Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי בעבר נושא בעניין נהיגה במכונית אקזוטית באורלנדו.

בסופו של דבר מצאתי לבד את מבוקשי, ההתלבטות שלי היא בבחירת הרכב.. יש לי שלוש אופציות עיקריות :

פרארי 458 איטליה, מחיר - 419$

למבו גלרדו LP570-4 ,מחיר - 389$

למבו גלרדו LP560-4, מחיר - 299$

כסף זה לא הבעיה בשבילי, השאלה היא באיזה רכב אני הכי יהנה..

אני בן 19 והניסיון הכי "ספורטיבי" שלי זה הונדה אקורד :?

בעיקרון חשבתי על הפרארי השאלה היא אם יהיה לי קל לתפעל את הרכב או שאני יסתבך וסתם יבזבז את הכסף שלי

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

לא משנה במה תבחר גם ככה אין לך את הניסיון בשביל להנות מהמכוניות האלה וגם נראה לי שהמלווה לא יתן לך לחגוג

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
לדעתי לך על הרכב הזול ביותר. אני לא מאמין שתרגיש הבדל כלשהו בין הפרארי לבין הלמבו.

יש גם אאודי R8 ב 239$

וגם פורשה 977S ב169$

גם בהם לא ארגיש הבדל ?

פורסם

חברת ההשכרה לא תתן לילד לנהוג במכונית על ללא מלווה מטעמה שיבחן כל פעולה שלך ב8 עינים. ככה שזה לא כ"כ משנה איזה רכב תבחר לא תרגיש כמעט בהבדל.

תמוהה בעיני שחברה כלשהי הסכימה בכלל לשחרר רכבים שכאלה לכזה גיל צעיר.. :shock:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

זה ישמע מה זה פלצני אבל... נהגתי בשתיהן, אז אני חושב שאני יכול לתת אינפוט.

הגאיירדו היא מכונית מאוד טכנולוגית. מאוד מהירה. הנעה כפולה, אחיזה היסטרית, המון המון כוח. מנוע מאוד מגניב. בפנים היא מרגישה קצת יותר מדי אודי לטעמי, אבל זה לא באמת משנה. הבעיה איתה, לדעתי, נעוצה בתיבת ההילוכים, בהגה, בהתנהגות ובבלמים.

תיבת ההילוכים (מצמד יחיד) חובטת ומטלטלת, וגם לא מאוד מהירה, בטח שלא ביחס לפרארי. גם ידיות ההילוכים ממוקמות רע מאחורי ההגה. נוחות הנסיעה איומה. ההגה מנותק, מערכת ההנעה מתבלבלת בהעברת הכוח כשאתה רוצה להוציא את הזנב והכל הופך לדי מפחיד ומאיים כשאתה מנסה לחרוג מנהיגת מסלול. אה, והבלמים איומים ונוראים - הדוושה היא on/off לגמרי.

לעומתה, הכתבה שכתבתי על הפרארי 458 זכתה לכותרת "שלמות". נראה לי שאתה יכול להבין מה אני מעדיף...

עם זאת, מכיוון שאתה בן 19, לא נראה לי שכל זה ישנה בשבילך - אני מעריך שאתה רוצה פשוט לתת גז ולהרגיש את הכוח של המכונית. אם זה המצב - שתיהן יהיו מעולות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן הבנתי את זה...

מאיפה שמעת ? זה נפתח רק לפני חודשיים...

ממישהו שעשה משהו דומה באנגליה. כמובן שיכול להיות שעוד לא ריסקו להם רכב של 100K+$, אז הם עוד לא למדו את הלקח.

כדאי שתברר את העניין מראש.

אם אני צודק, אז עדיף לך לשכור איזו BMW סדרה 3 חזקה ולקחת אותה למסלול.

רק קח בחשבון שרוב הסיכויים הם שהביטוח של חברת ההשכרה לא מכסה נזק על מסלול. וזה עוד במידה והם בכלל יהיו מוכנים להשכיר לך רכב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...