Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכשתי פיאט 131

גיא127
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה פסטיבל הסאנגיונג...מוסו, קורנדו...לא מתאים ליד הפיאט!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה פסטיבל הסאנגיונג...מוסו, קורנדו...לא מתאים ליד הפיאט!

המוסו שלי הקוראנדו של חמי.

חסר רק ג'יפ של פיאט.:-D

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

איפה כבוד הרב, חן פרחי כשצריך אותו...

איזה סקירה קטנה על רכבי ה 4X4 של פיאט.

האם הפנדה (דור1) היתה ה 4X4 הראשונה של פיאט? האם מלבד הפנדות היו לפיאט עוד רכבי 4X4?

מעניין!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

האם הפנדה (דור1) היתה ה 4X4 הראשונה של פיאט? האם מלבד הפנדות היו לפיאט עוד רכבי 4X4?

מעניין!

מעולם לא שמעתי על "ג'יפ" או "ג'יפון" איטלקי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

כל יום לומדים משהו חדש...

1271233783_87821126_3-Vendo-Fiat-Panda-4x4-sisley-Amoreira-1271233783.jpg2008415222427_Ie.jpg

פורסם

מעניין!

לחברת פיאט היו ויש עד היום לא מעט דגמי רכבי שטח רק שיבואן פיאט לא ראה ועדיין לא רואה לנכון לצערינו הגדול להביא אותם לארץ.

גם בשעת כתיבת שורות אילו נמכרים באירופה דגמי רכבי השטח של פיאט שגם הם לא יגיעו לארץ .(ותודה ליבואן פיאט שמביא מבחר דל עד סתמי של רכבים)

יש כמובן את רכב השטח פיאט קמפניולה שכמוהו יש רק 1 בארץ שהגיע בזמנו בייבוא אישי עבר כמה ידים בדרך וכיום כמה שידוע לי נמצא בצפון הארץ.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
יש 3 או 4 כאלה בארץ שעדיין נוסעים על הכבישים.

מפתיע לאור החלדתן המהירה. כבר שנים לא ראיתי כאלו. בכל מקרה למיטב ידיעתי לא הגיע אף פנדה 4X4 (דור1) לארץ.

הגיפ נימצא בצפון ומידי פעם מגיע למפגשים

גם אני למדתי משהו חדש... יש תמונות?

קצת פרטים על הרכב יש?

פורסם

אם משהו רואה או שומע על פנדה 4X4 נא לדבר ובדחיפות!!:lol::loco:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
אם משהו רואה או שומע על פנדה 4X4 נא לדבר ובדחיפות!!:lol::loco:

עכשיו אתה משוגע עם קבלות חשבוניות ומה לא ?!!!!

אתה גנוב על כל הראש וזה מה שיפה .:wink::wink:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
פורסם
עכשיו אתה משוגע עם קבלות חשבוניות ומה לא ?!!!!

אתה גנוב על כל הראש וזה מה שיפה .:wink::wink:

יפה בסוף הוא יפתח מוזיאון של פיאט!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אתה רואה, ואתה עוד היית סקפטי על 4X4 בפיאט. יגעת מצאת.

גיא, לדעתי אין אף פנדה 4X4 בישראל. בטח שלא מהשנתונים 82-83 בהן היא יובאה ביבוא אישי.

נתקלתי בכמה פנדות יבוא אישי מהשנים 86-90 אפילו כאלה עם גג בזנט (open air) אבל לא ב 4X4 אמיתית.

• תוכן חדש...