Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטרת התגלית ידועה, מה שקורה בפועל הוא תגלית ביום ושגלית בערב, כמו שאמרו מעליי

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואני טוען

ששגלית הם יכולים לעשות בניו יורק גם

זה שעושים זאת גם במסגרת תגלית נורמאלי לחלוטין, וזה אחד מן המטרות , נישואים בין יהודים / ישראלים ולא התבוללות.

ועדיין נשאר תגלית ביום

win win

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

התגלית היחידה היא של הכספים של הוריהם של הנערים והנערות המשתתפים. מטרה מוצהרת של שגלית.

אה, ובניו יורק בנות אמריקניות לא יכולות "לעשות" ישראלי במדי ייצוג של חיל האוויר לצלילי ״you can leave your hat on.״

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ולכן, צריך לעשות את מה שעושים בחוכמה רבה יהודי ארה"ב מהשרשור השכן על טראמפ, ולא השכילו לעשות יהודי אירופה וארצות המזרח במשך 2500 שנה.

מאידך, יש כאלו, כמו רב פנחס גולדשמידט, שחושבים שאין על האנטישמיות.

אני לא מעוניין להתבולל, מצטער לנפץ לך את האשליה.

מי שרוצה להתבולל - שיתבולל.

מי שלא מוכן להכיר בזה שאני יהודי, הבעיה היא אצלו - אני לא מתכוון להפריע לאף אחד אחר בחיים שלו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איזו אשליה יש בדבריי? טענתי שאתה רוצה להתבולל? לא זכור לי שייחסתי עמדה פרטנית לך, itsik170, וגם לא לאף אחד אחר.

לא הבנתי גם את המשפט האחרון שלך. בהנחה ואתה יהודי, שלא מתוקף גיור לא אורתודוקסי - כנראה שאין אף אחד בעולם שלא מכיר בזה שאתה יהודי. מה זה שייך למשהו ממה שאני כתבתי?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
התגלית היחידה היא של הכספים של הוריהם של הנערים והנערות המשתתפים. מטרה מוצהרת של שגלית.

אה, ובניו יורק בנות אמריקניות לא יכולות "לעשות" ישראלי במדי ייצוג של חיל האוויר לצלילי ״you can leave your hat on.״

הן במילא ישתגלו עם מישהו, כמו כל אחת בגילן. ההורים מעדיפים שזה יהיה עם יהודים מתוך תקווה שזה ימנע מהן להתבולל.

בין אם זה מצליח או לא, נראה שכולם מרוצים אז אני לא רואה פה שום בעיה מיוחדת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתה טוען שזה הפתרון לאנטישמיות - בעצם אתה מציע לתת לאנטישמיים לנצח בזה שאתה מציע למחוק את היהדות.

זה אולי פתרון טוב לכאלה שהדת לא מעניינת אותם

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק

תפסיק לבלבל / להתבלבל

במציאות יהודי ארה"ב מתבוללים.

רק בניגוד לאירופה של פעם , בהם יהודי שהתבולל ניסה להסתיר את יהדותו, ( זה לא עזר להם בזמן השואה ) בארה"ב זה לגיטימי לאמר שהייתי יהודי.

אתה מבחינת כולם יכול להישאר יהודי כשר למהדרין.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אוקיי, ואיפה האשלייה בדבריי, ביחס אליך? אמרתי איפשהו שכלל היהודים בעולם חושבים כמוני, או ייחסתי לך עמדה כזו?

וחוץ מזה ברור שיש כאלו שרוצים להשאר יהודים דתיים. אבל התהליך הכללי בעולם הוא שהיהדות מצטמקת, והפעם לא בגלל רדיפות ורציחות. מה גם שהגישה ״אתה נותן לאנטישמיות לנצח״ היא קצת ילדותית, תסלח לי. אנשים צריכים לפעול לפי מה שטוב להם, ולא מה שיגידו האחרים. אומנם לנתח ״מה היה קורה אם״ זה קצת קשה לרוב, אבל אפשר להיות די בטוחים שאם אבות אבותינו היו קצת יותר חכמים ובוחרים באסלאם או בנצרות לפני 1500 שנה, אף אחד לא היה מפסיד מזה כלום. בטח לא אלוהים, שמרוב שהוא אוהב אותנו, מחפש תרוצים איך לדפוק אותנו from day one.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אומנם לנתח ״מה היה קורה אם״ זה קצת קשה לרוב, אבל אפשר להיות די בטוחים שאם אבות אבותינו היו קצת יותר חכמים ובוחרים באסלאם או בנצרות לפני 1500 שנה, אף אחד לא היה מפסיד מזה כלום. בטח לא אלוהים, שמרוב שהוא אוהב אותנו, מחפש תרוצים איך לדפוק אותנו from day one.

המחקרים מראים שככל הנראה, ערבי ישראל הותיקים (אלה שהיו פה כשהחלו העליות) הם ככל הנראה יהודים שהושארו בארץ כי הסכימו להתאסלם.

לא הלך להם ככ טוב ההימור ההיסטורי הזה...:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^^^

כוון אותנו למחקרים האלה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אוקיי, ואיפה האשלייה בדבריי, ביחס אליך? אמרתי איפשהו שכלל היהודים בעולם חושבים כמוני, או ייחסתי לך עמדה כזו?

וחוץ מזה ברור שיש כאלו שרוצים להשאר יהודים דתיים. אבל התהליך הכללי בעולם הוא שהיהדות מצטמקת, והפעם לא בגלל רדיפות ורציחות. מה גם שהגישה ״אתה נותן לאנטישמיות לנצח״ היא קצת ילדותית, תסלח לי. אנשים צריכים לפעול לפי מה שטוב להם, ולא מה שיגידו האחרים. אומנם לנתח ״מה היה קורה אם״ זה קצת קשה לרוב, אבל אפשר להיות די בטוחים שאם אבות אבותינו היו קצת יותר חכמים ובוחרים באסלאם או בנצרות לפני 1500 שנה, אף אחד לא היה מפסיד מזה כלום. בטח לא אלוהים, שמרוב שהוא אוהב אותנו, מחפש תרוצים איך לדפוק אותנו from day one.

אם הוריך היו בוחרים במה שטוב להם אתה היית גר בכפר ברוסיה ונשוי לסבטלנה ששוקלת 150 ק"ג.

פורסם

הם בחרו, והגיעו לכאן.

יש שבחרו להגיע לארה"ב.

מדינת ישראל בענק זכתה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
^^^

כוון אותנו למחקרים האלה

אין לי קישור למחקר אבל קח כתבה שמדברת על הענין:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קצת צבוע להשתמש בשורשים יהודים בשביל לברוח מהגיהנום הרוסי, לחיות במדינה יהודית ולבכות בפורום שאבותיו לא בחרו בנצרות. אם אבותיו היו בוחרים בנצרות הוא היום היה עומד בתור ללחם וצועק "הידד פוטין!"

• תוכן חדש...