Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשעה טובה הצ'יטה הגיעה, עשיתי מנוי פרימיום והעדכון עבר בשלום.

יש לי מס' שאלות לגבי החיוויים שהמכשיר נותן:

המצפן מראה חץ שזז כשאני נוסע. הוא לא תמיד מראה לצפון. בד"כ הוא זז על הצד הימני של ה"מצפן". מה בעצם הוא אמור להראות במצב נסיעה?

הספידומטר רץ כשאני נוסע ואמור להראות את השעה כשאני עומד. בפועל הוא מראה 00:00. אני מבין שבגלל שזה GPS הוא אמור להראות את השעה אוטומטית. מה אני עושה לא נכון?

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לגבי המצפן - זה קצת מבלבל. הוא מראה את הכיוון שאתה נוסע אליו, לא את הצפון.

כלומר כשאתה נוסע צפונה החץ יראה למעלה, דרומה יראה למטה, שזה כמו מצפן רגיל.

אבל כשאתה נוסע מזרחה החץ הוא יראה ימינה, ומצפן רגיל יראה שמאלה, וכנ"ל לגבי מערבה.

את השעה הוא אמור להראות, יש מצב שזאת אופציה בהגדרות של העדכון, תבדוק בתוכנה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לגבי המצפן - זה קצת מבלבל. הוא מראה את הכיוון שאתה נוסע אליו, לא את הצפון.

כלומר כשאתה נוסע צפונה החץ יראה למעלה, דרומה יראה למטה, שזה כמו מצפן רגיל.

אבל כשאתה נוסע מזרחה החץ הוא יראה ימינה, ומצפן רגיל יראה שמאלה, וכנ"ל לגבי מערבה.

את השעה הוא אמור להראות, יש מצב שזאת אופציה בהגדרות של העדכון, תבדוק בתוכנה.

עם כל הכבוד מאיפה הבאת את השטויות האלו ?

יש דבר מאוד פשוט בעולם שזה מסוכמה בינלאומית

זה נקרא "שושנת רוחות שמים"

היא נראית ככה :

images?q=tbn:ANd9GcQ0oYdCDjW_mHcSq3BYQ8oG27jC7kV_8xoUyR_Cc7jFG4iXBVElIA

היא עובדת מאוד פשוט, נגיד שפניך לצפון - מאחוריך דרום, מימינך מזרח ומשמאלך מערב

החץ בצ'יטה מראה את כיוון הנסיעה שלך בהתאם לשושנה, זה הכל פשוט וקל, זה לא מצפן זה מד מכוון המבוסס על שושנת רוחות שמים

בקשר לשעון :

אתה צריך בהגדרות USER SETTINGS להגדיר שעון ישראל (+2) ואז ללחוץ SAVE

והכל יסתדר לך

פורסם

אם תקרא קצת יותר ביסודיות, תבין שאין שום טעות במה שכתבתי ואל תשתמש בשפה כמו 'מאיפה הבאת את השטויות האלה'.

זה שלא הבנת לא אומר שזה שטויות :)

כשאתה עם מצפן, ונוסע מזרחה, כשאתה מחזיק את המצפן עם הסימן של הצפון קדימה לפניך, כמו בצ'יטה, המחט תצביע 90 מעלות שמאלה, מסכים ?

הצ'יטה לא מראה לך תצוגה של מצפן, אלא שושנת רוחות כמו שהצגת, כשהחץ מראה את הכיוון האבסולוטי שאליו אתה נוסע, ולא את הכיוון של הצפון, כמו במצפן. זה הכל.

וזה קצת מבלבל כי כשאתה על ציר צפון/דרום, זה עובד בדיוק כמו מצפן. מזרח/מערב עובד הפוך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה רבה על העזרה.

הצלחתי לכוון את השעון ולהבין את ה"מצפן".

היום בנסיעה ראשונה עם המכשיר היא לא זיהתה את המצלמה בצומת אמונים (לפני עד הלום לבאים מדרום על כביש 4).

האם המצלמה הזו לא דרוכה?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

היום בנסיעה ראשונה עם המכשיר היא לא זיהתה את המצלמה

הצ'יטה לא מזהה מצלמות. היא מתריעה על מיקומים של מצלמות שמצאות אצלה במאגר. אם לא התקבלה התראה יתכן כי המיקום הזה עדיין לא הוזן למאגר, מה שלא נראה לי הגיוני. אתה מעודכן למאגר האחרון (5/2/2012)?

כנראה מדובר על עמדה שמוכרת כ"דחליל".

פורסם

עדכנתי לאחרונה אתמול.

אני מוטרד כי זו מצלמת גטסו ולא הרגילות עם פילם.

• תוכן חדש...