Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש הבדל משמעותי בין מצת חלופי (NKG או משהו כזה)למקורי (רנו טווינגו 96)

אני שואף להחזיק את הרכב עוד כמה שנים וגם לצריכת דלק נמוכה ככל האפשר.

שאלה 2.בגדול מה ההבדל במחירים?

פורסם

לטווינגו 96' יש 4 קודי מנוע, וכמעט לכל אחד יש דגם שונה של מצת שמתאים לפי הוראות יצרן,

באחד מהם ראיתי שאכן מצויין הNGK, אם תוכל להגיד איזה קוד מנוע יש לך זה יהיה יותר יעיל!

פורסם
לטווינגו 96' יש 4 קודי מנוע, וכמעט לכל אחד יש דגם שונה של מצת שמתאים לפי הוראות יצרן,

באחד מהם ראיתי שאכן מצויין הNGK, אם תוכל להגיד איזה קוד מנוע יש לך זה יהיה יותר יעיל!

יש לי מנוע 1239 C3G (המנוע ללא רצועת תזמון שנמכר בישראל עד 96)

אני צריך גם פליטר אוויר ודלק

אני מעוניין להחזיק את הרכב עוד כמה שנים ומעוניין בצריכת דלק נמוכה ככל האפשר-האם לדרישות שהנ"ל יש משמעות בין מוצר מקורי לחלופי?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

NGK זה הפלאגים המקוריים, יש לך מדבקה על מכסה המנוע ורשום שם את הדגם המדוייק. ממליץ לך גם על שאר החלקים מקוריים, תוכל להשיג במוסכים מורשים של רנו.

• תוכן חדש...