Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת: ביטוח של YNET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאי די איי ביטוח יש שלושה חברות ביטוח רכב

- ביטוח ישיר

- 9000000

- YNET ביטוח

מישהו ניסה לבטח אצלם? איך השרות ? הטיפול בתביעות

- זה לא פרסום או משהו פשוט למי שלא מכיר

- ביטוח YNET

תעשו חיפוש בגוגל ( זה לא נותן לי להכניס קישור לפה)

התשתית שלהם היא אותה תשתית כמו של ביטוח ישיר

מה דעתכם אליהם ? האם כדאי בכלל? בהתחשב בזה שקיבלתי מהם הצעה זולה ביותר לביטוח חובה ומקיף

פורסם

קוראים לזה שט"פ (שיטוף פעולה).

לוקחים את האתר של ביטוח ישיר\9 מיליון ומוספים לו ויזואליות של YNET

אני התרחקתי כמו מאש.

למדתי על בשרי שלמרות שאני מממן את שוקה עדיין אני משלם הרבה פחות.

פורסם

יש לי הבדל של 3 אלף בין הסוכן לביטוח ישיר זה כל הקטע .

וכשהייתי צריך את הסוכן הוא לא עשה כלום - חוץ מלהחתים אותי על חידוש ביטוח לתקופה חדשה.

לא רואה בו טעם כל כך.. נאלצתי גם ככה לעשות הכל לבד אז למה לשלם עוד 3 אלף ?

פורסם

בדקת עוד סוכנים? אני עשיתי השבוע ביטוח ובדקתי את ההמלצות לסוכנויות שונות שניתנו פה בפורום (ולא חסר שרשורים כאלו) וההבדל בין הסוכנים עצמם הוא עצום.

מהבדיקה שאני עשיתי, סוכנויות דווקא נותנות מחירים נמוכים מכל ההצעות באינטרנט ומוכנים לבוא לקראתך ביותר גמישות.

פורסם

בדקתי ארבעה סוכנים והכי זול שמצאתי היה דווקא באינטרנט. יש לי רכב לא שיגרתי ולא כל סוכנות מבטחת אותו

אני נטו צריך את דעתכם על Y-NET ביטוח ישיר הזה.

פורסם

דווקא את הרכבים הלא שגרתיים(כמו שלי) כדאי לבטח אצל סוכן, חברות הביטוח הישיר למיניהן רק שומעות את המילה "ספורט" וישר המחיר עולה בכמה אלפים.

פורסם

אצלי ההפך סוכני הביטוח זורקים מחירים מופרכים

למה ניראה להם ש 10,000 ביטוח חובה ומקיף זה מחיר הוגן וטוב?( אני נהג צעיר ) יש מקומות שניתן להשיג בפחות

כרגע אני נגד לבטח אצל סוכן

פורסם

אני נטו צריך את דעתכם על Y-NET ביטוח ישיר הזה.

אבל כבר ענו לך בחכמה "הקול, קול יעקב. והידיים, ידי עשיו"

קוראים לזה שט"פ (שיטוף פעולה). {אגב, זה שת"פ, לא שט"פ}

לוקחים את האתר של ביטוח ישיר\9 מיליון ומוספים לו ויזואליות של YNET

אין שום ביטוח של YNET, הם רק גוזרים קופון על כל לקוח שהם מפנים. הביטוח הוא של ביטוח ישיר\9 מיליון בלבד. ללא קשר לYNET.

אגב,

חידשתי בתחילת החודש ביטוח לאחר בירורים מקיפים {אין חברה שלא נתנה לי הצעה ולא ניהלתי איתה מיקוח} ובסוף בחרתי בהפניקס דרך סוכן. נתנו הצעה יותר טובה וזולה מכל האחרים

• תוכן חדש...