Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט 500 או מיני קופר S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני משכיר רכב בעלות של 100 ש"ח ליום. כלומר ארבעה חודשים=12K ועוד מדובר בסוזוקי אלטו!

אני לא אקנה רכב מבלי שנהגתי עליו זה כלל אצלי. אני לא איזה מעריץ שרוף של המותג שרוצה רק "מיני" יש עוד אופציות בשוק.

אהבתי מאד את הקורסה OPC, אבל כנראה שאבחר בGTI ידנית/לאון FR ידנית.

אתה מתכוון שוכר, ואלטו ב-100 ש"ח ליום זה שוד. מכר שלי בדיוק סיפר לי שהוא שוכר שברולט ספארק ב-1800 ש"ח לחודש לפני מע"מ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים איתך לגמרי.

אם כן יש אבל איזו פזילה לכיוון המיני הייתי מנסה כן לארגן נסיעה קצרה על הרכב, אולי אפילו עם חבר פורום נחמד כלשהוא.

אם תאהב ממש את הרכב, אני בטוח שתמצא פתרונות יצירתיים לארבעה חודשים האלו (קח בחשבון שכנראה שגם לקבל את כל אחד מהרכבים האחרים ייקח שבועיים לפחות).

בוא נגיד שאם הייתי נעול על המיני הייתי מתאמץ יותר. האוטו קטן בשבילי מהסיבה הזאת אני גם אוותר על הקורסה ובנוסף עדיין מרתיח אותי העקרון שהם מצפים שאוציא את מיטב כספי בלי רכב לנסיעת מבחן.

הלכתי לעוד שלוש סוכנויות: רנו, VW וסיאט.

ברנו זה כאילו הם לא רוצים למכור. הציעו לי את המגאן RS האדומה שבחלון ראווה ב-190K שזה מעל לתקציב.

האוטו עומד שמה יותר משנה( כבר יד ראשונה ע"ש היבואן). אמרתי לאיש מכירות שיבדוק עם המנהל מה עוד אפשר לעשות.

הוא נתן לי להתייבש שמה חצי שעה ואמר לי האוטו 180K ועל הכביש זה יוצא לך 190K.

כל היחס שמה הרגיז אותי , התברר לי אחר כך שהמנהל בחו"ל והוא בכלל לא דיבר איתו.

כרגע אני מנסה להפעיל קשרים בנושא הGTI, אם לא יסתדר אבחר בFR.

פורסם
אתה מתכוון שוכר, ואלטו ב-100 ש"ח ליום זה שוד. מכר שלי בדיוק סיפר לי שהוא שוכר שברולט ספארק ב-1800 ש"ח לחודש לפני מע"מ.

ב-4 בבוקר יצא לי "משכיר", העיקר הכוונה:lol:

ערכתי השוואה בכמה מקומות לפני ששכרתי וזו הייתה ההצעה הזולה ביותר.

אני בן 23, נהג צעיר. מתוך ה100 ש"ח - 50 ש"ח עלות הביטוח! 50X365=18,250

ביטוח על אלטו 18K לשנה:shock:

פורסם

ברנו זה לא כאילו - הם באמת לא רוצים למכור.

VW - אם הכוונה לגולף GTI אז לא תקבל אותה במחיר שונה משמעותית משל המגאן, והמגאן יותר ספורטיבית. אם הכוונה לפולו GTI - אז היא לא ספורטיבית באמת, סתם קטנה עם מנוע חזק.

סיאט - לא נהגתי על ה-FR ה"חדשה" אבל מבחינת עלות תועלת היא נהדרת. שים לב רק שמדובר על מכונית שנמצאת לקראת סוף חייה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא מדוייק, רוב חברות ההשכרה נותנות הנחה על שכירות ארוכת טווח.

לקל אוטו למשל ישנו מבצע של 99 ש"ח ליום על פנדה, אבל מי שמתחייב על חודש משלם 2300 ש"ח ולא 3000.

אני מניח שמי שמתחייב על שלושה חודשים, מקבל מחיר טוב יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בוא נגיד שאם הייתי נעול על המיני הייתי מתאמץ יותר. האוטו קטן בשבילי מהסיבה הזאת אני גם אוותר על הקורסה ובנוסף עדיין מרתיח אותי העקרון שהם מצפים שאוציא את מיטב כספי בלי רכב לנסיעת מבחן.

הלכתי לעוד שלוש סוכנויות: רנו, VW וסיאט.

ברנו זה כאילו הם לא רוצים למכור. הציעו לי את המגאן RS האדומה שבחלון ראווה ב-190K שזה מעל לתקציב.

האוטו עומד שמה יותר משנה( כבר יד ראשונה ע"ש היבואן). אמרתי לאיש מכירות שיבדוק עם המנהל מה עוד אפשר לעשות.

