Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

העסק שלי נמצא בגדילה ואני צריך רכב נוסף לעובד משנה שצריך להתנייד ברחבי הארץ,

הרכב לא צריך להיות חדיש או מאובזר או בעל כושר העמסה רק שיהיה נוח וקל לאחזקה,צריכת דלק שפויה עד 15K עדיף עם מנוע 1600 ומעלה בשל נסיעות מרובות בכביש המהיר,הרכב אמור לנסוע בין 1000-1200 קילומטר בחודש.

האם עדיף בכלל לקחת רכב בליסינג?

מנהלים נא לערוך לי את הכותרת,אני דיסלקט! :) תודה.

תודה,

נמרוד

Porsche 944 turbo

פורסם

1000-1200 ק"מ בחודש זו לא דרישה גבוהה, כל רכב תקין יכול לעשות את העבודה וממש לא מחייב מנוע 1600+.

במקרה שלך מדובר ברכב לעובד, הייתי בודק רכב קטן וידני כדי לחסוך בעלויות. לדעתי רנו מגאן ידני מנוע 1400/1600 תעשה את העבודה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

במסגרת התקציב הזאת, ולאור הדרישה לאחזקה זולה ואמינות, הייתי ממליץ על רכב אחר מלבד ה-206.

תבדוק את הסוזוקי סוויפט, דייהטסו שרייד או דייהטסו סיריון (מנוע 1.3 בלבד, לא 1 ליטר).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תבדוק כמה עולה ליסינג לרכב קטן חדש. זה אמור לעלות פחות מ 2000 ש"ח לחודש כולל הכל חוץ מדלק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תבדוק כמה עולה ליסינג לרכב קטן חדש. זה אמור לעלות פחות מ 2000 ש"ח לחודש כולל הכל חוץ מדלק.

+ מקדמה + לשלם את שאר הכסף בסוף התקופה

מה זה עוזר לו?

ולענייננו - דייהטסו סיריון, דייהטסו YRV, יונדאי גטס, יונדאי אקסנט, פיאט פונטו ספייס ELX עם גיר רציף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בליסינג תפעולי אתה מתחייב לתקופה, משלם 3-4 חודשים מראש, משאיר מקדמה ופקדון ועוד מנעמים. לא מתאים לעסק באופי שמתואר פה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
+ מקדמה + לשלם את שאר הכסף בסוף התקופה

מה זה עוזר לו?

ולענייננו - דייהטסו סיריון, דייהטסו YRV, יונדאי גטס, יונדאי אקסנט, פיאט פונטו ספייס ELX עם גיר רציף.

15K זה בערך פי 3 מהמקדמה שיצטרך לשלם. תוסיף אובדן ימי עבודה בגלל גיל הרכב, פחת וכו' ותגלה שזו לא עיסקה כל כך גרועה.

לגבי ההתחייבות, ברוב החברות מדובר על "קנס" של 3 חודשים בשנה הראשונה, חודשיים בשנייה וחודש בשלישית. זה ממש לא בשמיים.

מול ההתחייבות עומד רכב חדיש וחדש על כל המשתמע מכך (צריכת דלק, תקלות, הוצ' בלתי צפויות, תדמית של העסק וכו').

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...