Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה במחשב נייד IBM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשב נייד ישן,להערכתי כבן 6-7,צבע שחור בלוק כזה.

http://forums.techarena.in/portable-devices/967015.htm

יום אחד קפצה תקלת "FAN ERROR".פתחתי אותו ראיתי שאין משחה טרמית בין המאוור למעבד,מרחתי חדשה והדלקתי!

התקלה נעלמה אך קפצה תקלה אחרת- תקלה בהגדרת TIME AND SETTINGS,ואז נזכרתי שהוצאתי את הסוללה מהמקום והחזרתי בשלב פירוק המחשב.

אין לי בעיה להגדיר,הבעיה היא שישר אחרי שהתקלה קופצת אני מתבקש להכניס קוד כלשהוא!:shock:

לא הקוד האישי שלי שהגדרתי.

מה עושים?!

תודה מראש לעוזרים :-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נסה כל מיני קודים סטנדרטיים כמו 0000 או 1111 או 1234

אם לא עוזר, נסה לברר מי היצרן של הביוס, כי לחלק מהיצרנים יש קודים סטנדרטיים שמשחררים את הביוס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה הבעיה שגם לbios אי אפשר להיכנס בלי להכניס את הססמא הזאתי,כל פעולה מובילה לקפיצת השגיאה ומעבר להקשת הססמא.

קראתי שאפשר לאפס את הססמא ע״י קצר פיזי בזיכרונות ram .

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לרוב ניתן לאפס את הביוס ע"י פירוק הסוללה הפנימית של ה-CMOS.

פרק 4 ברגים בגב המחשב עליהם יש ציור של המקלדת, פרק את המקלדת, תוציא את הסוללה לכמה שניות ותרכיב הכל בחזרה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור!!!

חפרתי ברשת וכולם אומרים שהמחשב מלא ססמאות והגנות ואין אפשרות לאפס ססמא דרך הוצאת הסוללה.

הדרך היחידה שמצאתי היא זאת:

http://sodoityourself.com/hacking-ibm-thinkpad-bios-password/

נראה מסובך ביותר.

אפשר לפנות אולי ל-IBM או ליצרן של הלוח לשחרור הסיסמא?:evil:

פורסם

נתקלתי בבעיה דומה עם מחשב דל, שלאחר הקשת סיסמא שגויה שלוש פעמים הביוס נועל את עצמו.

הם ביקשו מסמכי בעלות על המחשב, העבירו את פרטי המכשיר לארה"ב ותוך 48 שעות קיבלתי קוד חד פעמי לביוס.

שווה לנסות עם מרכז תמיכה בינלאומי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ניסיתי כבר את כל הקומבינות האלה וכמו שרשום ברשת המחשב הזה מוגן מהשטויות האלה.

פורסם

מוזר היה לי מקרה דומה, הוצאת שני הסוללות עזרה,

בכל אופן אני חושב שיש קוד אוניברסלי לזה, אנסה לחפש לך

מה הדגם של המחשב ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

נסה עוד משהו, נתק את הסוללה של המחשב, ונתק גם את הסוללה הצהובה. תחבר את המחשב לשקע ותנסה להדליק ללא הסוללות, מה קורה?

פורסם

כבר הרבה זמן לא החזקתי מחשב כזה - בזמנו כשסוללת הביוס מתה נאלצנו להחליף מחשב...

כנראה שהפתרון המשולב חומרה שהעלת הוא הפתרון היחיד (חוץ מלקנות מחשב ביד 2)

פורסם

טוב אז פירקתי את כל הסוללות והדלקתי עם הכבל ועדיין אותו דבר,מבקש ססמא.:evil:

הביוס הוא PHOENIX BIOS 4.0.

פורסם

לפי הבנתי הסיסמא מקודדת ב-EPROM של הלוח. כרגע אני בודק לך אם החלפה של ה-EPROM תעזור, בינתיים תוציא את הכרטיס זיכרון בתחתית המחשב, מאחוריו יושב צ'יפ קטן (EPROM) שצריך להיות כתוב עליו ATMEL תוכל לכתוב את הדגם שלו?

• תוכן חדש...