Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם.

היום קיבלתי הפתעה בתא הדואר,

מכתב,לא רשום

המודיע לי כי החל מ08.2010 ניתן לרשום את הדירה שעל שמי בטאבו.

ההליך להפוך את הרישום ממניהל מקרקעי ישראל לטאבו יעלה לי 2300 שקל.

ואני שואל,

מה זה?

אני ביקשתי את זה?

למה זה טוב?

אני חייב לשלם?

מה יקרה אם לא אשלם? {זה סכום גדול והם רוצים את זה בתשלום אחד.מאיפה אני אביא כזה סכום לא בתשלומים?!}

לתושבתכם אודה

DSC07454.jpg

DSC07456.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בוא נתחיל מזה שטוב מאוד אם הדירה שלך תרשם על שמך בטאבו.

לפי מה שאני מבין, חברת רמט שבנתה את הבית פשטה רגל ולא רשמה

את הדירות בטאבו. היה הליך משפטי כלשהו ובסיומו מונתה החברה שמופיעה

במסמך שצרפת לרישום הדירות בטאבו. לכן אתה אמור לשלם להם.

אם לא תשלם, גם יתעכב הרישום של הדירה וגם תצטרך לשלם קנס.

אני הייתי רק בודק קודם שזה אכן פסק הדין, ושזו החברה שעליך לשלם לה.

פורסם

ברכות, הגעת לשלב שישראלים מעים זוכים להגיע אליו: רישום זכויותיך בדירה במרשם המקרקעין.

עלך לברך כי שפר עליך מזלך, שלם את הסכום בשמחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קוראים לזה היוון וזה כדאי.

לא חשוב כמה זה טוב בשביל סכום כזה תרוץ תשלם ותיהיה בעל הדירה שלך.

מבצעים כאלו לא חוזרים בתדירות גבוהה.

תשלום מס למינהל בזמן מכירה של הדירה יהיה סכום הרבה יותר גבוה.

אם תירצה למכור את הדירה בעתיד זה יוריד חשש מסויים של הקונה הפוטינציאלי.

לגיסי הייתה דירה שהבעלות על הקרקע היא של העירייה ושם המצב יותר קטסטרופלי (המינהל פחות תאב בצע) בזמן מכירת הדירה הוא היה אמור לשלם כ 4%-8% מערך המכירה. תעשה חשבון לבד בכמה ניקנקו אותו אם מחיר הדירה היה 1,000,000 ש"ח.

עריכה:

לא היסתכלתי על התמונות אלא לאחר ההודעה אז הדברים שלי לא כ"כ נוגעים אליך.

אבל כנראה שהייתה באמת בעייה עם החברה הקבלנית והזכויות לא נירשמו עליכם.

תיבדוק אם אתה יכול לבצע רישום בעצמך ע"י עורך דין משלך אולי זה יוזיל עלויות.

אם לא, עדיין הסכום לא בשמיים שלם ותיהיה הבעלים הרשום בנכס שלך.

פורסם

חשבת על להתקשר למספר המופיע למטה?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

תודה על התשובות המהירות.

עכשיו אני פחות לחוץ ואף שמח.

תודה על ההבהרות.

לגבי להתקשר,

אני חשדן מטבעי. זה היה נראה כמו שיטת עוקץ \ מצליח.

בכל מקרה,אברר אם שכניי קיבלו זאת גם.

אעדכן בהמשך.

שוב תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יצאת בזול. אנחנו, היינו בדיוק באותו מצב רק שאצלינו התמנה עורך דין שחישב והבין שהסכום שכל זה אמור לעלות לנו הוא לא פחות מאשר 7000 ש"ח. שלם וחיה בראש שקט.

פורסם

בהנחה שכל מה שכתוב במסמך נכון אז:

1. הרישום בטאבו זו פעולה רצויה ביותר, הלשכה לרישום מקרקעין היא הסמכות היחידה והעליונה לקבוע מי בעלי הנכס.

2. ישנם נכסים שרשומים במינהל מקרקעי ישראל, המינהל כבעל הקרקע ניכנס במיקרים מסויימים לנעלי הטאבו והוא נותן לבעל הנכס התחייבות לרשום אותו בטאבו על שמו, ההתחייבות הזו שבאה מגורם ממשלתי שקולה כמעט לרישום בטאבו.

