Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

כמו שכולכם יודעים אני מתנדב במשטרה. אני נוהג בעיקר על שקודה אוקטביה הנ"ל ועל טויוטה היילקס. שמתי לב שכאשר אני מכניס הילוך (D או R לא משנה) לוקח להילוך זמן להשתלב. לוקח לו בערך שלוש שניות להשתלב, וכשאני נותן גז הוא פשוט בועט לי את הצורה.

ב-D העניין רך יותר, כי שמתי לב שכשאני משקיע את דוושת הברקס עד הסוף, משחרר ונותן גז אין את הבעיטה.

מישהו יודע אם יש צורך להעיר על זה?

רק אני ועוד שניים נוהגים עליו. העניין די מציק..

אבל מה שכן - לחיה הזאת יש בעיה קשה מאוד עם מהירות. עם חצי דוושה הוא דוהר ל120 ולעוד מהירויות יותר פליליות מזו. יום אחד מצאתי את עצמי עם הרכב הזה משייט על הילוך 6 במהירות צפונית מ-150. כשאני נוסע על 120 עם הרכב הזה אני מרגיש שאני נוסע על 60... :twisted:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

זה גיר DSG? ואם כן, האם הוא יבש/רטוב? בכל מקרה, אחרי שקראתי את הכתבה ב YNET על גיר ה DSG אני ממליץ שיבדקו במוסך, יתכן שצריך להחליף מצמדים. 3 שניות זה נשמע לי חריג לשילוב הילוך, גם אם מדובר בתחילת נסיעה כשכל המכלולים "קרים".

פורסם

מז"א יבש/רטוב? אין לי מושג. הרכב נכנס לטיפול בסדנא כל כמה עשרות אלפי ק"מ. הוא עובד החלפת שמנים ותיקונים שונים. האמת, עם איך שהחליפו לי גלגל, בלי לעשות כיוון פרונט אחר כך... ה' ירחם.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מה אתה מתפלא?

זהו רכב משטרה, פירושו עובד 24 שעות ללא כיבוי מנוע.

על מערכת חשמל תלויים גשר, מכשיר קשר ועוד כל מיני דברים .

הרכב ננהג בברוטליות, ובשנתיים עובר כמות אדירה של קילומטרים בסגנון נהיגה של "גז עד הסוף".

הטיפולים מתבצעים במוסך שאתה אישית לא היית מכניס את הרכב הפרטי שלך לדקה.

לא מן הנמנע שהגיר בסוף חייו.

גם כאשר הגיר תקין, יש השהייה בשילוב D.

אבל המכה הזאת שאתה מרגיש בהחלט מאפיינת שיפוץ גיר שמתקרב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ולאד - הרכב הזה מנהלי, ומדי פעם אני לוקח אותו למשמרות, ודואג לו כמו לתינוק. אני והשניים האחרים נוהגים עליו כאילו היה רכבנו הפרטי. אין התעללויות. למרות שזה רכב כחול, המפתח לא יוצא את שערי המשרד, ורק אנחנו רשאים לנהוג עליו. מהק"מ הראשון הוא אצלנו.

הוא ממש לא עובד 24/7. בוא תקרה את רכבי הסיור ותראה מה זה 24/7. המנוחה היחידה היא בתחלופה, ומנוחה שאפילו לא נותנת לו להתקרר...

לגבי הגשר - הגשר מכיל ארבע נורות H1 עם ארבעה מנועי סיבוב. האם זה יוצר עומס רציני? כלומר האם עדיף לנסוע עם גשר כבוי כשלא צריך להיות בולט?

ומה לגבי הקשר והכריזה? יוצרים עומס רציני? (אי אפשר לנסוע עם קשר כבוי כי הוא גם GPS שאנחנו חייבים להפעיל, בעצם הוא פועל 24/7 גם כשהרכב כבוי)

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

לפי מה שידוע לי, נוהל הדלקת כחולים כחובה לא בוטל.

