Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכפול שלט מגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חברה שלי קנתה אתמול רנו מגאן 2 והיה למוכר רק כרטיס חכם אחד לתת לנו במעמד המכירה.

הכרטיס מניע בקלות אבל עושה בעיות בנעילה ופתיחת הדלתות.אני יודע ששכפול כרטיס שכזה עולה הון תועפות (האם אני צודק?) אז השאלה היא אם ניתן לשכפל את אופצית הנעילה מרכזית לפחות בשלב הראשון באותו אופן שמשכפלים שלטי נעילה מרכזית בכל המכוניות?

החלפתי סוללה וזה לא עזר.

הנושא קריטי כיוון שאני לא רוצה שהיא תיתקע ללא יכולת כניסה לרכב.אני מודע לאופצית מפתח החירום אבל במצב שהכרטיס חכם נמצא בו אנחנו נצטרך להשתמש באופציה הזאת הרבה.

בתודה מראש.שלומי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

בעיה מוכרת ברנו. אני עשיתי ניסיון , לפני כשבוע וחצי שלחתי לחברה הזאת http://keyrepair.co.uk/

נראים אמינים. עונים למיילים ששלחתי אליהם באופן מהיר.

עידכנו אותי לפני מספר ימים שהשלט ששלחתי הגיע אליהם. אצלי הבעיה יותר חמורה.. השלט אינו עובד כלל וגם לא מניע את הרכב.

כשיחזור אלי אעדכן. בכל אופן אין לי מה להפסיד ,פרט לדמי המשלוח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ישנה אפשרות די זולה לתיקון שיפוץ או החלפה וקידוד שלט כרטיס חכם של רנו

לפרטים נוספים חפש שרון מערכות בגוגל

או פנה אליי בהודעה פרטית

אם אתה מאמין שאפשר לקלקל,תאמין שניתן לתקן.

:wink:

• תוכן חדש...