Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא לרשום מחיר.

רוב העסקעות נסגרות באחוזים נכבדים מתחת למחיר המבוקש.

יכול להיות שבהתחלה תבקש 50.000, לאחר שבוע תרד ל48.000, לאחר עוד שבוע ל45.000 ובסוף תמכור ב 43.000

הרי לא תחליף מודעה כל שבוע.

פורסם

לא חושב שיש קשר בין פרסום מחיר לכמות הקשקשנים בטלפון. פרסמת מחיר? יתקשרו ויציעו חצי. לא פרסמת מחיר? יתקשרו, ישאלו כמה - ויציעו חצי (מזומן אחשלי, בא עכשיו ולוקח).

על רכב זול (עד 10,000 ש"ח, במילים אחרות ארבע ספרות) אולי הייתי מפרסם מחיר, זה מפתה יותר. יותר מזה נראה לי מיותר לפרסום על הרכב. במודעה באינטרנט זה משהו אחר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לדעתי כדאי לרשום מחיר כאשר מדובר במחיר אטרקטיבי ביחס לחזות של הרכב.

פותח השרשור מנסה למכור הונדה CRV שנראה לפי מודעת המכירה פה בפורום שמור מאוד. היות ומדובר ברכב מרשים ובגלל שהוא בן 10 המחיר יחסית נוח אז פרסום עם מחיר יכול דווקא לעניין אנשים שחושבים שהרכב הזה יקר יותר בגלל איך שהוא נראה ויוותרו לפני שיתקשרו או יבדקו מחירון.

בכל מקרה פרסום מחיר יצמצם את כמות הנודניקים בטלפון.

לא לשים יותר מדי שלטים על הרכב, אחד מאחור מספיק (3 שלטים נראה נואש מדי).

בהצלחה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
גם לפי דעתי עדיף לשים על החלון דף רק עם הטלפון והמודל.

כשאני רואה כזו מודעה, אני מסיק מיידית שני דברים:

1. קילומטראז' גבוה.

2. יד גבוהה.

רוצה "לגרות"? :) אפשר לרשום קילומטראז' נמוך ולא את המספר המדוייק.

פורסם

מכרתי בשיטה זו כחצי תריסר מכוניות - המודעה כללה את המילה "למכירה" ומספר טלפון. 5 מתוכן נמכרו תוך שעות אחדות (פחות מיום).

לגבי הקנס - בחיפה יש איזור שבו אנשים נוהגים להציב מכוניות הציועדות למכירה - דרך אבא חושי. נהגים העוצרים על מנת להסתכל ולרשום מספרי טלפון אכן מפריעות לתנועה, והמשטרה (או העיריה) מבצעים מדי פעם מבצעי ענישה נגד המפרסמים, אבל רק באמצע השבוע. בסופ"ש מאפשרים לאנשים לפרסם את המכוניות ולסגור עסקאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי ברכב עם נתונים טובים צריך לפרסם שנה,יד,ק"מ ולא רק טלפון עם שנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי הידוע לי מבוחן ברישוי, אסור לשים על החלון האחורי או הקידמי פתק מכירה, או כל מודעה/מדבקה - ושוטר עצבני יכול לקנוס על הפרעה לשדה הראיה. וואלה.

לא היתה תשובה מה בעניין מדבקות יצרן (שחלקן פרסומיות בלבד) או מדבקות קטנות של מוסכים שלפעמים הם שמים בלי לבקש רשות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
האם לדעתכם כדאי לרשום במודעה על חלון הרכב גם את המחיר המבוקש?

האם זה יצמצם את כמות הטלפונים מנודניקים שרק מחפשים מציאות?

לדעתי לא, מ-2 סיבות.

1) "מה?! זה מה שהוא רוצה על X?! הוא בטח צוחק. אני תיכף מברר איתו כמה הוא באמת רוצה."

2) "כן, זה מה שהוא כתב, אבל אני אסגור איתו על 30K פחות, אל תדאגי ממי"

ישראליות במיטבה :roll:

מציע שתתחיל כל שיחה במשפט: "אתה מחפש מציאות?". מניסיוני הרוב יגידו לך "כן"...:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ככל שתכתוב יותר פרטים תמנע שיחות טלפון לא רלוונטיות.

