Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי מוותר על השלט פרסה אסורה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלט עצור. לעצור "עם 4 גלגלים" זה שריד מהתקופה שלמכוניות לא היה גיר עם סינכרון והיה צריך עצירה מוחלטת בשביל לשלב להילוך ראשון. שלט תן זכות קדימה מודגש, גדול יותר או עם סימן קריאה יספיק בשביל להבהיר שבצומת צריך זהירות מעבר לצומת עם זכות קדימה רגילה.

פורסם

מה זה משנה גם ככה יותר מחצי מהנהגים לא מצייתים לתמרורים. בין אם מחוסר ידע והבנה ובין אם מחוסר איכפתיות. תבטלו את כולם.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
שלט עצור. לעצור "עם 4 גלגלים" זה שריד מהתקופה שלמכוניות לא היה גיר עם סינכרון והיה צריך עצירה מוחלטת בשביל לשלב להילוך ראשון. שלט תן זכות קדימה מודגש, גדול יותר או עם סימן קריאה יספיק בשביל להבהיר שבצומת צריך זהירות מעבר לצומת עם זכות קדימה רגילה.

אם זאת באמת הסיבה אז חידשת לי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באמת שעצירה מלאה לא נחוצה, לפעמים יש ראות מספיקה, ועם האטה זה מספיק, אז הייתי מוותר על התמרור.

וכמובן שעל הגבלת המהירות בכבישים בינעירוניים, זה הביטול הכי מתבקש !!

פורסם
מה זה משנה גם ככה יותר מחצי מהנהגים לא מצייתים לתמרורים. בין אם מחוסר ידע והבנה ובין אם מחוסר איכפתיות. תבטלו את כולם.

+1

חבל על המתכת ועל כל שלב היצור וההצבה שלהם.

גם ככה גנבי המתכות עוקרים אותם,

או בני נוער שחושבים שזה ממש "מגניב" לתלות תמרור אין כניסה בחדר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מוותר, או כמעט לגמרי מוותר לגמרי על איסור פרסה.

את שאר התמרורים ממקם בצורה חכמה ויעילה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לא הייתי מוותר לגמרי על הגבלת המהירות בכבישים בינעירוניים אבל הייתי מעלה קצת את הרף.

מה שכן הייתי מוותר עליו בשמחה זה פסי האטה מוגזמים בגובה האוורסט.

V5

• תוכן חדש...