Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי חבר עם לנציה תמה טורבו מנוע 2.0

הוא צריך החלפת מנוע ורוצה לקחת את המנוע הישן אליו למחסן למקרה שצריך חלפים או משהו.

השאלה היא האם 2 אנשים יכולים להרים מנוע של אוטו?

אני והוא בריאים מאוד , השאלה כמה שוקל מנוע בכלל?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

שכחתי לגמרי לציין שכמובן מדובר בזה שהמנוע כבר בחוץ.

האם ישנה אופציה להרים אותו נגיד לתוך הרכב או משהו, כמובן לכסות הכל שלא יקרע ישרט או ילכלך, ואז להרים אותו בידיים איזה 30 מטר.

לא מצאתי שום אזכור בפורום לגבי כל מנוע והמשקל שלו, ככה שאין לי בדיוק פרופורציות לגבי מנועים.

זה נראה לי בין 100 ל 300 קילו.

אבל ההבדל ממש גדול

פורסם

לא ניסיתי להרים מנוע וללכת איתו, אבל אני מאמין שתרימו אותו בכדי לשים על עגלה ומשם לאן שאתם צריכים.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

החנייה שלו ממש בפתח כניסה של הבניין. משם יש 4 מדרגות לעלות, הליכה של בערך 10 מטר ואז הוא מגיע למחסן.

השאלה אם 2 אנשים יוכלו להרים את זה וללכת, כי נניח שמנוע שוקל לדוגמא 120 קילו, אז 2 אנשים בריאים יוכלו בהחלט להרים את זה

אבל אם הוא שוקל 300 קילו זה כבר משהו אחר.

פשוט לא מצאתי שום איזכור לגבי משקל מנוע.

פורסם

הצחקת אותי:-D

מנוע ותיק שוקל כמה מאות ק"ג. מודרני ישקול קצת פחות בגלל שימוש בחלקים מתקדמים יותר. בהכללה, זה החלק הכי כבד ברכב

גם אם תהיו הכי חזקים שבעולם לא תצליחו להרימו ללא מנוף עזר עם גלגלים.

פורסם

ממש לא נראה לי הגיוני מה שאתה אומר.

ראלי שוקלת באזור ה 750-800 קילו.

כלומר המנוע שוקל לפי דבריך מעל 300 קילו?

הראלי בהחלט ותיקה לא?

פורסם
ממש לא נראה לי הגיוני מה שאתה אומר.

ראלי שוקלת באזור ה 750-800 קילו.

כלומר המנוע שוקל לפי דבריך מעל 300 קילו?

הראלי בהחלט ותיקה לא?

לפי לירן103 שבדק בגוגל וטרח וצירף את הקישור , משקל מנוע ממוצע 600 ליברות ( ליברה שווה 453 גרם )שזה בערך כ 270 ק"ג. אתה עדין סבור שתוכלו שני אנשים להרימו וללכת כברת דרך...נראה לי לא מציאותי, מסוכן לכם ולמנוע.

פורסם

שלום !מניסיוני אם קושרים שרשרת לנקודות ההרמה ומשחילים מוט ברזל ניתן להרים את המנוע קשה אבל ניתן !

אבל ברשותי עגלה מברזל עם ארבעה גלגלים למשקל כבד שאשמח להשאיל לך

עם העגלה זה משחק ילדים לשנע מנועים (אומנם לא ניסיתי מנוע של תמה טורבו אבל מנוע אלפא וי6 הלך בקלי קלות):-D

צור קשר בהודעה פרטית ניר

• תוכן חדש...