Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל לדאוג קצת לגבי המד דלק, תדלקתי את הרכב ועברתי כבר 124 ק"מ ומד דלק עדיין מראה לי מלא!!!

זה קצת לא הגיוני לפי דעתי מה אתם אומרים ? אני סתם דואג או שכדאי לבקר במוסך? (הרכב עבר סה"כ 420 ק"מ)

פורסם

אני לא חושב שיש לך ממה לדאוג. מכל הדלק בד"כ בצורה לא אחידה, כזו שאם יורד דלק, לאו דווקא מחייב שהמד ירד. בד"כ כשמגיעים לאיזור החצי, "פתאום" המחט יורדת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני לא חושב שיש לך ממה לדאוג. מכל הדלק בד"כ בצורה לא אחידה, כזו שאם יורד דלק, לאו דווקא מחייב שהמד ירד. בד"כ כשמגיעים לאיזור החצי, "פתאום" המחט יורדת.

הבעיה שהרכב חדש, והמד אלקטרוני, עד עכשיו כל פעם שירד דלק ירדה קובייה, אבל עכשיו עברו כבר 124 ק"מ! זה בערך 9-10 ליטר אני נוסע כמעט תמיד בעיר! אני מבין שזה חלום של כל אחד אבל אני בנאדם ריאלי ומשו נראה לי לא בסדר

תמונה:

5rtmezejzjnn.jpg

פורסם

כנראה שמילאת עד הסוף ומעבר. בסיאט איביזה אפשר להכניס עוד כ10 ליטר לאחר שהאקדח קופץ.

יש שם מן צ'ופצ'יק כזה שמוציא אוויר מהמיכל וככה אפשר למלא הרבה מעבר ולמד הדלק לוקח הרבה זמן עד שהוא מתחיל לרדת.

לדעתי אין לך מה לדאוג עוד מעט הוא יתחיל לרדת

פורסם
כנראה שמילאת עד הסוף ומעבר. בסיאט איביזה אפשר להכניס עוד כ10 ליטר לאחר שהאקדח קופץ.

יש שם מן צ'ופצ'יק כזה שמוציא אוויר מהמיכל וככה אפשר למלא הרבה מעבר ולמד הדלק לוקח הרבה זמן עד שהוא מתחיל לרדת.

לדעתי אין לך מה לדאוג עוד מעט הוא יתחיל לרדת

זה לא אני תידלקתי אלה המתדלק וזו אופצייה אפשרית, אבל 10 ליטר? מיכל דלק שלם זה 45 ליטר, אתה רוצה להגיד שבלי שחרור אויר מתמלא בערך 35 ליטר?

פורסם

לא, מתמלא יותר ב 10 ליטר, ככה שאם המיכל שלך הוא 45, אפשר למלא כ 55 ע"י לחיצה על הכפתור שמוציא לחץ אוויר.

אבל זה לא מומלץ בד"כ כי צריך שיהיה קצת אוויר במיכל דלק (ממה שאמרו בפורום בעבר)

לדעתי פשוט תלך לתחנת דלק קרובה ותנסה לתדלק רגיל ולראות כמה נכנס, בלי ללחוץ על הכפתור, או שפשוט תסע עוד 80 ק"מ עד שתגיע לאיזור ה 200ק"מ נסיעה ותבדוק אם ירד המפלס של הדלק.

Opel Adam S 2017

פורסם
אני מתחיל לדאוג קצת לגבי המד דלק, תדלקתי את הרכב ועברתי כבר 124 ק"מ ומד דלק עדיין מראה לי מלא!!!

זה קצת לא הגיוני לפי דעתי מה אתם אומרים ? אני סתם דואג או שכדאי לבקר במוסך? (הרכב עבר סה"כ 420 ק"מ)

זה בסדר והגיוני, גם אצלי בתדלוק האחרון כמעט הגעתי ל 130 ק"מ עד שירדה קובייה אחת, ואחר כך הקוביות יורדות במהירות יותר, לא לדאוג...אה וזה ללא הפעלת כפתור הרזרבה כמובן..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יש מתדלקים שממלאים עד שהדלק כמעט נשפך מהמיכל ויש כאלה שברגע שהאקדח קופץ אז הם מפסיקים למלא. ההבדל בין שני התדלוקים יכול להגיע לעשרות קילומטרים

פורסם
יש מתדלקים שממלאים עד שהדלק כמעט נשפך מהמיכל ויש כאלה שברגע שהאקדח קופץ אז הם מפסיקים למלא. ההבדל בין שני התדלוקים יכול להגיע לעשרות קילומטרים

כן זה בסדר לגבי ״עשרות קילומטרים״ אבל הגעתי כבר ל 140( ואני נוסע רק בעיר), אם עד 200 לא יירד אני אסע למוסך לבדוק תעניין

פורסם

ב1.2 tsi

אתה נוסע כמעט 180 ק-מ ואז יורדת קובייה

לפעמים זה מחזיק גם יותר עם נסיעות בכבישים מהירים

במיכל נכנס יותר מ45 ליטר כמעט 10 ליטר יותר אבל זה לא כל כך בריא

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי, האיביזה שלי מדגם 1600 ספורט מפברואר 2011, שהרכב היה בן שנה המצוף נתפס והוחלף במסגרת האחריות, כעת ניראה שזה חוזר, ממליץ לשים לב, בהתחלה זה עוד משתחרר בקפיצה חזקה, אבל אצלי היגיע למצב שלא יורד גם שהמיכל ריק

• תוכן חדש...