Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע שהנושא נידון הרבה פעמים, אבל תסכימו איתי שמדובר בתחום מאד דינמי, המציע חידושים כל יומיים בערך. אבקש לדעת איזה ספק אינטרנט עדיף כיום, עבור אינטרנט בלבד (כלומר לא טלוויזיה או טלפוניה וכו'). לא רק מבחינת הצעות זולות, אלא גם שירות, תקלות וכו'. כמו כן איזה גודל כדאי לקחת למשתמש ממוצע שעובד הרבה עם סקייפ לארה"ב?

תודה רבה.

פורסם

הכל תלוי במיקום שלך. יש מקומות שהוט עדיפים ויש מקומות שבזק.

כעיקרון התשתית של בזק עדיפה טכנולוגית, אבל זה יכול להיות גם בעייתי במקרים מסויימים.

You never know until you try.

פורסם

הוט שידרגו את התשתית לתשתית UFI - ע"ב סיבים אופטיים. בדק תמיד היתה על בסיס E1 - כבילה ישירה מהמרכזיה אליך. פחות איבוד נתונים ופחות אנשים נוגסים לך בפס, מה שבהוט קורה הרבה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הוט זה תעלומה, הכל תלוי אם יש באזור שלך בעיות תשתית או לא, במידה ואין - הרווחת ותהנה מגלישה נקייה מתקלות.

ברגע שיש באזור שלך תקלות, עדיף שתתחבר לבזק כדי לחסוך את השיחות טלפון, טכנאים וכו'.

עד לא מזמן הייתי מחובר לאינטרנט של הוט, לאחר מס' חודשים הופיעה תקלה באזור מגוריי ונמשכה כחצי שנה, לבסוף החלטתי להתנתק מהוט ולעבור לבזק, רק בגלל התקלה הזו שלא טופלה, כל זה בערך על קצה המזלג.

מבחינת בזק, התשתית שלהם הרבה יותר יציבה, בכלל אם אתה גר ליד מרכזייה אז אתה יכול לגלוש במהירויות גבוהות.

אני מעדיף לשלם כל חודש 20-30 שקל יותר ולהנות מגלישה רצופה ללא תקלות.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אני גושלש בבזק מזה כ-8 שנים, התחלתי ב-750 קס"ש, מעלה את המהירות כל שנה-שנתיים, לאחרונה 15 מס"ש, שזה המכסימום באיזור שלי. מה שעשה הבדל גדול הוא הספק - הגלישה בבב"ל - בעיקר הורדות - הרבה יותר מהירה בהשואה לנטויז'ן שאותם נטשתי לפני קצת למעלה מחודש.

מבחינת בזק חוץ מתקלה אחת שלקח כשבועיים לאתר (התיקון היה קצר מאוד) עד כה תקלות נדירות ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בזק בזק בזק.

מנסיון של 5 דירות שונות ב 9 השנים האחרונות, ב 2 מהן היתה תשתית HOT ונשבעתי שלעולם לא אשלם עוד שקל לנוכלים האלו.

גם כשעבדתי שם (רציתי שהם פעם אחת אשכרה ישלמו לי לשם שינוי..) נמנעתי מלקחת מסלולי עובדים ונשארתי עם בזק.

בזק מעולם לא איכזבו גם במקומות שהוקמו הרבה לפני שמישהו חשב על מודם.

רוחב פס קבוע בלי משחקים באיכות והכי חשוב אמינות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בדירה בה אני גר הייתה לי התנסות רעה מאוד עם הוט. בכל פעם שירד גשם האינטרנט נפל. שלחו טכנאי ועוד אחד ועוד אחד ובפעם הרביעית היו אצלי שלושה טכנאים בו זמנית. בסוף נשברתי ועברתי לבזק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

התשתית של הוט היט בטופלוגית שרשרת מרגניות, גושים של לקוחות על אותו כבל.

בבזק התשתית היא בטופולוגית כוכב, כלומר מהמרכזיה הקרובה ביותר לכל לקוח מוקצה כבל נפרד, לכן היציבות הגדולה יותר.

פורסם

לא רק, הוט מתבססת על תשתית קיימת ברב הארץ, עוד מתקופת תבל, ערוצי זהב ומתב.

לכן לא מעט אנשים סובלים מתקלות עקב תשתית ישנה.

בזק לעומתה, הייתה חברה ממשלתית ונהנתה מתקציבים מהמדינה, לכן בזק בנתה תשתיות יציבות, לראיה אין כמעט תלונות כאן ובפורומים אחרים, זה לא שהם נקיים מתקלות ולי בעבר הייתה תקלה על הקו בבזק, אך טופלה.

התלונה היחידה שיש לי על בזק, במידה וישנה תקלה ומתאמים טכנאי, בזק מחייבת תשלום על הגעת הטכנאי במידה ואינו מוצא את התקלה בנק' זמן שהיה אצל הלקוח. כשהיה אצלי הטכנאי, הכרחתי אותו לחכות 20 דקות ואז התקלה הופיעה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

מהנסיון הלא מייצג שלי -

3 שנים עם הוט -

לא עבר שבוע אחד ללא ניתוקים של האינטרנט. לפעמים אתחול של המודם עזר, לפעמים פשוט הייתי צריך לחכות שעה או להתקשר לשירות לקוחות (שהיו דווקא די אדיבים, אך לא סייעו בדבר).

שנה עם בזק -

פעם אחת בלבד האינטרנט שבק. כיבוי והדלקה של המודם, והכל הסתדר.

לאור הנסיון שלי אתם יכולים להבין שאני להוט לא אחזור לעולם, ולא אמליץ לאיש להתחבר לאינטרנט שלהם.

פורסם

כמו שכבר אמרו - מאוד מאוד תלוי באיזו שכונה אתה גר.

יש שכונות שבזק בקושי מסוגלים לספק 1.5 מגה יציב.

ומצד שני יש שכונות שהתשתית של הוט כל הזמן נופלת.

אצלי יש חיבור דרך הוט שעובד בסך הכל יפה מאוד. למעט החלפת מודם שמתפגר כל כמה שנים ואולי כמה דקות בלי סינכרון פעם-פעמיים בשנה הכל בסדר.

חבר שלי היה בהוט בעיר אחרת וסבל מתקלות חוזרות כל הזמן.

עבר דירה (באותה עיר) ועכשיו עובד לו יציב. (שכונה חדשה)

תשאל את השכנים, בקיצור...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...