3. באם תרצה למכור את הנכס שבבעלותך והוא לא רשום בטאבו, תאלץ להמציא אישורים שונים ומשונים (בעלות ומשכנתא) מהחברה המשכנת, שלך תדע אם היא מתפקדת - דבר שיכול בקלות לפוצץ לך את העיסקה.

4. מידיעה אישית- המחיר אותו אתה נדרש לשלם הוא בהחלט סביר עבור תהליך כזה.

פורסם

נצל"ש

לכל העונים, רובכם בירכתם ברגע ההגעה של תשלום הטאבו.

מישהו יכול להסביר קצת על התהליך ומתי זה מגיע?

נגיד ורכשתי דירה קיימת, אני אמור לבקש זאת מהמוכר ואז אוטומטית הדירה עוברת אליי?

ובעת רכישה של דירה חדשה שעדיין בתהליכי בניה, מתי מגיע בקשת הטאבו?

Confidence In Motion

פורסם

4. מידיעה אישית- המחיר אותו אתה נדרש לשלם הוא בהחלט סביר עבור תהליך כזה.

מחזק.

שלם את הסכום בלב שמח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני שאתה רץ לשלם, קודם תבדוק אם החברה הזאת, שמטרתה היא קודם כל עיסקית, אכן פועלת באמת מטעם הכונס או הנאמן שהוכרז ע"י בית המשפט.

אני תוהה מדוע אתה מקבל מכתב מחברה פרטית, במקום לקבל מכתב מהנאמן מטעם בית המשפט, המפרט את מס' התיק והסמכויות שהוקנו לו ע"י בית המשפט. יכול שמכתב כזה יצורף למכתב של גאודע, אבל מכתב של גאודע בפני עצמו אינו מספק.

בקש לקבל מסמך בכתב ועדיף שפניה כזאת תעשה מטעם נציגות הבית המשותף.

אח"כ כשמשהו לא בדיוק ילך כשורה, עוד עלול להתברר שהנאמן כלל לא יודע מי זאת גאודע ומה רוצים ממך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נצל"ש

לכל העונים, רובכם בירכתם ברגע ההגעה של תשלום הטאבו.

מישהו יכול להסביר קצת על התהליך ומתי זה מגיע?

נגיד ורכשתי דירה קיימת, אני אמור לבקש זאת מהמוכר ואז אוטומטית הדירה עוברת אליי?

ובעת רכישה של דירה חדשה שעדיין בתהליכי בניה, מתי מגיע בקשת הטאבו?

תלוי בסטטוס של הדירה. יש דירות שירשמו על שמך תוך חודשים אחדים, ויש דירות שבהן הרישום יכול לארוך עשרות שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למרות כל החדשות הטובות שהחברה מספרים פה עליהן, אישית - הייתי מתייעץ עם עורך דין בנושא (שמובא מטעמך).

עדיף לשלם עוד כמה שקלים ולישון רגוע בנושאים האלו לדעתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
למרות כל החדשות הטובות שהחברה מספרים פה עליהן, אישית - הייתי מתייעץ עם עורך דין בנושא (שמובא מטעמך).

קשה לי להסכים איתך.

הפניה הזו נעשתה אל כל הדיירים שבמתחם, לפיכך אין שום צורך שכל דייר יפרנס עורכי דין על עבודת סרק - יש לתת לוועד הבית לבצע בדיקה יסודית עבור כולם, זו תהייה בדיקה טובה יותר וזולה בהרבה (על סף החינם).

פורסם

בקשר לרישום בטאבו, אכן משמח כשמגיעים לשלב הזה.

בקשר למחיר, ובודאי אם אתם קבוצה, אתם יכולים להוזיל עלויות. לקחת עו"ד מטעמך בעת רכישת הדירה? תתייעץ איתו!

עידן, העו"ד שלך אמור לבצע את העברת הדירה על שמך.

בעת הקניה הוא רושם הערת אזהרה בטאבו, ולאחר השלמת מסמכים נוספים הוא אמור לרשום את הדירה על שמך, זה לוקח כמה חודשים. אתה יכול לבדוק את סטטוס הדירה שלך כאן, [עולה 10 ש"ח בכ"א].

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
  • תוכן חדש...