Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה OPC - כתבה מזעזעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעת לכתוב ולהיות כתב רכב ,זה שני דברים שונים .

לא שיש לי משהו נגד יואב ,בתור בלוג סה"כ בכיף אבל אם כבר לקרוא בלוג באתר אז שיהיה מעניין ולא כביקורת על רכב במיוחד שהוא לא שלך ,אם היית כותב על המיאטה שלך ,היתי מתייחס לזה יותר ברצינות .

תיתן ipod לילד ותבקש שיכתוב מה הוא חושב עליו ,קרוב לוודאי שזאת תיהיה התוצאה ואם זאת התחלה בתחום אז בכיף ,נשמח לקרוא את הכתבות (לפחות אני אשמח) בעוד כ 7-10 שנים כשבאמת יהיה לך מה להגיד עקב דעה מגובשת ושפשוף בתחום .

מצד שני האם באמת הייתי מגיב כך אם היה כתוב : הבלוג של אייל סלוצקי (סתם שם שהמצאתי) קרוב לוודאי שהייתי מתעלם לחלוטין ,והיה ברור לי שזה סה"כ בלוג .

לא בטוח שמגזין מכובד כמו אוטו היה נותן לו במה וגם אם כן אז לא ככתבה סתמית על רכב חדש .

בהצלחה

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שחלק מהביקורות של האנשים בשרשור היו חסרות עניין וטעם, דווקא רוני כתב לעניין.

אם כתבה לא מקצועית הייתה כתובה במגזין מקצועי שקניתי בכסף הייתי מתעצבן, באינטרנט אני רגיל לדפדף הלאה לאתר הבא כאשר איבדתי עניין, אז כנראה שבלוג זה הפורמט שמתאים לזה.

יואב מציג פרספקטיבה חדשה ושונה לגמרי ממה שאנחנו רגילים בכתבות רכב "סטנדרטיות" בדיוק כמו הבלוג של הבחורה מאוויס שנותן פרסקטיבה אחרת.

אני באופן אישי פחות מתחבר לכתבות בסגנון הזה, הסגנון הסיפורי-ציורי וההליכה סחור סחור מוגזמים בשבילי.

מבחינתי הבעיה שיכולה להיווצר מבלוגים כאלה הוא שאיפשהוא הם עלולים להעמיק עוד יותר את הפער בתרבות המוטורית פה בארץ. (הכתבה כבר במקום השלישי בגוגל בחיפוש "קורסה OPC")

הכוונה שלי היא שאנשים שהם מחוץ "לתחום הרכב" גם ככה מסתכלים על בעלי רכבים ספורט/ספורטיביים בצורה עקומה - כפושעים שכל עניינם הוא ביצוע כאוס בכביש, פצצה מתקתקת, פוזאיסטים וכו'...

ומכאן הדרך רק מתרחקת ליום שבו יהיה לנו פה מסלול אמיתי לאימוני נהיגה, כי "הם ייצאו מהמסלול וייסעו כך בכביש" ועוד שאר טענות מטופשות.

אז יואב, לתשומת ליבך, אם באפשרותך לעדן את התיאורים, הנה כמה הצעות: "פתיחות" (בזינוק קליל מן המקום התקדמתי הלאה), "הרכב מתאים לילדים רעים" (הרכב מתאים לילדים טובים!), "וואו, אני באמת מרחם על אלפי האנשים ש"זכו" להיעקף על ידי איתה" (כולם פנו ימינה ברמזור ואני נסעתי ישר).

הכל בהומור כמובן.

אם הבלוג ייגרום לאנשים שהם "לא מהתחום" להתעניין קצת יותר ולהתמקצע אז לדעתי עשית את עבודתך נאמנה, אם זה "ידליק" ילדים מתלהבים עם קורסה OPC לצאת וללחוץ מרמזור לרמזור, אז לא עשית בזה כלום, הבעיה שלנו רק החמירה.

אם זה יציג את כל העוסקים בתחום הרכב בצורה זו או אחרת כ"ילדים מתלהבים" אז בסופו של דבר אתה פוגע גם בעצמך.