לכן אין לך ברירה אלא להפעיל אותם.

אין קשר בין התוספות למערכת החשמל לבין מכה בגיר.

כמה קילומטרים עבר הרכב?

יש מכה ויש מכה

צריך להרגיש אותה כדי לתת הבחנה.

וחוץ מזה, לא מדובר בגיר אוטומטי אלא רובוטי .

הגיר הזה הכי קרוב לאוטומטי שאתה מכיר, אבל עדיין הוא מתנהג בצורה קצת שונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יודע. המכה היא בסדר גודל שמעיפה לי את הראש למשענת. עד כדי כך. זה גורם לשרירי הצוואר שלי להיתפס...

לגבי נוהל הפעלת כחולים - "הפעלת המהבהבים תהא בהתאם לשיקול דעתו של מפקד הניידת, אלא אם ניתנה הוראה אחרת". מתוך קודקס לשוטר.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

לגבי הסירנה (לא יודע למה קראתם לזה גשר), תפעיל לפי החוק, עזוב אותך מערכת חשמל, סוף חודש זה לא יורד מהכיס שלך.

לגבי הגיר, אין לכם אפשרות לבקש להכניס את הרכב לבדיקה?

נסעתי על ניידות אוקטביה (התנדבות), שגמעו הרבה ק"מ, דווקא בנסיעה מנהלתית הם היו כמו חדשות, שמתחילים נהיגה מבצעית הגיר מתחיל להחליק בכמויות.

מה שנכון ש120 מרגיש כמו 60, גרמניה.

כל מקרה אם אי אפשר להגיש בקשה שיבדקו את הרכב, אז תחפש פטנט, כמו שאמרת משהו עם דוושת הברקס.

לגבי מה שאמרת שהחליפו לך גלגל, בלי כיוון פרונט, זה נושא כאוב, המשטרה חייבת להתחיל לעשות כיוון פרונט.

רוב הניידות ב120 רועדות חזק, אתה מביא לשם בחורה היא יוצאת מסופקת.

פורסם

לגבי מה שאמרת שהחליפו לך גלגל, בלי כיוון פרונט, זה נושא כאוב.

למה אחרי החלפת גלגל צריך לעשות כיוון פרונט?

פורסם
שלום כולם

כמו שכולכם יודעים אני מתנדב במשטרה.

אבל מה שכן - לחיה הזאת יש בעיה קשה מאוד עם מהירות. עם חצי דוושה הוא דוהר ל120 ולעוד מהירויות יותר פליליות מזו. יום אחד מצאתי את עצמי עם הרכב הזה משייט על הילוך 6 במהירות צפונית מ-150. כשאני נוסע על 120 עם הרכב הזה אני מרגיש שאני נוסע על 60... :twisted:

אני מאוד שמח שמשטרת ישראל יודעת לבחור את המתנדבים שלה כמו שצריך.

פורסם

אל תדאג. אני לא מגיע למהירויות האלה סתם. יש פה יותר מדי ערבים חצופים, ששמים פס אחד ארוך ועבה על המשטרה, שצריכה לנהל אחריהם נרדפים מרובי משתתפים (ארבע ניידות על אחד).

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
למה אחרי החלפת גלגל צריך לעשות כיוון פרונט?

סוג של ציטטתי אותו.

כל מקרה המשטרה צריכה להשקיע באיזון וכיוון פרונט לניידות, ב120 רובם רועדות, נתתי מטאפורה בתגובה הראשונה שהגבתי באשכול הזה.

פורסם
אל תדאג. אני לא מגיע למהירויות האלה סתם. יש פה יותר מדי ערבים חצופים, ששמים פס אחד ארוך ועבה על המשטרה, שצריכה לנהל אחריהם נרדפים מרובי משתתפים (ארבע ניידות על אחד).

אם ההגה רועד ב 120 מה הפלא שתושבי הדרום עושים מה רוצים , הם פשוט יותר מהירים .

(או שפשוט עושים כיוון פרונט :lol:)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...