Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה להמלצה למקום אמין לבדיקת רכב לפני קניה באיזור נתניה.

ובאותו נושא, מדובר במקרה בפורד פוקוס. האם כדאי לבצע את הבדיקה במוסך מורשה שלהם וכך אולי הם יואילו בטובם להגיד לי מה ההיסטורה של הרכב אצלם מבחינת טיפולים שעבר ? (הוא טופל רק במורשים). פשוט החברה ממנה אני קונה את הרכב (ליסינג לשעבר) לא מוכנה לתת אישור למוסך אישור להגיד לי איזה טיפולים ביצעו עליו.("זה הנוהל")

אגב מה העלות המשוערת של בדיקה מסוג זה?

תודה מראש ואחלה יום.

פורסם

שלום רב !

פנה למכון בדיקה מומלץ, בשם"אלדר" רחוב הכדר 24, אזור התעשיה הישן בנתניה, פניה ראשונה שמאלה , מהרחוב הראשי שהוא רחוב פנקס, מול פרודג, פנה לביסמוט שמעון, בעל המכון, טלפוןף 052-9125957 בכתובת הבאה:

http://www.d.co.il/h-c28290-e0-p0-l0-city7400/

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עלות בדיקה נעה בין 400-500 ש"ח.

אייל, נראה לי שאם צביקה המליץ על המכון אז הוא כנראה "ראוי למאכל".

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
פשוט החברה ממנה אני קונה את הרכב (ליסינג לשעבר) לא מוכנה לתת אישור למוסך אישור להגיד לי איזה טיפולים ביצעו עליו.("זה הנוהל").

אם מדובר במכירה של חברת הליסינג עצמה, כמעט כל מכון בדיקה יהיה סביר.

אם מדובר במגרש פרטי לא אכפת לי בכלל מה שמו, השילוב של נתניה ושל מגרשי רכב פרטיים הוא פסול אצלי מהיסוד ואין שום מכון רכב בסביבה שנחשב בעיניי בטוח בפניי קומבינה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אודה להמלצה למקום אמין לבדיקת רכב לפני קניה באיזור נתניה.

ובאותו נושא, מדובר במקרה בפורד פוקוס. האם כדאי לבצע את הבדיקה במוסך מורשה שלהם וכך אולי הם יואילו בטובם להגיד לי מה ההיסטורה של הרכב אצלם מבחינת טיפולים שעבר ? (הוא טופל רק במורשים). פשוט החברה ממנה אני קונה את הרכב (ליסינג לשעבר) לא מוכנה לתת אישור למוסך אישור להגיד לי איזה טיפולים ביצעו עליו.("זה הנוהל")

אגב מה העלות המשוערת של בדיקה מסוג זה?

תודה מראש ואחלה יום.

אני הייתי בורח מהנוהל הזה.

כנראה הם מסתירים משהו

פורסם

כל המגרשים בנתניה מכירים מצויין את האנשים ב "מבדק" בהרצליה מנסיון, וגם יודעים שהמון אנשים לוקחים היום לשם רכבים מנתניה, הם כבר אוטומטית שואלים " אתה רוצה לקחת למבדק בהרצליה נכון"?.

בהצלחה.

• תוכן חדש...