Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אחרי שהבנתי מיעוץ בפורום שעדיף סאב על רמקולים אחוריים, אני רוצה המלצות לקומפוננט קידמי+מגבר+סאב למאזדה 2.

מתאם רדיו כבר הזמנתי בEbay, רדיו דיסק כנראה אני אקנה את פיוניר 8350.

חשוב לי שיהיה סאב קטן(בגלל הבאגז' הקטן), אני לא רוצה משהו שיפציץ לי את הרכב- אלא משהו שישלים את הסאונד, ושיהיה צליל נקי. מישהו המליץ לי כאן על סאב 8" עם תיבה אטומה. מישהו יכול להביא לי המלצה על דגם ספציפי שיתאים?

אני שומע בעיקר האוס\דאנס\היפ-הופ. כמו כן הבנתי שהרמקולים של מורל די מומלצים כאן בפורום- אבל הם לא מספיק טובים לסגנונות הנ"ל.. איזה רמקולים יתאימו לסגנונות שאני שומע?

בקשר למגבר- אני לא מבין בזה כלום- תמליצו על משהו שיתאים לכל החבילה.

יד 2 אני מעדיף שלא לקחת.

התקציב לכל זה 2000ש"ח (הרדיו דיסק לא נכלל בתקציב), אם ממש יש צורך אז אני יכול למתוח קצת את התקציב בעוד קצת.

תודה לעוזרים, אני רוצה לסגור את כבר השבוע. זה נמרח כבר יותר מידיי זמן. 8)

פורסם

בתקציב הזה רק יד2. תתפלא, אבל יש פה אוצרות בכלום כסף, ורוב האנשים שמוכרים אפשר לסמוך עליהם (מצטער שלא כתבתי על כולם, לא מכיר את כולם). התקנה לבד תעלה לך 500+- (אלא אם כן אתה מתקין לבד).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1. התקציב לא כולל התקנה.. 2000 שקל זה למגבר + קומפוננט לקדימה + סאב.

2. יד 2 זה בעייתי מבחינת מיקום, אני מאיזור השרון- ואני לא באמת יסע עד לבאר שבע לדוגמא בשביל פריט זה או אחר..אבל אם יש מהאיזור- ברכה.. :-)

תודה! ומחכה להמלצות.. שבוע טוב ! :wink:

פורסם

1.אתה חושב שהרמקולים האלה יתאימו לסגנון מוזיקה שאני שומע? כי כמו שהבנתי מהפורום שאם לא כ"כ מתאימים להאוסים..

הבנתי ש Focal טובים למוזיקת האוס, אני אשמח אם תתן לי המלצה ממה שאתה מכיר..

2. מצאתי את הסאב הזה רק באתר אחד, יש עוד משהו מומלץ? אם צריך(גם בקשר לרמקולים) אני ימתח את התקציב.

תודה על העזרה.

פורסם

1.אתה יכול ללכת על :

הרץ ESK165

או פוקל 165V1

2.היבואן של DLS בארץ זה אהובי שי בת"א ,אתה יכול להתקשר ולשאול היכן יש מפיץ DLS ליד מקום מגוריך.

אתה רוצה אלטרנטיבה נפוצה לסאב :

GTO1202D JBL

פורסם

שי היי

אני מכיר מישהו מאזור השרון (הרצליה) שיש לו סאב ES200 של HERTZ

והוא מעוניין למכור אותו, אם אינני טועה יש לו גם מגבר 4 ערוצים שאולי הוא ירצה למכור.

מעניין אותך?

פורסם
1.אתה יכול ללכת על :

הרץ ESK165

או פוקל 165V1

2.היבואן של DLS בארץ זה אהובי שי בת"א ,אתה יכול להתקשר ולשאול היכן יש מפיץ DLS ליד מקום מגוריך.

אתה רוצה אלטרנטיבה נפוצה לסאב :

GTO1202D JBL

מה ההבדל בין פוקל 165A לבין מה שאתה המלצת?

הסאב של הJBL לא גדול מידיי ?

ושלומי, תודה. אני מעדיף לא לקחת יד שניה - אני לא יודע מה עבר עליו.

אבל בכללי- אני מחפש בסגנון שלו(קטן וקומפקטי ועדיפות לתיבה מקורית..), ואם הוא מומלץ אני אקנה כזה בידיוק.(למרות שהבנתי שזה דגם די ישן..)

פורסם

הסאב JBL הוא סאב 12 אבל הוא יכול לעבוד לפי המלצת היצרן בתיבה אטומה של 28 ליטר שזה תיבה קטנה

הייתי בכול זאת הולך על ה-DLS KW10 זה סאב שבנוי לעבודה בתיבה אטומה בנפח של בין 20-25 ליטר.

165A הוא סט מסידרת האקסס סידרת הפתיחה

165V1 מסידרת הפוליגלאס הגבוהה יותר.

פורסם
165A הוא סט מסידרת האקסס סידרת הפתיחה

165V1 מסידרת הפוליגלאס הגבוהה יותר.

כמה אמורה לעלות לי תיבה אטומה? ומאיפה קונים?

ולא אומר לי כלום ההשוואה.. בפשטות מה זה אומר?

תודה.

פורסם

כול בעל עסק שמכבד את עצמו מחזיק מלאי מסויים של תיבות בעסק

או יכול להזמין לך ,המחיר צריך להיות באזור 150 שח.

בפשטות ה-165V1 הוא סט טוב יותר מה-165A

ועולה 300 שח יותר שאני ממליץ להשקיע במידה ואתה הולך על פוקל.

אתה יכול להשיג : בערך באותו מחיר 3 דגמים של פוקל מאותה סידרה 165V1\165V2\165VB

בטווח של 900-1100 שח ,כולם טובים ובנויים על אותו בסיס עם שינויים מינוריים.

פורסם

אוקיי.. תודה.. אז בינתיים זה מה שנראה לי שאני אקח:

רדיו דיסק- pioneer 8350

קומפוננט- 165v1 focal

מגבר- Rockford R3004

לגבי הסאב אני עדיין מתלבט..

• תוכן חדש...