Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא עצירה מוחלטת בתמרור עצור זה משהו שלא הייתי משנה. לנהגים יש נטייה לחפף בקטע הזה, ולעתים החיפוף הזה יכול להוביל לסכנה של ממש.

אם יש צומת לא מסוכן, ניתן לשקול בחיוב להחליף את העצור בתן זכות קדימה, אבל בשום אופן לא לשנות או לבטל את תמרור העצור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפני ויתור על איזה חוק או תמרור הייתי מוותר על מחצית הנהגים. וכדי שלא יחשדו בי בשובניזם אז הויתור הוא לא על בסיס מין ( (טוב )

ובנעימה רצינית יותר

התאמה של החוקים למציאות

ולימוד נהיגה נכונה ולא לימוד לצורך מעבר טסט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב שאין בארץ תמרור "הינך נוסע בדרך ראשית", שנפוץ מאוד באירופה.

תמרור איסור פרסה (אמור להיות) מוצב במקומות, בהם יש רמזור נפרד לפניה ימינה מהכיוון השני, ורכב שמבצע פרסה תופס את המתיב של אלו שיש להם אור ירוק ימינה.

מקרים נוספים - כביש צר, שמחייב ביצוע פרסה בשני שלבים עם רוורס, תנועה מאסיבית של מכוניות או הולכי רגל מהכייון הנגדי, מופע רמזור קצר ועוד.

כנ"ל תמרור עצור. אמור להיות מוצב במקומות, בהם באמת שדה הראיה מוגבל, ובאחרים אמור להיות תמרור זכות קדימה.

לא צריך לוותר על שום תמרור, צריך רק שידאגו להציב אותם בהתאמה מדוייקת למקום (שאגב, זה מבוצע לא רע ברוב המקרים, אבל כמובן שיש יוצאים מן הכלל).

פורסם

לא מוותר, אבל משנה: "עצור ותן זכות קדימה" ל: "אם יש מכוניות בכביש, עצור ותן זכות קדימה". אי ציות לתמרור עצור בכביש ריק לחלוטין עדיין גורר קנס. נבלות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לגבי תמרור עצור

קיימת הירארכיה בכביש לגבי מתן זכות קדימה והיא מנוסחת בתקנה 64 והיא הקובעת.

לאחריה באים התמרורים שמשנים את האמור בתקנה 64

תמרור תן זכות קדימה שמבחינת הצבה הוא המועדף על פני תמרור העצור שמוצב רק במקומות בהם הראות מוגבלת.

לכן ברווז התמרור בסדר , כי אין לך אפשרות לראות אם בא רכב או לא .

אולי האכיפה לא :lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמו הרבה נהגים הייתי מבטל את הגבלת המהירות בכבישים בין עירוניים.

אני דווקא הייתי מוסיף תמרור שהיה מוצב משמאל לתנועה בכבישים מהירים כל שניים-שלושה קילומטר והיה רשום בו חזור לנתיב הימני.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לגבי תמרור עצור

קיימת הירארכיה בכביש לגבי מתן זכות קדימה והיא מנוסחת בתקנה 64 והיא הקובעת.

לאחריה באים התמרורים שמשנים את האמור בתקנה 64

תמרור תן זכות קדימה שמבחינת הצבה הוא המועדף על פני תמרור העצור שמוצב רק במקומות בהם הראות מוגבלת.

לכן ברווז התמרור בסדר , כי אין לך אפשרות לראות אם בא רכב או לא .

אולי האכיפה לא :lol:

ידידי היקר, הרשה לי לחלוק על דבריך.

למי שמכיר את חיפה, יש את צומת ארלוזרוב\בלפור. לעולים את ארלוזרוב ורוצים להמשיך ישר יש תמרור עצור, לטובת הפונים ימינה מבלפור (ולמיטב הבנתי כולל גם את העולים מבלפור ופונים ימינה לארלוזרוב. אבל אני לא משוכנע שהבנתי נכון את התמרור המוזר הזה). ראות מעולה מכל כיוון לכל כיוון לעומד בעצור. כשאמרתי שלא היה אף רכב על הכביש, אכן לא היה אף רכב על הכביש, ומכיוון שזה היה בלילה, אפילו אורות של רכב לא היו בכביש. חוץ ממני ומשלי, ומאלה של הניידת שהתחבאה לה בתחנת אוטובוס :roll::evil::? . אני לא אומר לבטל את העצור. להיפך, זה תמרור חשוב. אני אומר להקל את המשמעות שלו- באם אין אף מכונית, לא חלה חובת עצירה. יש מצבים כאלה, בעיקר בסופי שבוע.

אגב, בהתחלה חשבתי על תמרור האיסור פרסה. ואז הבנתי מה יקרה בכביש אם אכן זה יקרה. לא מומלץ, בלשון המעטה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...