Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט [35K ש"ח]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זו השטות הזאת ?! אם שיכור ייכנס בך ב-100 קמ"ש תאמין לי זה ממש לא יעזור לך גם אם תהיה בSTI.

מי שמדבר פה שטויות זה אתה.

תאונה ב-100, 200 וגם 300 קמ"ש אפשר לשרוד בנסיבות מסויימות, אבל זה מקרה פרטי שלא אומר מאומה על המקרה הממוצע. המקרה הממוצע הוא תאונה חזיתית במהירות פגיעה של 64 קמ"ש עם 40% חפיפה.

במקרה הממוצע ההבדל בין רכב שקיבל 5 כוכבים לרכב שקיבל 2 הוא ההבדל בין לצאת עם שריטות ואולי איזה עצם\צלע סדוקה, ללא לצאת בכלל.

אם אתה רוצה לנסוע ברכב פחות בטוח כי יש לך שיקולים אחרים, זכותך. גם אני עשיתי את זה ועדיין עושה את זה במידה מסויימת. אבל אל תשקר לעצמך ובטח שאל תטעה אנשים אחרים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרבה אפשר להגיד על תאונות , הכל עניין של מזל , ולא קשור לאיזה רכב אתה נוסע. אם אתה רוצה GOLF GTI MK1 (א-ו-ר-ג-ז-מ-ה מוטורית !!!!) , אז בגלל שהיא לא בטיחותית כל כך למציאות שלנו לא נקנה אותה ?! הייתי מוכר את הקליאו ספורט שאין לי או ה-106 שיש לי , בשביל רכב כזה. הבה לא נתעסק בתאונות אלא נאחל ברכת הדרך לכולנו וברכת נסיעה טובה ומוצלחת וחזרתינו בשלום.

כמו כן מחזק את ברשד , שוק החלקים ל-106 מוצף חלקים ואפטרמארקט ענק !ושלא תבינו לא נכון אני מזמן הייתי עובר לקליאו אם לא היבואן השוחט והחלקים שמצריכים להתעסק באיביי לכל טיפול ושטות כלשהי כדי לא להירסק ע"י היבואן.

אתה צודק, זה עניין של מזל,

גם אני לא מזמן עברתי תאונה וניצלתי בנס..

אז מה דעתכם שנחזור לעניין של ה-106 משופרת?

פורסם

לבוא ולהציג לבן אדם את חשיבות הבטיחות, ולהמליץ לו על רכב שלא זכה לכוכבי בטיחות כלל, כאילו הוא מחזיק בארבעה כוכבים, זה עוון גדול!!!

אני לא יודע מיפה אתם שואבים את המידע על שהקליאו ספורט כ״כ בטוחה, אבל אתם מטעים אותו ואת עצמכם טעות מרה.

מי שהלינק לא עובד לו מוזמן לרשום ביוטיוב ״topgear Clio sport" ולשמוע את החמש שניות הראשונות של הסירטון (בתנך של עולם הרכב אין טעויות).

בנוסף לזאת אני אישית עשיתי תאונה עם הקליטו שלי ב20 קמש ששבר את כל הפלסטיקה בחזית!

אני מודע לזה שהרכב שלי לא בטיחות כלל, אבל אני מספיק בוגר להחליט שאני מוכן לקחת את הסיכון לטובת הנאה.

תנו לו להגיע להחלטה ואל תטעו בנושאים שהם כ״כ חשובים.

.* הקליטו במבחן של טופ גיר היא MK2.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

התוצאות הם מאתר EuroNCAP אתה מוזמן לבדוק בעצמך, אלא אם יש הבדל במרכב בין הספורט לקליאו הרגילה לא אמור להיות הבדל בתוצאות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

בנוסף לזאת אני אישית עשיתי תאונה עם הקליטו שלי ב20 קמש ששבר את כל הפלסטיקה בחזית!

הפלסטיקה אמורה להשבר, והמתכת אמורה להתעקם. קוראים לזה איזורי ספיגת אנרגיה.

הרעיון מאחורי זה הוא שמעדיפים שיילך הפח, ולא חלילה הנוסעים.

לשם הבהרה - הקליאו ספורט זוכה ל-4 כוכבי בטיחות מכובדים בהחלט.

פורסם
אתה צודק בנוגע לגולפ ולסיאט.

אני כרגע מתעניין ב- 106 GTI מוגדשת.

בהצלחה, יש כרגע אחת למכירה.

כדאי שתהיה מוכן פיסקלית לכל "המסביב".

פורסם
אם עיניין החוקיות לא מפריע לך אז 106T יכול להיות שילוב טוב של התנהגות וכוח.

זה לא עיניין של חוקיות, זה עיניין של עד כמה המנוע אמין מכיוון שיש טורבו לא מקורי..

• תוכן חדש...