Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה שבועות תוך כדי נסיעה איטית בעיר, אחרי כחצי שעה של נסיעה בכביש מהיר, נשרף לי פיוז ההצתה (מסומן ב-IGN). האוטו וכל מערכות החשמל כבו. החלפתי פיוז, תוך הנחה שבפעם הבאה שזה יקרה אני אלך למוסך.

אתמול זה קרה שוב פעמיים. פעם אחת דקה אחרי התנעה, פעם שנייה בעצירה ברמזור (בדרך למוסך).

שני הימים שהתופעה קרתה בהם היו יחסית חמים. פעם אחת המזגן עבד ופעם לא.

אני לא יודע אם זה מזל או קשור, אבל זה תמיד קרה בנסיעה איטית.

הלכתי לחשמלאי רכב, לטענתו אם התופעה לא חוזרת בצורה קבועה יהיה לו מאוד קשה לאתר אותה וחבל על הזמן והכסף.

שאלתי היא מה אני יכול לעשות? מישהו יכול להמליץ על חשמלאי באיזור תל אביב או פתח תקווה יותר אופטימי ושלא יחליף לי חצי אוטו?

זה די סכנה להמשיך ליסוע ככה ולקוות שהרכב לא יכבה במקום לא בעייתי.

לאור מה שתארתי, אשמח לשמוע עם למישהו יש רעיונות. לאחרונה, הוחלפו באוטו פלאגים, רדיאטור, ומנורות מאחורה, אם זה נותן כיוון כלשהוא.

פורסם
שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

בקש מהמכונאי שלך לבדוק את הצמה של החיישן חמצן שלא נמסה על צינור הפליטה .

בברכה.

חיים יוד.

תודה על התשובה.

האם אתה יכול לפרט איך הגעת לאבחון הנ"ל? אני שואל מתוך עניין נטו, על מנת ללמוד.

ד"א בשנתיים האחרונות הרכב עובר גבולי בבדיקת למדא (ערך גבוה), אם יש קשר.

בנוסף, האם זאת בדיקה שאני יכול לעשות בעצמי? או שנדרש להרים את הרכב?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, מצאתי את התקלה באופן די מקרי.

חוט באיזור מתחת להגה שחובר בצורה כל כך חורנית, שהעם החורני היה מתבייש בה, היה חשוף ונגע מדי פעם בדוושת הקלאצ'. אני מפחד לסמלץ את התקלה, אבל בדקתי ויש בחוט הזה 14V ודוושת הקלאצ' היא אחלה אדמה.

האלתור הנ"ל נעשה לפני שנים רבות שהרכב עדיין לא היה ברשותי, וכנראה קשור לאזעקה (שכבר לא עובדת שנים רבות).

• תוכן חדש...