Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי מאזדה 2 והרמקולים שלה כבר גמורים. אני רוצה לקנות רדיו דיסק+רמקולים בלי מגבר או סאב

אני חושב על רדיו דיסק Pioneer DEH-8350SD (או שיש המלצות אחרות- העיקר שיהיה שליטה על האייפון)

לגבי הרמקולים אני לא יודע מה המידות המדוייקות של הרמקולים, אז אם אפשר עזרה אני אשמח.

אני לא מבין כ"כ מה ההבדל בין קומפוננטים לרמקולים רגילים, מה שכן צריך לזכור שאני לא רוצה סאב.

אני מוכן להשקיע כ2000-2500 (בהנחה שהר"ד לבד עולה 900 שקל)

אני בטוח שהחסרתי כמה פריטים - אבל כמו שאתם שמים לב אני לא מבין בזה כ"כ.. תודה! :wink:

פורסם

ואיך זה עובד? הרי אני צריך 2 רמקולים לדלתות מקדימה, 2 רמקולים לדלתות מאחורה, ועוד 2 רמקולים על המגש האחורי.לא ?

תקן אותי אם טועה..

פורסם

לא ,אתה לא צריך רמקולים בדלתות האחוריות רק מקדימה ועל המגש האחורי

מסגרת רדיו למאזדה 2 אפשר להשיג אצל כול בעל עסק שמכבד את עצמו והעלות שלה באזור 500 שח

אם העלות של מסגרת הרדיו יקרה לך ,אתה יכול לבחור באופציה מורל שהצעתי

קומפוננט +6X9 יעלו לך באזור 1000 שח

הרדיודיסק באזור 1100

ומסגרת רדיו 500

כך אתה נישאר באזור של התקציב שהגדרתה.

פורסם

1.בדלתות מאחורה להישאר עם המקורי?

2. יש באייבי מסגרת רדיו ב300 שקל, כולל משלוח.. (ניסתי לפרסם קישור אבל האתר לא מרשה לפרסם קישורים למשתמשים חדשים..)

3."אם העלות של מסגרת הרדיו יקרה לך ,אתה יכול לבחור באופציה מורל שהצעתי "

מה ההבדל? לא הבנתי איך הרמקול קשור למסגרת של הרדיו דיסק?

4. ואם אפשר המלצות לרמקולים של JBL או חברות יותר מוכרות של רמקולים..

תודה רבה !

פורסם

1.כן ,אל תפרק אותם פשוט תשאיר אותם מנותקים

2.גם אופציה

3.עניין של תקציב ,שתי האופציות האחרות לקומפוננט +6X9 שהצעתי עולות באזור 1500 שח

ההצעה עם המורל עולה 1000 שח כך שאתה יכול להוסיף את עלות המסגרת רדיו ולהשאר במסגרת התקציב

4.החברות שהצעתי לך מאוד ידועות ומדובר ברכיבים איכותיים

אתה רוצה JBL ?,אפשר ללכת על הצעה של :

GTO938 JBL

GTO6508C JBL

פורסם

1. מנותקים, או פשוט לא לגעת בהם?

2. סליחה על הבורות - אבל לא צריך שהרמקולים שעל הדלתות יהיו באותה מידה כמו של המקוריות? ז"א- כל גודל של רמקול יכול להיכנס?

ובכללי- איך אני יודע מה המידה של הרמקולים שלי?

ושוב תודה!

פורסם

1.תשאיר אותם כך

2.הגודל ממה שאני יודע זה 6.5 אינצ

מה שיכול להוות בעיה זה עומק ההתקנה של הרמקול החדש ,תבדוק את זה

תמיד ניתן לעשות התאמות אני לא מאמין שיהיה לך בעיה.

פורסם

אוקיי. סגרנו בינתיים את הפינה של גודל הרמקולים ואת המסגרת. נעבור למכשיר עצמו.

הדבר הכי חשוב זה שיהיה תמיכה מלאה לאייפון, ועם זה שגם אני יוכל לדבר בטלפון ולשמוע ברמקולים של הרכב. הבנתי שיש את CZ500 שהבנתי שזה כבר דגם די ישן. לעומת זו יש את DEH-7350BT של פיוניר..או שיש עוד דגים שתומכיםבזה. מה אתם אומרים?

פורסם

כן, שמתי לב לזה.. שמע, אתה 10! באמת תודה על כל העזרה.

עכשיו.. בא נסתכל על הרמקולים שהצעת לי- איזה הכי יתאמו לי, אם אני רוצה לשמוע איכות(פחות חשוב העוצמה), אבל שוב- בלי מגבר וסאב..

פורסם

כול ההצעות איכותיות,מעבר לזה זה עניין של טעם אישי

אני לא יכול להגיד לך מה ישמע לך טוב יותר מורל\פוקל\הרץ\JBL

אני רק יכול להגיד לך שכולם טובים.

• תוכן חדש...