שאני מפרסם רכב אני שם תמיד את כל הפרטים + מחיר ותמונות מכל כיוון באינטרנט.

ככה אני מונע כל מיני שיחות מסקרנים משועממים למיניהם.

על הרכב עצמו אני לא מפרסם בד"כ.

פורסם

לא מזמן מכרנו את הרכב השני בבית (מהר ביחס למה שהולך בשוק וגם תתפלאו, מעל המחירון), ופירסמתי גם על הרכב עצמו מספר טלפון, דגם, שנה ויד. בלי ק"מ, למרות שאפשר להוסיף כמובן, זה לא יזיק.

אבל! תהיה סבלני, יבוא הלקוח שיהיה רציני, לא יבלבל ת'מוח יותר מידי, יקח לבדיקה ואם הכל סבבה, זכרון דברים ומכרת. רק סבלנות.

בהצלחה במכירה!

נ.ב

תשים קישור בחתימה שלך למכירה, זה גם יעזור כאן בפורום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שלום לכולם...

גם אני מנסה למכור רכב קרוב ל 3 חודשים (רנו מגאן 2010 5 דלתות הדגם המאובזר יותר, משום מה בארץ קוראים לה פלואנס).

בהתחלה פירסמתי מחיר באתר יד 2 ו WINWIN אנשים לא ממש התקשרו, אחרי שהורדתי את המחיר התחילו להגיע טלפונים 1-2 בסופש"ים בלבד !!! אני יודע שרנו לא נמכר טוב אבל השוק מת !!!! והכל תודות לליסינג שהוריד את המחירים לריצפה.

אני לא מבקש מחיר מחירון אני מוכן לרדת מעל 10K מהמחירון אבל עדין כלום , אולי אנשים חושבים שאמכור את הרכב ב 50%.

עשיתי טעות שהזמנתי רכב חדש עוד לפני שמכרתי. אבל "הודות" לעומס ההזמנות של סקודה בעולם ההזמנה נדחת וזה אולי יתן לי עוד זמן לנסות למכור את הרכב. הטריד אין של אוטו דיל ממש לא רוצה לקחת רנו ואם כן אז להוריד מהמחירון בין 30-40 אחוז.

המצב חרבנה !!! השוק מת !!!

בגדול לא משנה מה תרשום על ההודעה שהדבקת על החלון או על איזה חלון תדביק אותה... פשוט השוק מת !

למישהו אולי יש פיתרון ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
לפי הידוע לי מבוחן ברישוי, אסור לשים על החלון האחורי או הקידמי פתק מכירה, או כל מודעה/מדבקה - ושוטר עצבני יכול לקנוס על הפרעה לשדה הראיה. וואלה.

לכן, עושים מה שאני עשיתי:

לוקחים חתיכת פלסטיק קשיח בגודל הדיי מדוייק של המודעה שאתה רוצה לשים, מארגנים חתיכה נוספת בתור "תורן", תוחבים אותה בין המושב האחורי והחלון, בדיוק מאחורי ראש הנהג- כדי שלא יסתיר. כך היא לא מודבקת לחלון ולא מפריעה לראייה, וניתן להסירה בשנייה ורבע כשתרצה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
גם בחיים לא ראית גלי רדיו, אבל הם קיימים.

ברמת השרון יש אזור שאנשים מחנים בו רכבים למכירה, כדי שהעוברים בפקק תנועה לידם יראו אותם.

אזור עם חשיפה גדולה, שהפך עם הזמן למעין "יריד רכבים חונים", בעיקר של סוחרים רבים.

התופעה הפריעה לתנועה (אנשים שעוצרים בחניה כפולה ומסתכלים), והמשטרה הפסיקה את התופעה עם הדוחות האלו בדיוק.

כנ"ל ברעננה.

הדבר קיים בערים נוספות במקומות כאלה ואני לא בטוח שהשילוט שאוסר למכירה הוצב בגלל המשטרה והחניות הכפולות אלא בגלל התלונות של התושבים לעירייה...

האם החוק אוסר על נסיעה או רק על חניה?

פורסם

מודעת מכירה על הרכב צריכה להיות בגודל A4 ולכלול את המילים:

למכירה

שנת XXXX

טלפון XXX-XXXXXXX

זהו. יגיעו הרבה טלפונים, אחד יהיה רציני ויקנה. וזהו.

• תוכן חדש...