Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ברשותי רכ גולף V משנת 2006

אני רוצה לשדרג את מערכת השמע שלו כך שתאפשר לי להקשיב למוזיקה מהסמארטפון שלי (בעדיפות דרך BT).

אני לר רוצה להוציא הרבה יותר מ-2000 ש"ח.

האם ניתן להתקין בגולף MKV רדיו RCD510 או RCD310?

האם יש רדיו לא מקורי של פלקסווגן שמתאים טוב לרכב גולף מהשנה הזאת?

תודה.

פ.

פורסם

ניתן לרכוש מתאם פלסטיקה ל- 1-DIN (סוג של מידה ברדיו דיסקים) ולרכוש מכשיר טוב עם BT לדוגמה Clarion CZ501

ממליץ על המתאם פלסטיקה של חברת CARAV זה מה שאני לקחתי לרכב שלי ויצא ממש יפה, יש גם עוד המון חברות אשר מייצרות מתאמי פלסטיקה.

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם

הוא נראה קצת פשוט. מתאים לחיבורים החשמליים של הגולף?

אגב - אני רוצה לחבר אליו את הלאקסי שלי ולא אייפון.

פורסם

אתה יכול לחבר כל מכשיר סלולרי עם BT לרדיו דיסק זה לא משנה אם זה אייפון, גלקסי, נוקיה או כל דבר אחר העיקר שיהיה BT

למכשיר יש גם BT גם AUX גם USB וגם CD בקיצור יש לך 4 דרכים שונות לנגן את המוזיקה האהובה עליך.

אין בעיה לחבר לגולף כל מכשיר צריך רק מתאם "פלאג" לVW ותחבר כל מכשיר אשר לבך חפץ בו.

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם

ובחזרה לשאלה המקורית:

האם ניתן להתקין בגולף MKV רדיו RCD510 או RCD310?

האם יש רדיו לא מקורי של פלקסווגן שמתאים טוב לרכב גולף מהשנה הזאת? (ללא מתאם)

פורסם

קודם כל אתה צריך יחידה שתתאים לרכב שלך ללא שינויים בפנל מסביב ויש כמה יצרנים שמיצרים יחידות כאלה - מערכות שהן תחליף למקורית. אלה לא ברמה של פיניר אבל איכות סאונד טובה (יש רפליקות של רפליקות וכו ושם האיכות יורדת)

אלה יחידות שמותאמות בדיוק ליחידה שיש ברכב שלך ואתה לא צריך לגעת ולשנות חיווט וכו. פשוט מנתק את הצמה הקיימת ומחבר אותה למערכת החדשה במקום ה RCD300 או RCD310 שיש לך כעת.

עולות כ 280$

ישנן כמה יצרנים שאתה יכול לבחור מהם. אתה יכול ללכת על מערכת שדומה למקורית

לכולם יש BT, מערכת GPS ומפות אתה מעלה בעצמך על כרטיס הזיכרון.

בכולן חיבור למוסיקה מהתקן חיצוני - IPOD או ניגון קבצי MP3 שקיימים בסלולארי שלך

אם יש לך שליטה מההגה אז אתה צריך מערכת עם CanBus ובדגם שלך גם תקבל חיווי של מערכת המזגן ושל סנסורי חנייה

יש לך למשל את המערכת של Audiosources דגם AS-7608 -

לינק:

http://www.audiosources.net/viewproduct.asp?id=1027

יש את המערכת של Maisun - למשל 7761

http://www.szmaisun.com/show.asp?ArticleID=825&proname=&key=MT-7761

או של Waymell דגם 6050

http://www.szwaywell.com/prod_dtl.asp?id=489

מחירים בארץ יותר מכפול. אם אתה קונה בחו"ל אתה מרוויח את דמי המשלוח

אני קיבלתי ביום חמישי את המערכת שהזמנתי ואתקין אותה השבוע. מה שטוב אתה פשוט מוציא את הקיימת ומחבר את אותה הצמה למערכת החדשה בלי שום שינוי והכל עובד.

קובי

:-)

פורסם
קובי, תודה!

איזו מהן הזמנת? מאיפה וכמה עלה? :)

אחרי הרבה בדיקות הזמנתי את MT-7761 של maisun

ממה שקראתי (והרבה חוות דעת של אנשים בעולם בפורומים שונים) בחרתי בדגם הזה שהסאונד שלו טוב מאד.

הוא גם תומך בעברית בספר טלפונים של bluetooth וכולל כמובן CANBUS שליטה מההגה, חיווי מערכת בקרת אקלים, חישני רוורס

עלה 280 $ ומשלוח עוד 80$

שילמתי 30 שקל ל DHL בארץ

אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי ואשמח להראות לך את המכשיר גם כי הוא לא מחובר עדיין. אני מחכה למשדר מקלט האלחוטייים של מצלמת הרוורס (מחר זה יהיה אצלי בסניף הדואר ממה שאני עוקב) - פשוט לא בא לי להעביר כבל ולפרק את כל הפאנלים ולכן בחרתי שהחיבור יהיה אלחוטי למצלמת רוורס - זה מאיבי

קובי

:-)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הי קובי,

אני מחפש מערכת להחליף את הרדיו שלי בגולף דור 5.

אני מתלבט בין הדגמים הבאים WD-6050, WD-7050, MT-7761 או MT-8001.

מה היו השיקולים שלך לבחור את ה-MT-7761?

התקנת אותו כבר? יש תמונות? יש בעיות?

יש תלונות על מרווח בחלק התחתון גם לך יש את זה? כמו-כן על בעיות ברגישות של הכפתור ווליום ורעשים מהרמקולים כאשר לא בוחרים שום SRC, האם נתקלת בבעיות האלה?

איך המערכת מבחינת יציבות תוכנה? מבחינת איכות חומרה?

איפה קנית את המצלמה האחורית + המשדר? איך החיבור למערכת? איך איכות התמונה? יש עיכוב בשידור?

תודה מראש,

מיכאל

• תוכן חדש...