Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי בעיר וראיתי פתאום ניידת עם מצלמה, כמובן שעצרתי וצילמתי אותה. :lol: בפנים ישבה שוטרת והילד שלה. :wink: היא בחרה במקום מצויין, לא ניתן לראות אותה מאחורי המשאית החונה. אז סעו בזהירות. :idea:

DSCN5927.JPG

DSCN5928.JPG

DSCN5931.JPG

DSCN5924.JPG

DSCN5928i.jpg

פורסם
חבל שלא צילמת מקרוב יותר את המצלמה עצמה

ושלא שיתפת אותנו במספר הרישוי.

תודה בכל מקרה.

מספר רישוי? זה כזה חשוב?

אני יכול לצלם בפעם הבאה. :wink:

פורסם

הלוואי ויהיו עוד הרבה ניידות כאלו בתוך העיר.

כביש עירוני שקרוב לבתי מגורים צריך להיות מפוקח.

ביימות המשיח, כל ניידות איילון, כביש 5, כביש 6 ושאר הכבישים המהירים והבטוחים יחסית יופנו לאכיפה מוגברת (של שמירת מרחק, חגורה, נהיגה זהירה, מהירות לפי תנאי הדרך וכד') בתוך הערים ובצירי תנועה מסוכנים.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

החוצפה שלה היא שלפי דבריך היא נמצאת בניידת עם הבן שלה......!!!!!!

מה זה, משרד עורכי דין או קיוסק בעיר...???!!!! ממתי שוטרת לוקחת את הילד לעבודה בשטח????? לא ייאמן, חבל שלא צילמת את השוטרת ובנה מקרוב והיית שולח את זה לקצין תלונות הציבור של המשטרה, היא הייתה נענשת ובצדק, ממש חוצפנית השוטרת ! :?

פורסם
החוצפה שלה היא שלפי דבריך היא נמצאת בניידת עם הבן שלה......!!!!!!

מה זה, משרד עורכי דין או קיוסק בעיר...???!!!! ממתי שוטרת לוקחת את הילד לעבודה בשטח????? לא ייאמן, חבל שלא צילמת את השוטרת ובנה מקרוב והיית שולח את זה לקצין תלונות הציבור של המשטרה, היא הייתה נענשת ובצדק, ממש חוצפנית השוטרת ! :?

רואים את הכובע של הילד בכמה תמונות. :wink:

פורסם
מספר רישוי? זה כזה חשוב?

דה, vovka. :wink:

לדעתי זה מתחיל ב 25 ונגמר ב 15

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מקום מצויין לנסוע קצת יותר מהר! מעכשיו אני זהיר שם!

דרך הגב זאת אותה ניידת שהיה לי איתה ועם שוטר סיפור באותו הכביש אך כמה קלומטרים קדימה..בכביש ביצאה מהעיר..

לפחות אז לא נתתי לו לבצע את זממו :)

פורסם
מקום מצויין לנסוע קצת יותר מהר! מעכשיו אני זהיר שם!

דרך אגב זאת אותה ניידת שהיה לי איתה ועם שוטר סיפור באותו הכביש אך כמה קלומטרים קדימה..בכביש ביצאה מהעיר..

לפחות אז לא נתתי לו לבצע את זממו :)

זאת ניידת ז*נה, כמו כולם בעצם. אתמול ראיתי כבר סמויים בתוכה.

פורסם
רעיון שעלה לי בראש:

קחו את האוטו ותחנו אחרי הניידת, בצמוד אליה ולגרום לכך שתסתירו למצלמה את הרכבים.

ומה נראה לך? שהשוטרת תשב בשקט? :lol: לא שאין לך זכות לחנות אחריה ואפילו צמוד לה. ( כי אתה אזרח תמים לא מבין שזאת ניידת משטרתית בגלל חוסר סימני זיהוי :wink: )

• תוכן חדש...