אני כותב זאת כדי שתבין את מלוא האחריות שאתה לוקח על עצמך כאשר אתה כותב בנושא רגיש לקורא התמים ועוד בעיתון רכב נחשב מה שמיד נותן לזה איזשהיא חותמת של אישור לדברים.

פורסם
אני בן 22, לא רחוק מזה. וכן, מחירי הביטוח שוחטים. במשך שנתיים אני נוהג על מיאטה (מכל זן שהוא) ומשלם הרבה, הרבה כסף. במזל (טפו טפו טפו) אין לי שום תאונה ברזומה מה שעוד משאיר את זה בגדר האסטרונומיות השפויה.

אני אכן מוכר בעקבות רצון לעבור למשהו יותר זול ונגיש, לחסוך קצת כסף, לצאת מאזור הייסורים של נהג צעיר ואז לחזור לתלם.

וכן, אחרי שקיבלתי הצעת מחיר לביטוח המיאטה (ולא, אין לי חניה סגורה)... :shock:

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

לי זה קצת מזכיר את ה"תכנית רכב" של אילדיס וחיים כהן (?) , שהיתה יותר תוכנית בישול עם מכונית שעומדת ברקע.

"אינני כתב רכב, ומושגים כמו קג"מ או סל"ד הם סינית בשבילי. הדבר היחיד שאני מבין, זה את אותו חיוך ענק שצץ בכל פעם שאני לוחץ על הדוושה".
אתה באמת לא יודע מה זה סל"ד או שזה כתוב רק כדי להעביר את הנקודה?
פורסם
לי זה קצת מזכיר את ה"תכנית רכב" של אילדיס וחיים כהן (?) , שהיתה יותר תוכנית בישול עם מכונית שעומדת ברקע.

אתה באמת לא יודע מה זה סל"ד או שזה כתוב רק כדי להעביר את הנקודה?

לחלוטין כדי להעביר את הנקודה. אולי צריך לעדן מעט את הניסוח.

פורסם
אני חושב שחלק מהביקורות של האנשים בשרשור היו חסרות עניין וטעם, דווקא רוני כתב לעניין.

אני באופן אישי פחות מתחבר לכתבות בסגנון הזה, הסגנון הסיפורי-ציורי וההליכה סחור סחור מוגזמים בשבילי.

מבחינתי הבעיה שיכולה להיווצר מבלוגים כאלה הוא שאיפשהוא הם עלולים להעמיק עוד יותר את הפער בתרבות המוטורית פה בארץ. (הכתבה כבר במקום השלישי בגוגל בחיפוש "קורסה OPC")

הכוונה שלי היא שאנשים שהם מחוץ "לתחום הרכב" גם ככה מסתכלים על בעלי רכבים ספורט/ספורטיביים בצורה עקומה - כפושעים שכל עניינם הוא ביצוע כאוס בכביש, פצצה מתקתקת, פוזאיסטים וכו'...

ומכאן הדרך רק מתרחקת ליום שבו יהיה לנו פה מסלול אמיתי לאימוני נהיגה, כי "הם ייצאו מהמסלול וייסעו כך בכביש" ועוד שאר טענות מטופשות.

אז יואב, לתשומת ליבך, אם באפשרותך לעדן את התיאורים, הנה כמה הצעות: "פתיחות" (בזינוק קליל מן המקום התקדמתי הלאה), "הרכב מתאים לילדים רעים" (הרכב מתאים לילדים טובים!), "וואו, אני באמת מרחם על אלפי האנשים ש"זכו" להיעקף על ידי איתה" (כולם פנו ימינה ברמזור ואני נסעתי ישר).

הכל בהומור כמובן.

אני מסכים איתך שאנשים (בעיקר במדים) מקטלגים אוטומטית בעלי רכבים ספורטיביים כעבריינים מורשעים לכל דבר ועניין. במיוחד כשהאוטו אדום...

• תוכן חדש...