Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

moral או focal

han500
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי TC - תריץ חיפוש על time correction ותקרא קצת חומר רקע. אחרי זה תשאל שאלות נוספות.

אדי שקלת להציע את שירותך לחבות אודיו מובילות בשוק ?

אני לא חושב שהם כל כך טיפשים שהם לא מסוגלים לעשות דבר כזה בעצמם, אני חושב שהסיבה שאתה לא רואה באף סט קומפוננט ברמת כניסה קרוסים טובים נובעת מסיבות שיווקיות בלבד.

בדיוק כמו שכל הטייקונים חיים מחוסר הידיעה שלי ושלך

בדיוק כמו שכמעט כל היבואנים בארץ חיים על חוסר האונים שלי ושלך

ככה גם יצרני הסטים האלה - מה שקורה זה שבפועל רמקולים פשוטים היום מסוגלים כבר לתת רמת פירוט יפה מאוד ואם מאזנים אותם כמו שצריך אז בפועל, הפער בינם לבין סטים גבוהים יותר, מאוזנים יותר ומשוכללים יותר יהפוך לעוד יותר קטן ועוד יותר מגוחך.

אתה רואה דוגמאות שמוכיחות את זה כאן לאחרונה פעם אחרי פעם:

סטאס S3T החליף סה"כ קבל בקרוס של הטמפו ודאג שהמקור שלו יהיה דיגיטלי ולאנשים פה פשוט נשמטה הלסת.

אופיר, רומם, חגי ועוד רבים בנו כאן מערכות שמבוססות על רכיבים שעולים עד ה60 דולר לאלמנט בודד וברוב המקרים הרבה פחות ואחרי כוונים והתקנה טובה המערכות שלהם נשמעות ממש ממש טוב!

אני לקחתי סט של אימג'ן ושיפרתי לו את הקרוס ואני זוכר את איתמר יושב לי ברכב ומביט עליי ככה :shock:

ועוד אחריי זה לקחתי על הסט הזה L1 ושמתי להם LPAD בתצורת ריאוסטט שנותן לך יכולת לשלוט בהנתחה ואני כבר הייתי ככה :shock::shock::shock: והדבר הכי מצחיק הוא שעקב האכילס של הסט לא היה הסט עצמו אלא מגבר חלש מידי בתחום הנמוך - ST60... ועדיין זה היה סט שני חלקים שהתוצאה שהוא נתן היתה לפרצוף!

תחשוב שבסט כמו פוקל אוטופיה BE סדרה 7 שמגיע עם קרוס פסיבי שמאפשר לך לכוון את ההנחתה לכל אלמנט אתה משלם 16K שקלים??? למה?!? מה לעזעזל יש בקרוס הזה? בדיוק - שום דבר שאתה לא יכול לקנות במדיסאונד ולבנות בעצמך בשליש מחיר בערך ולהשאר על אותה האיכות.

לגבי הרמקולים - לא יודע, הם פשוט מעולים, ולמי שרוצה כזה סט כנראה שזה משתלם.

אבל הפואנטה היא שאם הם ידעו לבנות כזה קרוס לסט הכי יקר שלהם, שיהיה לך ברור שהם יכולים לבנות בדיוק את אותו הקרוס רק ה-ר-ב-ה יותר זול לסטים הפשוטים שלהם

ואז אתה יודע איך סט פשוט שלהם ישמע? תענוג לאזניים!

ובדיוק מזה הם מפחדים -> אז למה שהם ישכרו את השירותים שלי? אני יורה להם ברגליים בתכלס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ובדיוק מזה הם מפחדים -> אז למה שהם ישכרו את השירותים שלי? אני יורה להם ברגליים בתכלס.

אתה יורה לכולם ברגליים לא רק להם! :wink:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

לא אני לא.

רוב המכירות בארץ הם גם ככה של סטים פשוטים, רק המשוגעים ובעלי היכולת קונים את המותגים הגבוהים יותר דודי, פשוט כי הם יכולים וככה גם אתה - אתה יודע את זה.

אם רוב המכירות כאן הם של סטים פשוטים והשדרוג של הקרוס שלהם עולה גרושים - להציע חבילה שכזאת כאן בארץ רק יכולה להגדיל את המכירות שלך ואם בסופו של דבר יצרת אודיופילים חדשים.

כשתהיה להם יכולת לשדרג - תהיה בטוח שהם ישדרגו.

אבל לך תסביר את זה לטייקונים.

תהיה בטוח שמי שירצה להגיע להיי-אנד, יגיע לשם רק בגלל שהוא מכוון לשם - לא בגלל שזה מוצדק או לא ולא בגלל שזה באמת נשמע טוב יותר או לא, אלא פשוט בגלל שהוא רוצה להיות שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...