Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוז חלומי- הכל כלול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים שזה למצב רוח מסוים, לכן אמרתי לנסיעה ארוכה. את האחרים מכיר? מענין שאמרת מוסטנג, את הקטע הכרתי לאחר שעיינתי במגזין אמריקאיות קלאסיות,מכרו שם טייפים בסגנון מיושן לרכב והראו קסטות. על אחת מהן , זה מה שהיה כתוב, אז הלכתי ובדקתי.

כמובן יש עוד רבים, אזכיר דווקא סטיות: שלושרים, אלברשטין- סוס עם כתם על המצח,. ייני-בואי לאילת,ארבל- אצבע את השלכת בירוק, שירי ירון לונדון, פאבארוטי וכמובן שני אחיו:אריס סן וטריפונס יבדל'א.

עוד עניין קטן של מסעדות עממיות, מסעדה עממית מסרט איטלקי ששמה" מלך החצי מנה" כולם תפרנים, נכנסים ומבקשים: תן לי חצי מנה, אבל גדולה. לקוח מסרט איטלקי ניפלא.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה "בוחן" אותי בשתי הנקודות החזקות שלי, מוזיקה ישראלית ורוק.

נסה דברים קצת יותר מוזרים, מה עם קלאוס נומי?

כשהייתי ילד ירשתי מערכת עם זוג בוז 901, אני חושב שכל השכונה הכירה בפול ווליום שיש זמר אופרה גרמני שהחליט לעשותל רוק אלטרנטיבי ומוזיקה אלקטרונית) :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסעדת "הניצחון" במדרחוב באשקלון.

סלט כרוב וחמוצים לפתיחה יחד עם לחם רגיל פרוס.

מנות ראשונות כמו איקרה ושות' ואפשר להוסיף "סרמאלה" (כרוב ממולא) ועוד.

נתח אנטריקוט מיושן ניצב מאחורי הדלפק ואתה מבקש לפרוס לפי משקל ושם על הגריל.

מיץ' ומיטיטי (קבב או קבבון) זה ברור, אבל גולת הכותרת שאסור לפסוח עליה בשום אופן היא:

ה"פאפאנש": רכים, נפוחים, מטוגנים, מלאים בריבת דובדבנים (או ענבים) עם שמנת חמוצה.

ליד כל זה כמובן מתלווה בירה (וחבל שאין משהו אותנטי כמו ursus).

הצ'וייקה היא בהתאם לטעם: יש שבוחרים לפתוח איתה ארוחה ויש שמסיימים איתה ארוחה (כמוני- אתה מרגיש איך הכל נשרף ומהר יותר).

אה, וכל הארוחה הזו בלי "לגנוב" לך את הכסף.

מסעדת הניצחון באשקלון- מוסד תרבותי ראוי.

ובדרך לשם בעוצמה 30 לפחות (כך זה אצלי), שומעים את Creedence Clearwater Revival: Fortunate Son.

בתאבון,

ושוב תודה לפנדוב היקר, שפשוט מעלה לי חיוך רחב בכל פעם.

נ.ב

נראה שמוזיקת רוק משובחת זה משהו משותף בDNA של רבים מאיתנו- חובבי הרכב.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

בעוונותי אני עובד יום אחד בשבוע במרפאה במעלה אדומים, ונוסע לשם מחולון.

אז אני יוצא שעה וחצי לפני הזמן, שם את הרכב בקרוז קונטרול על 120 קמ"ש וברקע מתנגנים להם ג'ימי הנדריקס וקווין.

חיים יפים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בגירה, לא בוחן-לומד להכיר. לא מכיר לצערי. הטעם שלי די סטנדרטי-יחד עם זאת הוא אקלקטי ומיושן.

לוטי, תודה. בכיוון שלך אני מכיר דווקא את חדר האוכל בכיסופים.

באשר למיסעדה- סיקרנת אותי אם כי שמעתי עליה כבר. מתישהו בטח אקפוץ לבדוק עם חבר. שמעתי שליד כפר סילבר אפשר להיכנס לכבישים נחמדים, לא מכיר מספיק.

נ.ב קלרקסון בבקשה שנה את המהירות שכתבת, שיהיה.

• תוכן חדש...