Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט 500 או מיני קופר S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום דיברתי עם נציגה שלהם באולם התצוגה במסגר,מביאים בהזמנה מיוחדת מיני S ידנית במחיר של 168990:-)

זמן המתנה כ3 חודשים.:-)

ה- WORKS הינה גרסת הארד קור של המותג עם מנוע 211 כס דפרנציאל שונה ובלמי ברמבו "גרסת מירוץ"

ומחירה הרבה יותר גבוהה

בלי להעליב-אני ממש לא רוצה להשוות פולו GTI למיני קופר S,כבודה במקומה אבל הS הינה ממש כמה דרגות מעל8)

כמה שאלות לגבי המיני S הידנית ב 168990

1. מחיר סופי או נתון למיקוח?

2. איזה רמת גימור? (ואם זאת pepper מה מחיר ה chilli)

3. יש למישהו מושג כמה מתוך זה הם המיסים?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה שאלות לגבי המיני S הידנית ב 168990

1. מחיר סופי או נתון למיקוח?

2. איזה רמת גימור? (ואם זאת pepper מה מחיר ה chilli)

3. יש למישהו מושג כמה מתוך זה הם המיסים?

לפי מיטב הבנתי מחיר פיקס לרכב לפני קטלוג התוספות הבלתי נגמרות של המיני

המחיר הינו לPEPPER

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

מה שאני כן יכול להגיד, זה ששני דברים מנעו, ועדיין מונעים ממני לקנות 500.

1. אני גבוה

2. תנוחת הישיבה לא נוחה לי בגלל זה.

ברגע שאחת הבעיות נפתרת, אני לא אחשוב פעמיים. האוטו הזה הוא פשוט תמצית כיף לא נורמלית.

זהו deal braker

אם אתה סביב 1.8 מטר לא תוכל לשבת בצורה סבירה באבארט.

אני לא מבין איך הם תכננו את הרכב כך :oops:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לא צריך להגזים. אני סביב 1.8 מטר ואין לי שום בעיה. כמובן שמישהו יותר גבוה או יותר שמן עשוי להיתקל בבעיה מסוימת, אבל זה קורה בהרבה מכוניות... בכל מקרה, כמה מבוחני "אוטו" הידועים ב.. אהמ... מימדיהם הנדיבים... לא סבלו מאוד מהנהיגה באבארת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני 1.87 ואני לא רואה את עצמי מבלה ברכב בשימוש יומי. מה לעשות, זה לא נוח. כיף בטירוף, אבל לא נוח.

מושב שמתכוונן לגובה כמו שצריך, או אפילו הגה שמתכוונן למרחק היו משפרים את העניין מאוד.

!AWDSOME

פורסם

היום ביקרתי בסוכנות מיני.

התעניינתי בקופר S ידנית - אין במלאי (המתנה של ארבעה חודשים) ולכן ירדה מהפרק

יש קופר S אוט' למי שמעוניין( 1 במלאי)

פורסם
היום ביקרתי בסוכנות מיני.

התעניינתי בקופר S ידנית - אין במלאי (המתנה של ארבעה חודשים) ולכן ירדה מהפרק

יש קופר S אוט' למי שמעוניין( 1 במלאי)

דברים טובים מגיעים לאט:-D- אני כנראה הולך לכיוון קופר S ידנית ,צילי אדום, בגרסת פפר עם 2 פסים לבנים גג לבן ומראות לבנות לקינוח

* דרך אגב מישהו יודע אם ניתן לבטח רכב מסוג זה ללא מיגון מיוחד (איתוראן פל סופר,עלוקה וכדומה)

פורסם
דברים טובים מגיעים לאט:-D- אני כנראה הולך לכיוון קופר S ידנית ,צילי אדום, בגרסת פפר עם 2 פסים לבנים גג לבן ומראות לבנות לקינוח

* דרך אגב מישהו יודע אם ניתן לבטח רכב מסוג זה ללא מיגון מיוחד (איתוראן פל סופר,עלוקה וכדומה)

מכרתי כבר את האוטו ולהשכיר רכב לארבעה חודשים יעלה הון.

מה גם שבנוסף, אין קופר S ידנית למבחן ואיך אפשר בכלל לקנות ככה אוטו?

פורסם
תתחדש, כמה עלה התענג, כולל הכל?

עוד לא התחדשתי-מקווה שבקרוב-המחיר הינו 171K על הכביש לדגם ה-S הידני כולל פסי קישוט לבנים גג לבן ומראות לבנות8)

לגבי נסיעת מבחן -זה הדבר הכי מבאס בסיפור אין להם נסיעות מבחן:shock:

למרות שישיבה ברכב נותנת תחושת "כפפה " משהו כאילו הרכב עוטף אותך-אבל אין כמו נסיעת התרשמות קצרה........

פורסם
מכרתי כבר את האוטו ולהשכיר רכב לארבעה חודשים יעלה הון.

מה גם שבנוסף, אין קופר S ידנית למבחן ואיך אפשר בכלל לקנות ככה אוטו?

לדעתי בהשקעה של סכומים כאלה שווה לחכות 4 חודשים בשביל לקבל את הרכב שאתה באמת רוצה.

לא מדובר על קניית חולצה בצבע אחר, אלא על רכב שאמור לשרת אותך נאמנה 3 שנים.

מגאן 265

פורסם
לדעתי בהשקעה של סכומים כאלה שווה לחכות 4 חודשים בשביל לקבל את הרכב שאתה באמת רוצה.

3 שנים -אני מבחינתי לפחות 7 שנים במידה ואני רוכש S חדשה

פורסם

אני משכיר רכב בעלות של 100 ש"ח ליום. כלומר ארבעה חודשים=12K ועוד מדובר בסוזוקי אלטו!

אני לא אקנה רכב מבלי שנהגתי עליו זה כלל אצלי. אני לא איזה מעריץ שרוף של המותג שרוצה רק "מיני" יש עוד אופציות בשוק.

אהבתי מאד את הקורסה OPC, אבל כנראה שאבחר בGTI ידנית/לאון FR ידנית.

פורסם

מציע לברר על איזו אלטרנטיבה של השכרת רכב.

כבר נתקלתי בעבר בסוכנויות רכב שבהן קיבלו רכב חליפי לתקופה,שווה לברר האם יש להם אולי אפשרות לעזור לרוכש פוטנציאלי.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
אני משכיר רכב בעלות של 100 ש"ח ליום. כלומר ארבעה חודשים=12K ועוד מדובר בסוזוקי אלטו!

אני לא אקנה רכב מבלי שנהגתי עליו זה כלל אצלי. אני לא איזה מעריץ שרוף של המותג שרוצה רק "מיני" יש עוד אופציות בשוק.

אהבתי מאד את הקורסה OPC, אבל כנראה שאבחר בGTI ידנית/לאון FR ידנית.

מסכים איתך לגמרי.

אם כן יש אבל איזו פזילה לכיוון המיני הייתי מנסה כן לארגן נסיעה קצרה על הרכב, אולי אפילו עם חבר פורום נחמד כלשהוא.

אם תאהב ממש את הרכב, אני בטוח שתמצא פתרונות יצירתיים לארבעה חודשים האלו (קח בחשבון שכנראה שגם לקבל את כל אחד מהרכבים האחרים ייקח שבועיים לפחות).

מגאן 265

• תוכן חדש...