Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער, אבל אני לא קונה את זה.

אם אני לא לא יכלתי להרשות לעצמי דירה נורמאלית (גם לא באשדוד), מה יעשו זוג ממוצע? וגם אם לקחו הלוואות וקיבלו תמיכה מההורים, מאיפה יחזירו את הכסף? ואיך ישלמו על גנים? (וזה אם נתעלם מתחבורה ומקומות עבודה)

ואיך אתה מסביר את זה שמאז שעברתי רמת החיים שלי עלתה, אני מרשה לעצמי יותר, ובכל זאת חוסך יותר וכבר עכשיו יכול להרשות לעצמי בית פרטי מכובד במרכז מאלמו או דירה מכובדת בסטוקהלום?

צר לי, אבל זאת לא רמת חיים...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני לא לא יכלתי להרשות לעצמי דירה נורמאלית (גם לא באשדוד), מה יעשו זוג ממוצע? וגם אם לקחו הלוואות וקיבלו תמיכה מההורים, מאיפה יחזירו את הכסף? ואיך ישלמו על גנים? (וזה אם נתעלם מתחבורה ומקומות עבודה)

ואיך אתה מסביר את זה שמאז שעברתי רמת החיים שלי עלתה, אני מרשה לעצמי יותר, ובכל זאת חוסך יותר וכבר עכשיו יכול להרשות לעצמי בית פרטי מכובד במרכז מאלמו או דירה מכובדת בסטוקהלום?

צודק במאה אחוזים.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה כי אתה עוד מעט תתאבד בגלל מחסור בשמש, אז המדינה סועדת אותך לחיים טובים עד שזה יקרה.

בארץ היית בכיין פשוט ועכשיו אתה סיעודי.

אני תמיד צודק בכל מה שאני כותב.

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מאור אני באותה דעה שלך, יכול להיות בגלל שגם אני לא גר בארץ ורואה מנקודת מבט שונה מחן ומCHEMGUY.

בארץ אם אתה לא אקדמאי בעל הכנס טובה או ירשת כסף מההורים הסיכוי לרכוש דירה, או לצאת ממעגל המינוס קשה מאוד.

כשגרתי בארץ הרווחתי 5500 נטו, גרתי עם ההורים ולא היו לי הוצאות בכלל, רכב היה מהעבודה פלוס דלקן ופלאפון (ולא היתי משלם עליהם), על אוניברסיטה בכלל לא חשבתי את האמת? גם לא היתי מתקבל (ציונים על הפנים).

אז מה אני היתי אמור לעשות? לגור אצלם ההורים עד גיל 50? מה אמורים לעשות אנשים שהיו באותו מצב כמוני?

איך אפשר להתקדם הלאה? רק מלראות שאתה לא גומר את החודש מכניס אותך לסרטים.

יש לי חברים שהתמזל מזלם וירשו דירות, חבר טוב ירש 2 דירות במרכז תל אביב, עוד חבר ירש דירה בפתח תקווה.

וחבר אחר קיבל ווילה בהוד השרון כמתנת חתונה מההורים שלו ושל אישתו, מה עושים אחרים שאין להם את המזל הזה?

אז אני עובד קשה בשוויץ וגם אישתי ויכולנו להרשות לנו לקנות בית (רוני ביקר אצלנו) לא גדול אבל שמספיק לצרכים שלנו, ומספיק מרכזי שלא נצתרך רכב (מרכז העיר העתיקה 10 דקות הליכה ברגל).

אז נכון לא הכל שוקולד והרים ונהרות בשוויץ, והכסף לא גדל על העצים, ובכל זאת צריך לקום בבוקר לעבוד.

אבל, אני יודע שחס וחלילה אין לי עבודה מחר, יש שנתיים דמי אבטלה (80 אחוז מהשכר האחרון).

אני יכול לחסוך, ולחיות ברוגע ואת האמת? זה שווה לי יותר מהרמת חיים הגבוהה שיש בארץ.

ולגבי רמת חיים גבוהה,היא בועה, מבפנים היא נראת גבוהה, אבל כשאתה צופה מהצד אתה מבין שהכל זה אשליה.

כל אחד רוצה להראות ששלו יותר גדול, אם זה רכבים חדשים כל 3 שנים (באירופה ממש לא נהוג לקנות רכב חדש כל 3 שנים, אלא יותר לכיוון של 6 עד 8 שנים, וגם אז עדיף רכב בן שנה), או דירות חדשות ב"סטנדרטים" גבוהים (אבל איכות בניה של מדינת עולם 3) במחירים שאף אחד לא יכול להרשות לעצמו.

בגלל זה האיכות חיים נראת בארץ גבוהה, האירופאים הרבה יותר מחושבים מבחינה כספית, אין להיכנס לסופר ולצאת עם עגלה מפוצצת, להחליף טלוויזיה? כל עוד היא עובדת אין מה לגעת כולל מוצרי חשמל כאלו ואחרים.

