Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לחוות דעתכם על הבדיקה המצורפת.

מדובר על רכב מסוג מסוג פיג'ו 206 דגם SX מנוע 1600 110 כ"ס ידני שנת 2001.

הרכב נראה טוב מבפנים ומבחוץ, כשנסעתי עליו לא הרגשתי "תקלות" מסוימות והוא נסע טוב לפי דעתי.

הבדיקה נראית לא רע יחסית אבל אשמח לחוות דעתכם.

אגב,

הוא דורש 18500 ולא מוכן לרדת יותר (מחירון לוי יצחק 21000, מחירון יד 2 23000 )

ככה שאם אני מסתכל על מחירון יד 2 יש לי הרגשה טובה לגבי המחיר :-)

בתודה מראש לכל העוזרים

332_634462500_147497_u.jpg

פורסם

אני חושב שהבדיקה הזאת נראית מצויינת, אולי אפילו מושלמת יחסית לרכב בן 11.

אני מקווה שזאת הבדיקה שאתה הזמנת אותה.

אם כן, שלם את מה שהוא מבקש, תחליף מי קירור, תבצע איזון גלגלים ותמלא שמן הגה (אם צריך, ועל הדרך תבדוק במוסך שאין נזילה ממערכת היגוי). גם מד סל"ד כדאי לך לתקן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל תודה לכולם!

הסיפור הוא כזה: בנאדם שבא לרכוש רכב חדש מהחברה וטרייד על האוטו שלו.

החברה שעשתה לו את הטרייד לקחה את האוטו לבדיקה והבדיקה שצירפתי זאת הבדיקה שיצאה להם לפני הטרייד.

אני יודע שזה נראה מחשיד וגם לפי דעתי הבדיקה טובה (מידי?)

עברתי קצת מכוניות בחיים שלי (וגם אופנועים) ואני די חש את האוטו כשאני נוסע עליו וכשנסעתי על האוטו היום זה הרגיש טוב.

מי שאני קונה ממנו את הרכב זה מתווך (אני יודע שזה נשמע רע) שקיבלתי עליו המלצה מ2 אנישם שאני מכיר שקנו ממנו.

יש לי די אינטואיצייה לאנשים ואני חשדן מאוד וגם נתתי לו להרגיש את זה. סך הכל מכל הטסטים שעשיתי לבנאדם הוא יצא אמין.

מה אתם אומרים?? :-)

בתודה מראש!

פורסם
קודם כל תודה לכולם!

הסיפור הוא כזה: בנאדם שבא לרכוש רכב חדש מהחברה וטרייד על האוטו שלו.

החברה שעשתה לו את הטרייד לקחה את האוטו לבדיקה והבדיקה שצירפתי זאת הבדיקה שיצאה להם לפני הטרייד.

אני יודע שזה נראה מחשיד וגם לפי דעתי הבדיקה טובה (מידי?)

עברתי קצת מכוניות בחיים שלי (וגם אופנועים) ואני די חש את האוטו כשאני נוסע עליו וכשנסעתי על האוטו היום זה הרגיש טוב.

מי שאני קונה ממנו את הרכב זה מתווך (אני יודע שזה נשמע רע) שקיבלתי עליו המלצה מ2 אנישם שאני מכיר שקנו ממנו.

יש לי די אינטואיצייה לאנשים ואני חשדן מאוד וגם נתתי לו להרגיש את זה. סך הכל מכל הטסטים שעשיתי לבנאדם הוא יצא אמין.

מה אתם אומרים?? :-)

בתודה מראש!

בתור סוכן פגו-ותאמין לי ראיתי הרבה בדיקות בחיי,אני ממליץ לך בחום לבצע בדיקה על חשבונך במקום אותו אתה תבחר.

אני מוכן להמר על מחיר הבדיקה כי אם אתה תבצע אותה היא תראה מאוד שונה......

לשיקולך.....:idea:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

דו"ח הבדיקה חפיפניקי למדי ואופייני לכל מיני מגרשים שעובדים בשת"פ עם איזה מכון בדיקה.

אם הכל נראה לך תקין עם הרכב קח אותו למכון בדיקה \ מוסך אמין שיתן את חוות דעתו. לכל רכב יש רגישויות ומחלות ידועות שלא תמיד מכון בדיקה (ובטח לא מכון בדיקה שעושה בדיקות בקבלנות) עולה עליהן.

בגדול נשמע שיש לרכב הנ"ל נתוני פתיחה טובים, אני הייתי ממשיך עם הבדיקה שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שים לב שהבדיקה מסוף ינואר.

מצטרף להמלצה לבצע בדיקה מטעמך, לוודא שהכל תקין.

במידה ויוצא זהה, אז אכן רכב שמור לשנתון ותתחדש.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...