Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תרצה להשקיע סכום סימלי יחסית לתמורה באיזה סט קומפוננטים חדש של מורל למשל?

ההשקעה תהיה שווה כל שקל.. תוכל לקנות סט של מורל טמפו ותהנה הרבה יותר מסתם זוג טוויטרים וזוג רמקולים..

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

דבר ראשון איזה רכב זה ומה המידות לרמקולים שם??

זה שזה המידה שמצאת זה יפה ואם המידה 6.5?

דבר שני תמיד עדיפה מידה גדולה יותר, מנגן באס יותר טוב וגם יותר חזק.

בקיצור תמשיך לחפש.

פורסם

באיזה רכב מדובר באמת ?

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

לאנטיס או קורסה אני עדיין לא סגור על זה , אין אפשרות להתאים בין הרמקולים לגודל באמצעות חיתוך או משהו ?

פורסם

:shock: אתה עדיין לא יודע באיזה רכב מדובר?:shock:

בכל מקרה לשאלתך, אם המידה הקיימת ברכבך קטנה מעט מ6.5 ישנה עדיין אפשרות להתקין 6.5 ע"י טבעת הגבהה, לשים רמקול קטן יותר מהמידה אם יש לך מידה גדולה אני מאמין שזה אפשרי אבל יעלה כסף להתאמה ושוב חבל.. לא כזה קשה למצוא את הרמקול הזה ובכלל במידה הזאת.

פורסם

בלאנטיס יש לך 5/7 מקדימה ו 6.5 מאחורה

בקורסה לא סגור או 5.25 או 6.5 תלוי בשנה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

למה אתה כל כך מופתע ? פשוט עכשיו אני עם הקורסה וזה פיפטי פיפטי שאני מחליף ללאנטיס או נשאר עם הקורסה בגלל זה אני לא סגור עדיין על איזה רכב אני הולך להתקין תמערכת רק עוד חודש בערך אני ידע בדיוק

• תוכן חדש...