זה בסדר להצדיק את המחיה בארץ, אבל אין צורך להשמיץ את מי שרואה את המצב מבחוץ.

פורסם

באמת תהיתי אם החזקת רכב ל-6-8 שנים היא תופעה בודדת אצל החברים שלנו מגרמניה, או שכך מתנהלת כלל האוכלוסייה "שם".

מבחינה תרבותית יש "פה" כמיהה למה שרואים בארה"ב וניסיון לחקות את אותה גישה. או בעצם, ליתר דיוק, ניסיון לחקות את מה שרואים בתוכניות הטלוויזיה והסרטים האמריקניים... פרגמטיזם אירופי זה לא סקסי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כאשר השופוני משחק הרי החלפה כל 6-8 שנים תוכיח לכל השכונה שאתה לא יוצלח.

לא גברת זליקוביץ ולא גברת אבוטבול יכולים להרשות להם את התענוג הזה.

וכיוון שכך, הרבה תוכניות מימון מבוססות על 30-36 חודש.

יש כאלה שחרדתיים לנסוע ברכב כאשר אחריות היצרן עברה חלפה לה, כעת גם רכב חדש עושה טסט ראשון אחרי 3 שנים, אז זה הזמן להחליף את הרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אני מבין את מה שאתה אומר.

היית פה כשעוד לא היה כלום, והשתתפת בבניית המדינה כפי שהיא כיום.

המון אנשים בגיל שלי( שנות ה20)בוכים שרע להם והמדינה חייבת להם.ממש כמו הבחור פה שתומך בצה"ל ואוהב את המדינה ורוצה ללכת להשלים בגרויות.

אני מרגיש שהנהגת המדינה פועלת על פי "תסריט" של בעלי אינטרסים. עכשיו תגיד זה קורה בכל מקום בעולם, זה נכון. אבל בארץ זה קורה ביותר מידי תחומים.

חבר מגרמניה לקראת גיל 50 בלי השכלה גבוהה, עובד כפועל יצור במפעל של המשאיות של מרצדס. נכנס לעבוד שם ע"פ מודעה בעיתון. שכר 2.5k יורו.חודש חופשת מחלה בשנה בתשלום. חופשות מטעם העבודה במלונות.גר בבית פרטי באיזו עיירה קטנה ונוסע לעבודה בקארפול. עכשיו קנה אודי a6 בת 5 בקצת פחות מ90 אלף ש"ח.כל זה כפועל בפס יצור שמרכיב מתלי אוויר למשאיות.

ישה, בארץ לאקדמאים עם תואר ראשון צריך לעבוד בעבודה שנייה כדי שיגיעו לשני שליש מזה.

אה ובנוסף אין כל השטויות עם הפלסטינים, כל המלחמות מזה וכל הכסף שנשפך על זה.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

פורסם

שתי המשפחות של הורי הגיעו לפלסיטנה א"י בשנת 1923-5

חלק לא מבוטל של משפחה מצד אבי נשארה בערבות פולין.

הם חלק מהמספר המפלצתי של 6 מיליון נספים בשואה.

טוב בחו"ל לא רע גם בארץ, יש כאן הרבה מה לשפר, כדי שיהיה טוב יותר.

הרוחות הרעות שמנשבות באירופה, רק אתמול הראו סרט על פינוי מחנה בצרפת.

יגיע יום והדבר יתפוצץ , ושנאת הזרים תחול גם על היהודים / הישראלים שגרים שם.

אז לא האמינו וגם היום לא מאמינים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הרוחות הרעות שמנשבות באירופה, רק אתמול הראו סרט על פינוי מחנה בצרפת.

יגיע יום והדבר יתפוצץ , ושנאת הזרים תחול גם על היהודים / הישראלים שגרים שם.

אז לא האמינו וגם היום לא מאמינים.

הנסיבות כמובן שונות, אבל בהחלט ייתכן מצב של התעוררות של שנאת זרים גם כלפי יהודים עקב המצב ביבשת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ולכן, צריך לעשות את מה שעושים בחוכמה רבה יהודי ארה"ב מהשרשור השכן על טראמפ, ולא השכילו לעשות יהודי אירופה וארצות המזרח במשך 2500 שנה.

מאידך, יש כאלו, כמו רב פנחס גולדשמידט, שחושבים שאין על האנטישמיות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עזוב את זה, הוא חושב ש״תגלית״, מצטער, כלומר ״שגלית״, היא רעיון מבריק!

רב שתומך בתיירות מין גבירותי ורבותי! :lol:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בשביל שגלית לא צריכים לנסוע עד לארץ הקודש.

החשיפה שלהם כאן לארץ וגם לתושביה מחזקים את הקשר שלהם לכאן וליהדות.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98_%D7%AA%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%AA

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נו, ישה, מצאנו עוד הבדל בהשקפה ובנסיון בין הדורות ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הסבר:-D

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...