הוא נתן לי להתייבש שמה חצי שעה ואמר לי האוטו 180K ועל הכביש זה יוצא לך 190K.

כל היחס שמה הרגיז אותי , התברר לי אחר כך שהמנהל בחו"ל והוא בכלל לא דיבר איתו.

כרגע אני מנסה להפעיל קשרים בנושא הGTI, אם לא יסתדר אבחר בFR.

בנוגע לרנו, נסה לדבר עם זקי מהפורום, הוא עובד באולם התצוגה בתל אביב.

אולי הוא יוכל לבדוק לך יותר לעומק אם יש אפשרות להוציא את הרכב במחיר יותר טוב.

מגאן 265

פורסם
זה לא מדוייק, רוב חברות ההשכרה נותנות הנחה על שכירות ארוכת טווח.

לקל אוטו למשל ישנו מבצע של 99 ש"ח ליום על פנדה, אבל מי שמתחייב על חודש משלם 2300 ש"ח ולא 3000.

אני מניח שמי שמתחייב על שלושה חודשים, מקבל מחיר טוב יותר.

עידן

מתוך היגיון אני מניח שאתה צודק לגבי השכירויות לטווח ארוך.

בדקתי את המבצע הזה, זה לא כולל ביטוח לנהג צעיר. כל החברות נותנות מחיר משמעותית גבוה מהמפורסם ברגע ששומעים שאתה נהג צעיר. בסוף השכרתי ב"סאן קאר" יצא זול משמעותית (בדקתי בחמישה מקומות).

בנוגע לרנו, נסה לדבר עם זקי מהפורום, הוא עובד באולם התצוגה בתל אביב.

אולי הוא יוכל לבדוק לך יותר לעומק אם יש אפשרות להוציא את הרכב במחיר יותר טוב.

ההתנהלות ברנו בדיחה עצובה. אני כבר דיי סגור על הואגיות.

ברנו זה לא כאילו - הם באמת לא רוצים למכור.

VW - אם הכוונה לגולף GTI אז לא תקבל אותה במחיר שונה משמעותית משל המגאן, והמגאן יותר ספורטיבית. אם הכוונה לפולו GTI - אז היא לא ספורטיבית באמת, סתם קטנה עם מנוע חזק.

סיאט - לא נהגתי על ה-FR ה"חדשה" אבל מבחינת עלות תועלת היא נהדרת. שים לב רק שמדובר על מכונית שנמצאת לקראת סוף חייה.

פולו GTI לא אופציה מבחינתי, רוצה רק גיר ידני וגם מבחינת גודל הרכב. אם הייתי בוחר מכונית בגודל הזה זאת הייתה הקורסה OPC שמאד נהנתי לנהוג עליה.

הציעו לי גולף GTI בפחות מ190K. מנסה לראות מה עוד אפשר לעשות שמה.

לגבי הלאון, מבאס מבחינתי לקנות שוב אותו רכב( הייתה לי 1.8 TSI) וידוע לי שתוצג לאון MK3 בספטמבר.

אך אין ספק שהלאון BEST VALUE בפער ניכר.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם !

אני הזמנתי קופר ידנית 122 כ.ס. עם חבילת CHILI. זמן ההמתנה באמת 4 חודשים עקב הזמנה מיוחדת. כרגע נוסע ברכב שכור קל-אוטו סוזוקי אלטו 75 ש"ח ליום לפי המבצע שלהם.

1. לדעתי כל מי מעוניין במיני לא יתייחס לזמן המתנה ועלות של רכב שכור.

2. לקחת את מיני קופר S עם חבילת PEPER לא שווה (חסרים לא מעט אופציות אביזור שבניפרד להוסיף עולה פי 4 יותר)

3. לפי בדיקה שלי עם סוכנות ביטוח לא ניתן לבחור רמת מיגון ללא איתורן (היום כל ביטוח מייחב), אז כל מי שקונה מיני יצטרך להוסיף 5000K למיגון COBRA שהם מתקינים או לבחור משהו באופן עצמאי, אך גם עם סוג של איתורן או חברה אחרת.

4. מי שבאמת מזמין מיני, תשבו עם מיכל מסכנות מיני ברח' המסגר: 1. מאוד נחמדה ואכפתית + עושה הנחה משמעותית בשווי של אלפי שקלים.

בהצלחה !!!

פורסם

לגבי נושא הביטוח הייתי ממליץ על שני דברים:

1. תעשה סקר מאוד מקיף בין סוכני ביטוח. אני בטוח שישנם סוכנים שיצליחו לסדר לך ביטוח ללא איתוראן.

נסה אצל אריק יעקב מסוכנות "אלמוג".

2. איתוראן בסוכנות מיני אכן עולה 5K, בחוץ אצל מתקין מורשה ניתן להשיגו בפחות מאלפיים ש"ח כולל התקנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...