Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי את הפאביה הידנית שבמבצע ובינתיים אני מרוצה ממנה מאד.

יש רק שתי בעיות מוזרות שמפריעות לי וקשורות לדוושות שלה.

1. הלחיצה על דוושת המצמד כדי להחליף הילוך היא בעלת מהלך ארוך (עמוקה) כך שצריך לשבת קרוב לדוושות ורגל ימין נמצאת קרוב מדי לדוושת הבנזין ובזוית לא נוחה.

2. דוושת המצמד היא בעלת שטח פנים קטן, קמורה וחלקה. אין בעיה בהעברה רגילה של הילוך אבל כאשר צריך "לשחק" עם הדוושה בעדינות ובאיטיות (למשל בזמן חנייה) יש ממש סכנה שהדוושה "תברח" מתחת לרגל, בייחוד שהיא ממוקמת גבוה ומאלצת להחזיק את הרגל באוויר.

יש מה לעשות עם הבעיות האלה ?

פורסם

אין מה לעשות בעניין אלא ללמוד לחיות עם השינויים לעומת נסיעה ברכב אחר עם מהלך דוושה קצר ושטח פנים גדול יותר של דוושת המצמד.

ברור לך שהייצרן לא ישדרג לך את הדברים שציינת.

איזה כייף לי :)

פורסם
אולי אפשר להחליף את הסוף של דוושת המצמד למשהו יותר גדול. יותר מיזה לא נראה לי שאפשר .

על זה באמת חשבתי (עבור הבעיה השניה), משהו כמו מישטחים או דוושות שמתלבשים על מה שיש, רק שאני לא יודע אם יש באמת דבר כזה.

מישהו מכיר ?

פורסם

זה פשוט ת'רד הזוי...

אני עברתי 5 פאביות (ואיביזה) ובאף אחת מהן זה לא היה כפי שאתה מתאר, אתה פשוט אובר מגזים.

אומנם אני לא גבוה במיוחד (מגרד את ה-1.80) אך מידת הנעליים לא קטנה (45) ולעולם לא היה "לא נוח", הייתי משפשף עם ברך ימין את הקונסולה רק במקרים שישבתי מאוד קרוב להגה (תנוחה "ספורטיבית", נקרא לזה).

בכל מקרה, תנסה לרכוש דרך EBAY את הסט אלומיניום המקורי, הוא נוח משמעותית ל"אחיזה" והעלות שפויה מאוד - זה לגבי ה"נוחות".

הקלאץ' יקבל משקל עם הזמן / ק"מ, אין יותר מידי מה לעשות אם זה. עד שתתרגל לזה - הוא יהפוך (לאט לאט) כבד יותר ויותר משימוש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום רב,

על פי תיאורך, הכל תקין. כך בדיוק מתנהג מצמד חדש.

לגבי גודל הדוושה, היא תקנית על פי התקן האירופאי הנוהג בישראל ובעיקרון אסור להתקין כיסוי דוושה חלופי, אלא לבעלי אישור מתאים ממשרד התחבורה שניתן לבעלי מוגבלויות ומותקן על ידי בעל היתר.

אני מציע לך לנסות לנהוג עם נעליים אחרות. נסה נעליים מסוגים שונים - נעלי התעמלות, נעליים צרות, נעליים רחבות, עם עובי סוליה שונה, עד שתגיע לנעל עימה אתה חש טוב ביותר את עוצמת הלחיצה וחש בטוח באחיזתה. אני מכיר נהגים שמחזיקים ברכב "נעליים לנהיגה" כי רק עימן הם חשים בטוחים ביותר.

כל טוב ונתראה בכיף בטיפול הראשון,

אבי וייזל, ע' מנכ"ל

קבוצת פליקס

6522 *

• תוכן חדש...