Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש ברשותי פג'ו 206 1400 אוטומטית.

לאחרונה בנסיעות ארוכות סימן ה STOP בלוח המחוונים מתחיל לצפצף ושניה לאחר מכן חום המנוע עולה עד לאיזור האדום (עלית החום מתרחשת לא בהדרגתיות אלא ממש בשניה אחת). אם אני עוצר בצד וממתין אחרי כמה דקות העניין עובר מעצמו.

כמה פעמים גם הנחתי יד על המנוע והוא בכלל לא היה חם. יכול להיות שזו בעיה חשמלית בכלל ?

בנוסף, כאשר מד החום לא "משתולל" ,חום המנוע אינו קבוע. מנסיעות בינעירוניות הוא עומד על 70 ובעיר החום עולה ל 90-100.

במוסך מורשה החליפו לי את חיישן הטמפרטורה וניקו רדיאטור.

אך התופעה לא חלפה.

יש לכם רעיונות מה יכול לגרום לזה ומה כדאי לי לעשות ?

תודה מראש

ארנון

פורסם

אני לא בטוח אבל יכול להיות שיש לך חיישן שאומר לך שחסר מים ברדיאטור או במיכל עיבוי ולכן הוא מדליק נורה ומעלה את המד חום מנוע בשניה אחת.

היה לי את זה בסיטרואן סי 5 אבל לא בטוח שזו אותה סיבה.

פורסם
שלום חברים,

יש ברשותי פג'ו 206 1400 אוטומטית.

לאחרונה בנסיעות ארוכות סימן ה STOP בלוח המחוונים מתחיל לצפצף ושניה לאחר מכן חום המנוע עולה עד לאיזור האדום (עלית החום מתרחשת לא בהדרגתיות אלא ממש בשניה אחת). אם אני עוצר בצד וממתין אחרי כמה דקות העניין עובר מעצמו.

כמה פעמים גם הנחתי יד על המנוע והוא בכלל לא היה חם. יכול להיות שזו בעיה חשמלית בכלל ?

בנוסף, כאשר מד החום לא "משתולל" ,חום המנוע אינו קבוע. מנסיעות בינעירוניות הוא עומד על 70 ובעיר החום עולה ל 90-100.

במוסך מורשה החליפו לי את חיישן הטמפרטורה וניקו רדיאטור.

אך התופעה לא חלפה.

יש לכם רעיונות מה יכול לגרום לזה ומה כדאי לי לעשות ?

תודה מראש

ארנון

שלום ארנון

לפי תאור המקרה הייתי בודק את החיווט והתקעים ומוודא שכל החיבורים טובים ואין מגע רופף. יש להתחבר עם סקנר ולבדוק שהמחשב רואה את חיישן החום והקריאה נכונה.

לגבי חום המנוע כששעון החום לא משתולל: 70 מעלות צלסיוס בבין עירונית מראה על טרמוסטט פתוח כל הזמן או שאין טרמוסטט כלל. בתוך העיר טמפ. של 90-100 היא תקינה, יכול להיות שהמאוורר נכנס רק במהירות הגבוהה,

יש לודא שמערכת החשמל שלו תקינה.

בברכת הנותן מקבל

• תוכן חדש...