועים בשחור מטאלי, חצאיות בגוון זהה לשל הגג והמראות, חישוקי 16' או 17' מושחרים, ספויילר אחורי עליון, הנמכה קלה (15 מ"מ תודות לקפיצים ובולמים שונים שמקורם ב-vRS) וחוסר הזוי לגמרי בפסי הגנה בדלתות (בדומה ל-vRS ובניגוד ל"ספורט").

השוני בתא הנוסעים:

הגה / ידיית הילוכים ובלם יד עוטים עור עם תפירה אדומה, דוושות אלומיניום, ספי דלתות אלומיניום עם לוגו המהדורה, בקרת שיוט, לוח שעונים MAXI-DOT, מערכת שמע משודרגת מדגם AMUNDSEN עם שליטה מההגה ו-8 רמקולים (קיים בגרמניה. במידות אחרות באירופה הן מגיעות עם ר"ד SWING - כאשר הר"ד היקר יותר אופציונלי יחד עם השליטה מההגה), מושבים תומכים עם ריפוד שחור / אדום (או שחור / אפור - כמו ב"ספורט" הרגילה), חלונות אחורים כהים (SUNSET) וכמובן כל שאר האבזור הקיים ב"ספורט" (בקרת אקלים דיגיטלית, 6 כריות אוויר, חלונות חשמל מסביב וכדומה).

מבחינת צבעים:

לבן פנינה + גג שחור, כסוף + גג שחור, אדום + גג שחור, צהוב + גג שחור, אפור כהה + גג שחור ו... הכל שחור :-)

לארץ (לכבוד "אוטומוטור") הגיע MCE בגוון לבן פנינה עם גג שחור. מדליקה לגמרי (ואגב, היא תוצע למכירה מיד לאחר סגירת התערוכה - כך שאם חשקה נפשך בפאביה אחת ויחידה בארצנו, זאת הפאביה :wink:).

ייתכן שראיתי אותה היום באזור רחובות :?

פנסים קדמיים מושחמים, ספליטר אחורי, ייתכן?

• תוכן חדש...