Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לשואב אבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לי יש את הבוש ROXXXX

מחירו הריאלי הוא 1300 שח והוא פשוט מעולה.

אני משווה אותו לLG שקניתי בדיוטי פרי , וגם ל DIRT DEVIL שנקנה בארץ.

אין מה להשוות, הבוש פשוט מכונת שאיבה רצחנית.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מה המחיר הטוב ביותר שמישהו מצא עבור הרוקס של בוש? ואיפה?

התרשמתי ממנו, ואקנה אחד.

בטח תכף יהיו מבצעים טובים לקראת בחג

פורסם

אנחנו רכשנו דייסון DC23 animalpro.

דגם ייעודי לבית עם חיות.

השואב מאוד חזק. מוריד שערות כלב מהספה ושטיחים בקלות.

נח מאוד לנקות איתו גם את הרכב.

עלה לפני כשנה כ 2300 ש"ח.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
מה המחיר הטוב ביותר שמישהו מצא עבור הרוקס של בוש? ואיפה?

התרשמתי ממנו, ואקנה אחד.

בטח תכף יהיו מבצעים טובים לקראת בחג

מכירות פומביות גם אני קניתי ב1300 (1290 ליתר דיוק), פשוט אל תציע יותר. במקרה הכי גרוע תקבל טלפון מנציג האתר ואיתו אפשר להתמקח.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

גם לי יש את הבוש. אל תשאלו אותי כמה הוא עלה, אני באמת לא זוכר כמה שילמתי עליו לפני יותר משנה, אם כי איכשהו המספר 1,300 נשמע לי די מוכר.

החוזקות של המכשיר הן באמת עוצמת שאיבה גבוהה מאוד ופעולה שקטה ביחס לשואבי אבק אחרים. החולשות שלו הן מחסור בחובט אמיתי ובמברשת רכה לניקוי משטחים כגון רהיטים או מכשירי חשמל.

האם שווה את הכסף? כן. האם מושלם? כמעט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חובט זאת אומרת שלשואב יש ויברציות ,בשביל לנקות שטיחים כמו שצריך חייב שיהיה מנוע בראש של השואב motorized head שהוא בעיקרון ''חובט''

את כל הליכלוך שהצטבר בתחתית השטיח .שואבי אבק שמתבססים רק על השאיבה (בלי המנוע בראש)טובים רק לרצפה או משטחים קשים על שטיח הם מנקים רק את השטח העליון ככה שהשטיח נשאר מלוכלך בתחתיתו .

אז מה עשו החברות המובילות בשביל להוזיל עלויות הם יצרו turbo head שזה חרטה,''בראש טורבו ''יש מברשת שמסתובבת על ידי כח השאיבה שעוזרת כביכול להרים שערות וסיבים שנדבקים לשטיח ,בפועל מנקה את החלק העליון של השטיח גם.

לבוש למיטב ידיעתי אין motorized head לדייסון יש אבל בהכי יקר שלהם שגם הוא קטן וחלש ..(צריך לפחות 200W)

פורסם

את הבוש ROXX'X קניתי פעמיים, משני אתרים, לאסט פרייס ו-וואלה שופס

פעם עלה 1250 ופעם 1300

תן להם הצעה באזור הסכום הזה, אם לא הלך הם יתקשרו אליך ותתמקח.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
גם לי יש את הבוש. אל תשאלו אותי כמה הוא עלה, אני באמת לא זוכר כמה שילמתי עליו לפני יותר משנה, אם כי איכשהו המספר 1,300 נשמע לי די מוכר.

החוזקות של המכשיר הן באמת עוצמת שאיבה גבוהה מאוד ופעולה שקטה ביחס לשואבי אבק אחרים. החולשות שלו הן מחסור בחובט אמיתי ובמברשת רכה לניקוי משטחים כגון רהיטים או מכשירי חשמל.

האם שווה את הכסף? כן. האם מושלם? כמעט.

אמנם הוא לא מגיע עם ראש מברשת מסתובבת, אבל הבנתי שניתן לקנות אחד כאביזר נלווה.

דווקא בפיליפס החלש יותר החלק הזה מגיע ועושה עבודה מצויינת על שטיחים, החיסרון הוא שערות (אישה/בע"ח) שתוקעות אותו ואז צריך לפרק את הראש לניקוי.

פורסם

ואללה? דווקא התקשרתי ליבואן וביררתי האם ניתן לרכוש אביזר כזה בנפרד וקיבלתי תשובה שלילית.

אם אתה יודע היכן ניתן להשיג את האביזר הזה, אני מאוד אודה לך אם תוכל להפנות אותי לשם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גמני קניתי את הנאצי הקטן, הנבלות בש.א.ל הגנבים (יימח שמם) תמחרו אותו ב 1390 ש"ח ולא שקל פחות.

עד עכשיו לא הצלחתי לשחרר את הפילטר העגול, הוא תקוע ואני מפחד לשבור אותו.

השואב הנמכר בארץ נקרא GS-60 ואפילו מספר הדגם מסתיים ב IL כיאה להגירה מדופלמת, וזה לא סתם.

האביזרים צורפו אליו בקמצנות ייקית אופיינית, אביזר רצפה, אביזר קטן ואביזר לחריצים או מקומות קטנים.

ההפקה של חוברת ההסבר עלובה מאוד, והם מציינים בהקדמה כי היא תורגמה באופן כללי וכוללת גם הסברים לדגמים אחרים מאותה משפחה שלא משווקים בארץ, אפילו נטען שם שיש בתחתית המכשיר הארור עוד תא אחסון לאביזרים, אחרי חצי שעה

של חיפושים אחר המתג הסודי שיפתח את הדלת למערה החשמלית התייאשתי והלכתי לקרוא עוד בחוברת הנוכלויות.

בקיצור מראים שם עוד איזה 4-5 אביזרים נוספים שלא משווקים פה, כולל הראש ההוא לבעלי חיים

גילגגתי קצת וזה מה שיצא

http://www.totalvac.com/bosch_vacuum_parts.html

למרות הצהרות של כל מיני יבואנים חמדנים, פילטר הפה העגול אמור להחזיק לכל אורך חיי המכשיר, כך נטען במסמך בוש רשמי בוש היישר מהרייכסטאג.

פורסם

בגלל שהחברה שלי ממש לא אהבה את העובדה שהרולר נתקע לא התאמצתי לחפש,

אבל עוד לפני הרכישה ביקורות בZAP הצביעו שאחד החסרונות הם שהחלק הזה נמכר בנפרד ומתומחר מזעזע אצל היבואן, מיד חשבתי על הזמנה דרך EBAY. כנראה שהמחיר עשה את שלו והפסיקו ליבא אותו.

אגב, הדגם הוא BSG62130IL בלינק וגם בחוברת ההדרכה בעברית אכן כתוב שהפילטר תקף עד עליית הרייך הרביעי..

• תוכן חדש...