Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי מבצע לפולו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מודעה בעיתון עם המחירים הבאים (מבצע כמובן):

1.4 טרנד ידני במחיר של 80

1.4 DSG7 טרנד במחיר של 100

1.4 DSG7 קומפורט במחיר של 103

1.2T DSG7 קומפורט במחיר של 110

ואני חייב לשאול שתי שאלות:

20K בשביל גיר אוטומט (אפילו שהוא DSG)???

K110 לפולו 1.2T? מה, אין פוקוס בעולם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למי שרוצה רכב לא גדול, עם מנוע TSI מעולה, וגיר הכי טוב שקיים היום בעולם, זה בהחלט פתרון מעולה.

אם לא שמת לב, תקופת האבן של מכוניות האלף-שש-מאות-אוטומט-ליסינג עברה מן העולם, היום הוא שייך לקטנות והחסכוניות !!!

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

זה אומר שהם הורידו מחירים.

ה-TSI עלתה לפני ההעלאה 113,000.

ה-1.4 ידנית עלתה 86,000.

למרות המחיר רוב הפולו החדשות שראיתי הם TSI, מי שמחפש 1.4 מוזל מעדיף פאביה או איביזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למי שרוצה רכב לא גדול, עם מנוע TSI מעולה, וגיר הכי טוב שקיים היום בעולם, זה בהחלט פתרון מעולה.

אם לא שמת לב, תקופת האבן של מכוניות האלף-שש-מאות-אוטומט-ליסינג עברה מן העולם, היום הוא שייך לקטנות והחסכוניות !!!

הגיר הכי טוב בעולם? תעשה חיפוש בפורום, הנה אשכול עמוס מהשבוע האחרון

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=410257

פורסם

לדעתי המחיר לפולו הידנית די אטרקטיבי, וכיום הייתי רוכש אותה על פני הפאביה שנמכרת ב74 על הכביש, למזלי אני רכשתי את הפאביה במחיר הקודם 70K על הכביש.

(לא לשכוח שהפולו לא באה עם צבע מטאלי, והתוספת עולה 2000 ש"ח).

פורסם
הגיר הכי טוב בעולם? תעשה חיפוש בפורום, הנה אשכול עמוס מהשבוע האחרון

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=410257

shlomub - קראתי, ראיתי, אני מכיר מעולה את קונצרן VAG, לא נכנס איתך לפרטים טכניים בין גיר DSG6 עם קלאצ'ים רטובים לגיר DSG7 שהוא קלאצ'ים יבשים ובנוי למשקלים ולמומנט נמוכים יותר (=רכבים קטנים), רק תראה שהדיון היה על סקודה סופרב שהוא הרכב הגדול והכבד בקונצרן, ובשאלה כאן מדובר על הפולו הקלה והחדשה ביותר בהיצע !!!

עכשיו, בוא ותיתן לי דוגמא אחת בעולם של שילוב מנוע גיר מוצלח יותר מאשר ה DSG\TSI במחירים מצחיקים כאלו, דוגמא אחת תספיק ...

כמובן שאתה יכול תמיד ללכת על חלופות של גיר אוט' רגיל, מיושן ובזבזן, בן 4 הילוכים בלבד, שמסרס את המנועים לגמרי (ד"א גם הוא לא אמין, אפילו היפנים לא הוציאו גירים כאלו עם אמינות אבסולוטית), אני לעצמי בחרתי רכב קטן עם גיר ידני, הטוב בכל העולמות !!!

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

מסתבר שלא אצל כולם. עוד מביאים לכאן 1.6 אוטומטיות עם גיר 4 הילוכים והעדר רץ אחריהן כמו זבובים אחרי דבש. יקח קצת זמן אבל הקו יתיישר בסוף. אל תתיאש.

פורסם
מסתבר שלא אצל כולם. עוד מביאים לכאן 1.6 אוטומטיות עם גיר 4 הילוכים והעדר רץ אחריהן כמו זבובים אחרי דבש. יקח קצת זמן אבל הקו יתיישר בסוף. אל תתיאש.

יש כל מיני עדרים. כאלו שרצים אחרי 1.6 גיר אוטומטי פלנטרי וכאלו שרצים אחרי צרוף האותיות ה"מופלא" הזה TSI ו DSG.

פורסם

תראה את יונדאי ומאזדה, 1.6 אוט' כובשות את הליסינג יותר מכל הDSG הצולע הזה.

פורסם

יונדאי ומאזדה = שלא תטעה, זה תמחור אגרסיבי לחברות הליסינג על חשבונך הלקוח הפרטי !!!

שים לב לנתונים האלו, מחסני הבונדד מלאים עד אפס מקום עם כ 60,000 רכבי 2011 תקועים...

מצד שני אם תרצה רכב קטן וטוב, רשימת ההמתנה יכולה להגיע במקרה של הפיקנטו גם ל 4 חודשים, תחי המהפיכה.

הנה מה שאני עשיתי מרכב קטן וחסכוני:

387740_10150480215913486_779823485_8555733_59653896_n.jpg

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...