Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי אלנטרה 2001 1600 סמ"ק

החלפתי לא מזמן טרמוסטט חדש מכיווון שהחימום עבד למשך כמה זמן ולאחר מכן נפל,

והיום לאחר ההחלפה כאשר האוטו מתחמם ואני נוסע בלילה בכביש מהיר הוא מתקרר מעצמו

מה יכולה להיות הבעיה עוד פעם טרמוסטט?

בנוסף עוד שאלה האם חיישן חמצן(למבדה) תקול כזה משפיע על תצרוכת דלק למרות שהממיר הקטליטי תקין?

תודה מראש

פורסם
שלום ברשותי אלנטרה 2001 1600 סמ"ק

החלפתי לא מזמן טרמוסטט חדש מכיווון שהחימום עבד למשך כמה זמן ולאחר מכן נפל, לא הבנתי למה התכוונת. לאן הוא נפל? והאם הרמת אותו?

והיום לאחר ההחלפה כאשר האוטו מתחמם ואני נוסע בלילה בכביש מהיר הוא מתקרר מעצמו זה נשמע נורמאלי. הרכב מתחמם ואז מתקרר קצת וחוזר חלילה בתווך טמפ' העבודה.

מה יכולה להיות הבעיה עוד פעם טרמוסטט?

בנוסף עוד שאלה האם חיישן חמצן(למבדה) תקול כזה משפיע על תצרוכת דלק למרות שהממיר הקטליטי תקין?

תודה מראש

למעלה

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אם הרכב מתקרר באופן משמעותי ולוקח לו זמן גם להתחמם אז יכול להיות שהטרמוסטט תפוס במצב פתוח,

למה הכוונה נפל?

חיישן חמצן תקול עלול כן להשפיע על תצרוכת הדלק למרות שהממיר תקין וזאת כתוצאה מקריאה לא נכונה של ערכי הגזים הנפלטים.

פורסם

הכוונה בליפול הייתה שברגע שאני נוסע מחוץ לעיר ימים קרים לצורך הענין החום מנוע יורד אבל לאפס

וכל זה לאחר החלפת טרמוסטט חדש

פורסם

קשה לאמין שתרמוסטט חדש פגום,זה מקורי או תחליפי?

אך אם בפקק או בעמידה חום מנוע תקין ובמהירות הוא יורד זה יכול להיות,המאוורר פועל כול הזמן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קשה לאמין שתרמוסטט חדש פגום,זה מקורי או תחליפי?

אך אם בפקק או בעמידה חום מנוע תקין ובמהירות הוא יורד זה יכול להיות,המאוורר פועל כול הזמן?

זה תחליפי קוריאני

והמאוורר לא פועל כל הזמן

• תוכן חדש...